توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت واسط ارزی مطمئن
server95
October 10th, 2019, 22:17
از دوستان کسی میتونه یه شرکت ارائه دهنده درگاه پرداخت ارزی مطمئن معرفی کنه؟
من یه سایت ارائه خدمات بین المللی راه اندازی کردم و الان بعد از دو ماه فعالیت رایگان، میخوام خدمات رو در قالب اشتراک ماهانه با ارز دلار انجام بدم.
کسی شرکت خوب و مطمئن سراغ داره که کارمزد فضایی هم دریافت نکنه؟
ممنون.
server95
October 11th, 2019, 12:57
یعنی هیچ کس تا حالا بین وبمسترها این کارو نکرده؟!
rezaonline.net
October 11th, 2019, 13:01
میتونی از پرفکت مانی استفاده بکنی
یا اینکه از کریپتو ها استفاده بکنی مثل بیت کوین و تتر
server95
October 11th, 2019, 14:18
ممنون اما میخوام حتما از درگاه هایی مثل پی پل و ... استفاده کنم
Mr.Pouria
October 11th, 2019, 18:58
پیار سال از این درگاه استفاده کردم اون زمان که خوب بود ...
کلا شما پرفکت مانی و پی پکس رو تایید می کنید واسه ایران؟
ظاهرا هر دو رو میشه حتی با پی پل باهاشون کار کرد. یعنی کاربرهایی که حساب پی پل دارن هم میتونن از طریق درگاه پرداخت پی پکس و پرفکت مانی، آنلاین خرید کنن. درسته؟
alirah
October 12th, 2019, 02:19
سلام وقت شما بخیر
چنانچه منظور حضرتعالی رو درست متوجه شده باشم، اونچه که هدف نهایی شما، بنده و بسیاری از دوستان و همکاران دیگه ست و همگی بدنبال اون هستیم، در چند مورد ذیل خلاصه می شه:
1- در اختیار داشتن یک درگاه ارزی مطمئن جهت انجام تراکنش های مالی با مشتریان خارجی،
2- امکان خرج کردن و یا پس انداز کردن درآمدهای ارزیتون کاملاً به سهولت واحد پولی داخلی،
3- بهره مندی از خدمات گسترده و کارآمد سرویس دهنده ی خود،
4- قابلیت اتکای بالا به کل سیستم و عدم نگرانی از بابت مسدود شدن درآمدهاو یا وجوه ارزی شما در اینترنت، بلوکه شدن حساب و امثالهم،
-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/--/-/-/-/-/-/--/-/-/-/-/-/-//-/-/-/-///-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/--/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-//-/-/-/-/-/-/-//-/--/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
می بایست به اطلاعتون برسونم.....
همینک می توانید تمامی امکانات و تـسهیلات فوق الذکر رو بصورت کاملاً مدون و با جزئیات، طی انعقاد قراردادی رسمی و شرکتی با پشتیبانی 24 ساعته در کل 365 روز سال
تنها با مبلغ 1.999.999 تومان و برای مدت ----1 ســال ----- از ما تحویل بگیرید!..
...........................................
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به آی دی @RahAlioF در تلگرام پیام دهید.
و یا با شماره تلفن های 66743026 - 66348313 - 66347687 -در ساعات اداری-
و یا با شماره همراه 09126751500 در موارد فورس و یا خارج از تایم اداری-
از اروپا با شماره: +441515285450 و یا
از آمریکا/کانادا با شماره های : +1(469)7155875 و یا +1(408)9878877 تماس حاصل فرمایید.
bepad
October 13th, 2019, 11:12
سلام
به سایتی که بهت معرفی می کنم حتما سر بزنید. سایت قدیمیه. معتبرم هست. کارمزداشم ارزون تر از جاهای دیگه هست.
پشتیبانی 24 ساعته هم دارند.
خدمات پی پال و وبمانی و ...
https://www.paymentstate.com/