ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۵۰ درصد تخفیف سرور مجازی ایران مدت محدود | آسیاتک | برج میلاد | ssd | پهنای باند نامحدود | فراویر

seecurity
September 26th, 2019, 13:50
بروزرسانی : 1398.09.04

کد تخفیف فعال در حال حاضر فقط 5 درصد : off50vps

================================================== =============================

https://faravir.com/image-tabliq/vps/ads-faravir.png

بیش از ۵ سال سابقه در ارائه سرویس های میزبانی وب و سرورهای مجازی:
فناوری سماوات پردازش پویا ( فراویر) به صورت رسمی در سامانه ملی ثبت شرکت ها با شماره ثبت 367735
به ثبت رسیده و در حال فعالیت به صورت رسمی در زمینه سرور مجازی ، میزبانی وب و ثبت دامنه و... است.

-------------------------------------------------------------------

با عرض سلام خدمت کاربران عزیز
شرکت فراویر فعال در زمینه سرور مجازی تصمیم به ارائه تخفیف ویژه ماه اول برای مشتریان جدید(10 درصد) نموده و از هم اکنون میتوانید با کد تخفیف off50vps نسبت به خریداری سرور اقدام نمایید.

مشخصات سرور اصلی :
CPU : 2x Intel® Xeon® Processor X5675 (6Cores - 12MB - 2.93GHz each)
RAM : 64GB DDR3
HDD : 2x 500GB SSD
bandwidth : Unlimited
Port : 1 GBit/s
DataCenter : Asiatech - Milad Tower

-------------------------------------------------------------------
[/CENTER]

پلن های ویژه

IVSF-per

میزان رم : 1 گیگابایت DDR3
میزان پردازنده : Intel® Xen Dual X5675 / یک هسته
میزان هارد : 25 گیگابایت SSD
1 Gbit/s with 1000 Mbit/s guaranteed Bandwidth / Port
Download / Upload = Unlimit Traffic
IRan | Datacenter : Asiatech ===> Milad Tower Country
Custom OS
Anti DDos
Virtualization by Esxi6-vmware

Quick installation and delivery
Real 24-hour support
Completely dedicated resources
Basic setup : Free

قیمت اصلی : 65,000 /ماهیانه
تخفیف ماه اول : 32,500 - قیمت با کد جدید محاسبه می شود - 10 درصد

موجودی این سرویس : 4 عدد

خرید سرویس
(https://crm.faravir.com/cart.php?gid=17)

IVSF-pro

میزان رم : 2 گیگابایت DDR3
میزان پردازنده : Intel® Xen Dual X5675 / دو هسته
میزان هارد : 35 گیگابایت SSD
Custom OS
Anti DDos

Real 24-hour support

قیمت اصلی : 95,000 /ماهیانه
تخفیف ماه اول : 47,500 قیمت با کد جدید محاسبه می شود - 10 درصد

موجودی این سرویس : 4 عدد
خرید سرویس

IVSF-cor

میزان رم : 4 گیگابایت DDR3
میزان پردازنده : Intel® Xen Dual X5675 / دو هسته
میزان هارد : 60 گیگابایت SSD
Custom OS
Anti DDos

Real 24-hour support

قیمت اصلی : 125,000 /ماهیانه
تخفیف ماه اول : 62,500

موجودی این سرویس : 3 عدد
خرید سرویس

+IVSF-cor

میزان رم : 6 گیگابایت DDR3
میزان پردازنده : Intel® Xen Dual X5675 / چهار هسته
میزان هارد : 80 گیگابایت SSD
Custom OS
Anti DDos

Real 24-hour support

قیمت اصلی : 199,000 /ماهیانه
تخفیف ماه اول : 99,500 قیمت با کد جدید محاسبه می شود - 10 درصد

موجودی این سرویس : 1 عدد
خرید سرویس

++IVSF-core

میزان رم : 8 گیگابایت DDR3
میزان پردازنده : Intel® Xen Dual X5675 / هفت هسته
میزان هارد : 120 گیگابایت SSD
Custom OS
Anti DDos

Real 24-hour support

قیمت اصلی : 350,000 /ماهیانه
تخفیف ماه اول : 175,000

موجودی این سرویس : 1 عدد

خرید سرویس

استفاده از کد تخفیف:

هنگام خرید از کد تخفیف : off50vps استفاده نمایید.

