با سلام خدمت شما
ورژن WHMCS را از 7.7.1 به 7.8.2 ارتقا دادم. ولی به هیچ وجه از طریق SMTP ایمیل ارسال نمی شود. و پیغام : Email Sending Failed - SMTP Error: Could not connect to SMTP host. را می دهد.
تنظیمات SMTP کاملا صحیح است ( اعم از سطح رمزنگاری ، پورت و کلمه عبور).
حتی یک بار به صورت Fresh Install نیز نسخه ی 7.8.2 را نصب کردم ، باز هم هیچ ایمیلی ارسال نشد.
و یک بار نیز نسخه ی 7.7.1 را مجددا نصب کردم و ایمیل ها بدون مشکل ارسال شدند.
آیا نسخه ی 7.8.2 باگ دارد ؟ مشکلی نداشتید ؟
GoldenSource
September 30th, 2019, 17:35
با سلام خدمت شما
ورژن WHMCS را از 7.7.1 به 7.8.2 ارتقا دادم. ولی به هیچ وجه از طریق SMTP ایمیل ارسال نمی شود. و پیغام : Email Sending Failed - SMTP Error: Could not connect to SMTP host. را می دهد.
تنظیمات SMTP کاملا صحیح است ( اعم از سطح رمزنگاری ، پورت و کلمه عبور).
حتی یک بار به صورت Fresh Install نیز نسخه ی 7.8.2 را نصب کردم ، باز هم هیچ ایمیلی ارسال نشد.
و یک بار نیز نسخه ی 7.7.1 را مجددا نصب کردم و ایمیل ها بدون مشکل ارسال شدند.
آیا نسخه ی 7.8.2 باگ دارد ؟ مشکلی نداشتید ؟
با سلام و عرض ادب ،
در ورژن جدید WHMCS با نگارش 7.8.0 به بالا باگ های جدید و عجیبی ایجاد شده اند.
یکی از باگ های smtp هست و باگی که توسط ما مشاهده شده است ، در قسمت ثبت سرور جدید برخی از سرور ها قابل ادد نیستن و ذخیره کلیک می شود بالا نمی آورد.
بهتر هست همان نسخه 7.7.1 بمونید تا آپدیت جدیدی بیاد و امیدوار هستیم این دفعه بجای اینکه تند تند باگ بیرون بدهند نسخه بدون باگ رو در دسترس عموم قرار دهند.
web-master
September 30th, 2019, 21:24
با سلام و عرض ادب ،
در ورژن جدید WHMCS با نگارش 7.8.0 به بالا باگ های جدید و عجیبی ایجاد شده اند.
یکی از باگ های smtp هست و باگی که توسط ما مشاهده شده است ، در قسمت ثبت سرور جدید برخی از سرور ها قابل ادد نیستن و ذخیره کلیک می شود بالا نمی آورد.
بهتر هست همان نسخه 7.7.1 بمونید تا آپدیت جدیدی بیاد و امیدوار هستیم این دفعه بجای اینکه تند تند باگ بیرون بدهند نسخه بدون باگ رو در دسترس عموم قرار دهند.
در مورد smtp ، شما تایید میکنید که این مشکل وجود داره ؟
من همین الان به نسخه 7.8.3 هم ارتقا دادم و کماکان این مشکل وجود داره...
عجیب به نظر میرسه اگه واقعا این موضوع با اهمیت و کاربردی، یک باگ باشه و حتی در آپدیت جدید هم رفع نشده باشه...
GoldenSource
September 30th, 2019, 21:31
در مورد smtp ، شما تایید میکنید که این مشکل وجود داره ؟
من همین الان به نسخه 7.8.3 هم ارتقا دادم و کماکان این مشکل وجود داره...
عجیب به نظر میرسه اگه واقعا این موضوع با اهمیت و کاربردی، یک باگ باشه و حتی در آپدیت جدید هم رفع نشده باشه...
تنها ما این نسخه ها رو قبول نداریم بلکه بیشتر کسانی که طراح whmcs هستن قبول دارند این نسخه مشکل داره.
web-master
September 30th, 2019, 21:33
فرمایش شما صحیح . سوال من به طور خاص در مورد smtp است. میخواهم بدانم که آیا شما این مورد خاص را تست فرموده اید که مشکل دارد ؟ که اگر مشکل از whmcs نیست، موارد دیگر را بررسی کنم.
GoldenSource
September 30th, 2019, 21:37
فرمایش شما صحیح . سوال من به طور خاص در مورد smtp است. میخواهم بدانم که آیا شما این مورد خاص را تست فرموده اید که مشکل دارد ؟ که اگر مشکل از whmcs نیست، موارد دیگر را بررسی کنم.
بله بررسی کردیم و تمام ورژن جدید رو کنترل کردیم.
بلکه دو باگ ندارد بیش از دو باگ در این نسخه منتشر شده.