توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت مدارک از کاربر
nightknight
October 6th, 2019, 21:39
سلام
در حال حاضر یه پروژه دارم که پونزده تا سایت رو دارم میزبانی می کنم در کنارش می خوام روی اون سرور فروش داشته باشم. سوالم اینه که اگه از کاربر عکس کارت ملی یا شناسنامه بگیرم مشکلی از لحاظ قانونی پیش میاد؟ چون فیشینگ زیاد سرم اومده
نظر شماها چیه؟ لطفا همه شرکت کنن
wapmaster
October 6th, 2019, 21:41
عرض ادب و احترام
بنظر بنده بخش کدملی و وریفای تلفن ثابت و موبایل رو بگیرید و کد ملی رو استعلام بگیرید(سایت هایی هستند که میتونید استعلام بگیرید) + از کارت پرداخت کننده درخواست عکس کنید .
PSW
October 6th, 2019, 21:46
سلام
در حال حاضر یه پروژه دارم که پونزده تا سایت رو دارم میزبانی می کنم در کنارش می خوام روی اون سرور فروش داشته باشم. سوالم اینه که اگه از کاربر عکس کارت ملی یا شناسنامه بگیرم مشکلی از لحاظ قانونی پیش میاد؟ چون فیشینگ زیاد سرم اومده
نظر شماها چیه؟ لطفا همه شرکت کنن
متاسفانه طبق اعلام پلیس فتا دریافت عکس مدارک از کاربر غیرقانونی هست
میتوانید از سامانه شاهکار وزارت ارتباطات استفاده کنید برای احراز هویت کابرانتون
nightknight
October 6th, 2019, 21:48
عرض ادب و احترام
بنظر بنده بخش کدملی و وریفای تلفن ثابت و موبایل رو بگیرید و کد ملی رو استعلام بگیرید(سایت هایی هستند که میتونید استعلام بگیرید) + از کارت پرداخت کننده درخواست عکس کنید .
میشه لطفا چند مورد معرفی کنید؟
- - - Updated - - -
میشه لطفا توضیحات بیشتر بدید؟
wapmaster
October 6th, 2019, 21:51
توی گوگل سرچ کنید استعلام کد ملی
PSW
October 6th, 2019, 21:57
- - - Updated - - -
میشه لطفا توضیحات بیشتر بدید؟
https://g2b.ito.gov.ir/
بفرمایید
satiran
October 8th, 2019, 17:19
بعید میدونم مشکلی باشه من هم تو فتا هم تو دادگاه از عکس سلفی و مدارک به عنوان مدرک استفاده کردم و قبول کردن هیچ موردی هم بخاطر غیر قانونی بودن نگفتن
PSW
October 10th, 2019, 17:24
بعید میدونم مشکلی باشه من هم تو فتا هم تو دادگاه از عکس سلفی و مدارک به عنوان مدرک استفاده کردم و قبول کردن هیچ موردی هم بخاطر غیر قانونی بودن نگفتن
متاسفانه هر روز یه قانون جدید میسازن ...
چیزیه که در آخرین جلسه ای که داشتیم به ما گفتن ...
salar123-user8
October 12th, 2019, 01:16
متاسفانه هر روز یه قانون جدید میسازن ...
چیزیه که در آخرین جلسه ای که داشتیم به ما گفتن ...
بنده داداگاه رفتم و فتا گفتن باید برای احراض هویت بگیرید. یجورایی رد مسئولیت میکنن.
اینماد هم سامانه
احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (امتا)
راه اندازی کرده ولی فقد سورس داده براش
https://ecsw.ir/developer/#/
اسکریپت یا ماژول نداده
برای خدماتی که کالای فیزیکی ارائه میشه تاجایی که حضور زهن دارم غیر قانونی بود. اونم چون که نیازی به احراض هویت نداره ادرس دریافت کننده مشخصه.
PSW
October 12th, 2019, 15:04
والله ما که نفهمیدیم آخرش بگیریم یا نگیریم ...
Optimus
October 12th, 2019, 15:27
شما مثل همه سایت های دنیا که kyc دارند، باید مدارک از کاربر بگیرد برای سرویس هایی که مثلا امکان کلاه بداری ازشون هست، مثل سرورهای ایران
مدرک باید سلفی باشه و در قوانین سایتتون هم ذکر کنید که مدارک تحت سایت شما محفوظ هست و جایی انتشار پیدا نمی کنند
هیچ منع قانونی نداره
شماره تلفن هم باید وریفای بشه
همینا کافیه در شرایط فعلی
اگر نداشته باشید اتفاقا کار غیر قانونی کردید و اگر خدایی نکرده خلافی صورت بگیره شما مسئولید
websazha
October 12th, 2019, 16:05
با سلام
واقعا دردسر شده فیشینگ ها که با سرور ها انجام میشه ماهی حداقل 3-4 مورد داریم که درخواست اطلاعات کاربر می شود و به سمت پنل کاربر که میریم کاملا اطلاعات جعلی هستند و به شدت حرفه ای عمل کردند و با کارت ***ی حتی خرید کرده اند.
اگر این سابقه کاری نداشتیم به واقع خود ما عامل انجام فیشینگ اعلام می کردند و خدا شکر تا الان رفع رجوع کردیم ولی خدا میدونه همکارانی که امکان اثبات ندارد و به قاضی بخورند که متوجه هیچی نباشه چی میشه.
مواظب باشید دوستان به شدت و وریفای کنید کاربران قدیمی و جدید به صورت کامل دردسر فیشینگ و د ز دی های که دارند انجام میدند خیلی بیشتر از سودی هست که حاصل می شود.
پیروز باشید
mashiat
October 16th, 2019, 11:45
شماره رو حتما وریفای کنید
satiran
October 21st, 2019, 17:00
خیلی باید مراقب باشید چون واسه همه موارد راه دور زدن هست غیر از همه موارد مورد تماس تصویری هم اضافه باید بکنیم :-w