PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران جهت افزایش سرعت دانلود

rezasniper2012
October 6th, 2019, 21:09
با سلام;
یه سرور با پورت قوی میخواستم برای راه اندازی pptp سرور شخصی جهت افزایش سرعت دانلود. ترجیها ویندوز سرور 2018 باشه و نهایت مصرف هم دیگه خیلی باشه ماهی 500 گیگ بشه که بعید میدونم چون برا مصرف شخصی بهش نیاز داشتم
لطفا آفرهاتون رو اعلام بفرمایید. فکر میکنم برج میلاد قویترین پورت رو داشته باشه توی داخلیا چون پورتش خیلی مهمه
با تشکر فراوان

DaryaHost
October 6th, 2019, 22:05
با سلام;
یه سرور با پورت قوی میخواستم برای راه اندازی pptp سرور شخصی جهت افزایش سرعت دانلود. ترجیها ویندوز سرور 2018 باشه و نهایت مصرف هم دیگه خیلی باشه ماهی 500 گیگ بشه که بعید میدونم چون برا مصرف شخصی بهش نیاز داشتم
لطفا آفرهاتون رو اعلام بفرمایید. فکر میکنم برج میلاد قویترین پورت رو داشته باشه توی داخلیا چون پورتش خیلی مهمه
با تشکر فراوان

از پارس انلاین قابل ارایه است
سفارش داخل سایت
averdad.net

35000

a1994n1373
October 7th, 2019, 01:43
تلگرام در ارتباط باشید .

hasanvps
October 7th, 2019, 04:31
با سلام;
با تشکر فراوان

همکار عزیز در تلگرام در ارتباط باشید

نسخه میکروتیک و لینوکسشو میتونم براتون بزنم با کیفیت بالا و پینگ مناسب
و همینوطر میتونم براتون از حارج به سرور ایران تونل بزنم

http://hamrah-support.com/