ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت درگاه پرداخت بیت کوین (سورس بلاکچین)

SirMoein
September 28th, 2019, 15:03
با توجه به اینکه امروزه یکی از بزرگترین مشکلات سایت های فروش فیل*ر شکن یا سایت های *یش بینی درگاه پرداخت هست , و همچنین جا افتادن بیش از پیش بیت کوین در بین برنامه نویسان و کاربران وب ایرانی , ارائه سورس کامل ( همراه لایسنس مدت نامحدود ) اسکریپت درگاه پرداخت بیت کوین و اموزش اتصال درگاه به انواع اسکریپت های وردپرس , جوملا , فریر , ویبولتین و IPB ارائه میشود
همچنین دوستانی که تمایل داشته باشند میتوانند با ثبت تیکت در سایت , سورس سفارشی خودشون رو تحویل بگیرند
جهت اعتماد قبل از خرید حتما تست کنید!
توجه داشته باشید این اسکریپت بسیار سبک هست و اصلا اسکریپت واسط نیست و مستقیما به حساب بلاکچین شما متصل میشود
هیچ نمونه مشابه ایرانی یا خارجی دیده نشده و به خاطر نیاز سیستم خودمون مجبور به طراحی آن شدیم
جهت دریافت دمو و یا اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید
@SezarSupport

pc.rootall
September 28th, 2019, 17:52
دوستان ایشون یک کلاه بردارهستند برای یکی از همکارا از ایشون 2 سرویس تهیه شد که هزینه رو گرفتن ولی هیچ سرویسی تحویل ندادن که هیچ مارو هم بلاک کردن

سورسی که ایشون میگن رو بنده دارم هرکدوم از دوستان نیاز دارن اطلاعات تماس بدید براشون ارسال کنم ( بصورت رایگان )

nighnet
September 28th, 2019, 18:29
با توجه به اینکه امروزه یکی از بزرگترین مشکلات سایت های فروش فیل*ر شکن یا سایت های *یش بینی درگاه پرداخت هست , و همچنین جا افتادن بیش از پیش بیت کوین در بین برنامه نویسان و کاربران وب ایرانی , ارائه سورس کامل ( همراه لایسنس مدت نامحدود ) اسکریپت درگاه پرداخت بیت کوین و اموزش اتصال درگاه به انواع اسکریپت های وردپرس , جوملا , فریر , ویبولتین و IPB ارائه میشود
همچنین دوستانی که تمایل داشته باشند میتوانند با ثبت تیکت در سایت , سورس سفارشی خودشون رو تحویل بگیرند
جهت اعتماد قبل از خرید حتما تست کنید!
توجه داشته باشید این اسکریپت بسیار سبک هست و اصلا اسکریپت واسط نیست و مستقیما به حساب بلاکچین شما متصل میشود
هیچ نمونه مشابه ایرانی یا خارجی دیده نشده و به خاطر نیاز سیستم خودمون مجبور به طراحی آن شدیم
جهت دریافت دمو و یا اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید
@SezarSupport

به به شاه *** ماهم که اینجاست

ایشون با همکارای که داخل سایتشون کار میکنند کلاهبردار حرفه ای هستند هزینه میگیرن بدون دادن خدمات

از ایشون یک api ورزشی تهیه کردیم که چند روزی مارو سر کار گذاشتن اخر ههم گفتن اسکریپت شما نال هست و نصب نمیکنیم مارو بن دادن با اینکه اسکریپت رو ما چند ماه پیش خرید کردیم اسکریپت ناقص دادن حتی
بازم مارو بلاک کرد باز چند روز پیش هم خام حرفاشون شدیم هزینه ای که دادیم برای خرید api بالا کشیدن

مدارک موجود هست از ایشون

و لینک ولت پرداختی به ایشون

https://blockchair.com/bitcoin/transaction/100aab3b6b94798d5e12fce09c597f864c2e9b8404fa2985bc e6ec0476f8ed03

- - - Updated - - -

تاپیک کلاهبرداری ایشون ایجاد شد و برا دوسانی که ایشون ازشون کلاهبرداری شده بود ارسال شد

با کلاهبردار جدید اینترنتی آشنا شوید ( معین قفوریان (کمپانی سزا)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211018&p=1838642#post1838642

web_master
September 28th, 2019, 20:45
دوستان ایشون یک کلاه بردارهستند برای یکی از همکارا از ایشون 2 سرویس تهیه شد که هزینه رو گرفتن ولی هیچ سرویسی تحویل ندادن که هیچ مارو هم بلاک کردن

سورسی که ایشون میگن رو بنده دارم هرکدوم از دوستان نیاز دارن اطلاعات تماس بدید براشون ارسال کنم ( بصورت رایگان )

اگه برای من بفرستید ممنون میشم

pc.rootall
September 28th, 2019, 21:24
اگه برای من بفرستید ممنون میشم

بله حتما دوستان زیادی پیام دادن در حال اماده سازی هستم اماده شد ارسال میکنم

mo_mohit1
October 5th, 2019, 03:46
شما کافیه یه سرچ تو گوگل بزنید درگاه بیت کوین. هزار تا راه رایگان داره. حتی افزونه وردپرسش هم تو سایت راست چین هست 88 تومن که مثل هلو کار میکنه. ورودبه دنیای اینترنت و وب بدون داشتن علم اون اشتباهه. کی میخاین یاد بگیریذ

enable
October 5th, 2019, 10:43
اقای استارتر. سزار معین بیا جوابگو باش دیگه
کجا رفتی؟ رفتی چای فوت کنی؟