PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : php defunct و بالا رفتن لود سرور

CANOR
February 15th, 2011, 16:23
سلام دوستان

یک مشکلی که خیلی از مدیران سرور باهاش آشنایی دارند php defunct هست که گهگاهی باعث بالارفتن لود سرور میشه.
این مشکل تا اونجایی که بنده میدونم مربوط هست به یک باگ در آپاچی بر روی ماژول suphp
ولی متاسفانه هنوز راه حل قاطعی برای این مشکل نتونستم پیدا کنم

حالا سوالم اینه که آیا کسی هست که این مشکل رو به طور کامل حل کرده باشه؟ اصلا راه حل مناسبی برای این مسئله وجود داره !؟

مسلما نمیخوام از ماژول های دیگه ای نظیر dso استفاده کنم پس لطفا از پیشنهاد دادن dso خودداری کنید.

برای suphp در آپاچی چه باید کرد؟

vahid2088
February 9th, 2012, 16:43
کسایی که سنگ آپاچی به سینه می زنن و همش از آپاچی تعریف می کنن بیان جواب بدن!!!

این سوال یه سال بی جواب مونده!!

irmizban
February 9th, 2012, 17:46
سلام دوستان

یک مشکلی که خیلی از مدیران سرور باهاش آشنایی دارند php defunct هست که گهگاهی باعث بالارفتن لود سرور میشه.
این مشکل تا اونجایی که بنده میدونم مربوط هست به یک باگ در آپاچی بر روی ماژول suphp

حالا سوالم اینه که آیا کسی هست که این مشکل رو به طور کامل حل کرده باشه؟ اصلا راه حل مناسبی برای این مسئله وجود داره !؟

مسلما نمیخوام از ماژول های دیگه ای نظیر dso استفاده کنم پس لطفا از پیشنهاد دادن dso خودداری کنید.

سلام دوست گلم میتونی اپاچی رو محدود کنی و بعضی از دسترسی ها رو بگیری ازشون تازه خود اپاچی داره دنبال این راه حل میگرده و داخل نگارش جدید این مشکل حل شده چون ما هم این مشکل رو داشتیم تا وقتی که بروز کردیم مشکل حل شد .

Woshka
February 9th, 2012, 18:18
این مشکل suphp هستش نه آپاچی

vahid2088
February 10th, 2012, 20:00
به هرحال مشکل هرکدو باشه اپاچی بدون این ناقص هست با اینم ران بشه باگ داره!!!

راه حلی اگه وجود داشت خوشحال میشم بیان کنید

Woshka
February 10th, 2012, 21:35
نه دیگه
آچاچی ناقص نیست
ماژول مشکل داره

vahid2088
February 11th, 2012, 21:38
حرف شما درست آپاچی بی نقص اما مگه میشه بدون این ماژول و با امنیت ازش استفاده کرد؟!

اگه راهی سراغ دارین حاضرم با صرف هزینه بدم خدمتتون برام اوکی کنید

تعداد آی پی و درخواست زیاده و حتما باید راهی اصولی داشته باشه و گرنه خیلی از دوستان تابحال زحمتش رو کشیدن...

mehdi.gh
March 31st, 2012, 19:43
سلام
دوستان من هم همین مشکل رو دارم
این هم اسکرین از پروسس در حال اجرا
http://up.patmat.ir/images/idg50o6ibwdibdxsjrf4.png

راهی هست که جلو این مشکل رو بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

up

mehdi.gh
March 31st, 2012, 22:25
up:-b

persianboy
December 12th, 2012, 14:56
سلام دوستان

سلام

منم الان همین مشکل رو دارم
راه حلی داره؟

CANOR
December 12th, 2012, 15:00
سلام
تا زمانی که از وب سرور آپاچی استفاده میکردیم مشکل پا برجا بود
ولی خوشبختانه از زمانیکه سرورها رو به لایت اسپید ارتقا دادیم مشکل برطرف شده

≡ ALEX ≡
December 12th, 2012, 15:41
مدیر سرور نمیتونه درست کانفیگ کنه، تقصیر رو می اندازند گردن نرم افزار و ... !!!! :76:

CANOR
December 12th, 2012, 16:04
مدیر سرور نمیتونه درست کانفیگ کنه، تقصیر رو می اندازند گردن نرم افزار و ... !!!! :76:

همه دنیا داره میگه باگ suphp ـــه اون وقت شما از راه نرسیده میای میگی مدیر سرور نمیتونه کانفیگ کنه؟!

≡ ALEX ≡
December 12th, 2012, 17:24
همه دنیا داره میگه باگ suphp ـــه اون وقت شما از راه نرسیده میای میگی مدیر سرور نمیتونه کانفیگ کنه؟!

اصلا بالفرض باگه، مدیر سرور نتونه fix کنه دستی و patch به چه دردی می خوره؟! ضمنا ما چرا از این مشکلات نداریم اینجا؟! باگ ها فقط برای شماست؟!

CANOR
December 12th, 2012, 17:33
روش جدید اسپم کردنه؟!
کاری ندارم. هر چقدر دوست داری اسپم کن. ولی حق نداری با لحن توهین آمیز صحبت کنی
من توسعه دهنده این ماژول نیستم که پچش کنم. شما که دستی توی پچ کردن داری قربون دستت برو به توسعه دهندش یاد بده چطوری میشه این باگو پچ کرد. بنده خداها خیلی وقته با این باگ گیر افتادن!

≡ ALEX ≡
December 12th, 2012, 18:07
والا من نیازی ندارم اسپم بدم اینجا که مثلا پست هام بره بالا یا... . توهین هم نکردم، جسارت نشده باشه. فقط خواستم بگم مشکل از جای دیگه است و چاره کنید. ;)

persianboy
December 12th, 2012, 20:28
حالا بالاخره راه چاره چیه؟

Woshka
December 12th, 2012, 20:38
یکی از راه حل ها افزایش قدرت سخت افزار :)

persianboy
December 12th, 2012, 21:06
یکی از راه حل ها افزایش قدرت سخت افزار :)

سخت افزار سرور مناسبه
چند روزه اینطوری شده
روزی چند دقیقه لود بالا میره