ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال pptp + l2tp در centos به ibsng

reza2019
October 5th, 2019, 15:45
سلام خدمت دوستان
من هر کاری میکنم برای انجام یک پروژه باید pptp + l2tp در centos نصب کنم که نصب میکنم و یوزر دستی میسازم و اتصال میشه ایا راهی هست به ibsng اتصال داده بشه تا جایی که من جستجو کردم انگار مشکل داره در اتصال به ibsng

centos 6.6 64bit

در ضمن سرور در ایران هست و برای مباحث *****ینگ نیست این موضوع لطفا مدیران حذف نکنند. ممنونم

مینا-صیفی
October 5th, 2019, 17:19
بله به ibs امکان پذیره چندین ساله میدونم که وصل میشه و میکنند

ehsanyeganeh
October 5th, 2019, 20:40
سلام خدمت دوستان
من هر کاری میکنم برای انجام یک پروژه باید pptp + l2tp در centos نصب کنم که نصب میکنم و یوزر دستی میسازم و اتصال میشه ایا راهی هست به ibsng اتصال داده بشه تا جایی که من جستجو کردم انگار مشکل داره در اتصال به ibsng

centos 6.6 64bit

در ضمن سرور در ایران هست و برای مباحث *****ینگ نیست این موضوع لطفا مدیران حذف نکنند. ممنونم

سلام. بله قابل اتصال هست

hasanvps
October 6th, 2019, 07:34
سلام خدمت دوستان

centos 6.6 64bit

بله قابل اتصال هستش روی سینوس 7 و 8 میتونم براتون کانفیگ کنم و مستقیم با بالاترین کیفیت و بدون هیچ باگی به ibsng ردیوس بزنم