ویژگی های سرور فراویر:

پشتیبانی به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته از طریق تماس-تیکت-پشتیبانی آنلاین میباشد.
تحویل سرور در سریع ترین زمان ممکن میباشد.
بازگشت پول در صورت نارضایتی تا ۵ روز بعد از سفارش و تحویل سرور.
کانفیگ پایه و ابتدایی به صورت رایگان میباشد.
به دلیل حفظ کیفیت و عدم Oversell ، پلن های رم 768 512 256 ارائه نمیشود.
مسئولیت Backup از اطلاعات به عهده کاربر بوده و در صورت نیاز به فضای Backup ، هزینه فضای Backup از کاربر گرفته می شود.
استفاده از سرور به منظور پرو***** یا فیل***ر ممنوع میباشد.
استفاده از سرور به منظور اتک ممنوع میباشد.

تصویر تست پورت
https://faravir.com/image-tabliq/vps/testspeed.png

فراویر
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ - ثبت 367735
www.Faravir.com

تماس و مشاوره رایگان :
دفتر یزد : 035-37269580
دفتر شیراز : 07138210814
همراه پشتیبان : 09199047951
پیام رسان واتس آپ شرکت فراویر : 09124356285

h4ck311
September 28th, 2019, 20:09
سلام وقت بخیر من مشتری شما هستم

با طرح تخفیف قبلی 3 تا سرور از شما دارم

الان با این کد جدید بازم 50 درصد تخفیف به من میده یا نه ؟

seecurity
September 28th, 2019, 20:13
سلام وقت بخیر من مشتری شما هستم

با طرح تخفیف قبلی 3 تا سرور از شما دارم

الان با این کد جدید بازم 50 درصد تخفیف به من میده یا نه ؟

سلام بله
کد تخفیف برای مشتریان قبلی هم ساخته میشه
لطفا جهت دریافت تخفیف تیکت بزنید

GoogleAds
September 28th, 2019, 20:53
من یه سرور مجازی
win 2012 R2
میخوام الان سفرش بدم کی تحویل میدید دقیق ؟ تحویل فوریه ؟ مثل بیشتر جاها ؟
بعد تخفیف رو فقط همون یکبار محاسبه میکنید و فاکتور با همون نرخ که سفارش میدم محاسبه میشه ؟
یعنی تخفیف یکباره هست ؟ از ماه بعد با نرخ جدید محاسبه می کنید ؟B-) واقعا اگر تست پورت خروجی واقعی باشه عالیه قیمت هاتون .

seecurity
September 28th, 2019, 21:13
من یه سرور مجازی
win 2012 R2
میخوام الان سفرش بدم کی تحویل میدید دقیق ؟ تحویل فوریه ؟ مثل بیشتر جاها ؟
بعد تخفیف رو فقط همون یکبار محاسبه میکنید و فاکتور با همون نرخ که سفارش میدم محاسبه میشه ؟
یعنی تخفیف یکباره هست ؟ از ماه بعد با نرخ جدید محاسبه می کنید ؟B-) واقعا اگر تست پورت خروجی واقعی باشه عالیه قیمت هاتون .

اگه عجله دارید ویندوز 2008 آماده و تحویل فوری داریم
مابقی سسیستم عامل ها یک الی سه ساعت زمان تحویل هست

تخفیف ماه اول 50 درصد هست در صورتی تمایل از ماه های بعد بین 10 الی 20 درصد تخفیف برای مشتریان ثابت در نظر میگیریم

در مورد پورت هم بله تصویر مشخص هست در صورت نیاز میتوانیم تست هم ارائه بدیم خدمت شما.

seokaran.org
September 28th, 2019, 21:24
این شماره پشتیبان رو بردار
هرچی زنگش میزنم برنمیداره
مشتری مداری هم بلد نیستین

09120463740

seecurity
September 28th, 2019, 21:33
این شماره پشتیبان رو بردار
هرچی زنگش میزنم برنمیداره
مشتری مداری هم بلد نیستین

09120463740

حق با شماست.
شماره اشتباه تایپی داشت البته شماره های دیگه هم هست از جمله واتس اپ و تلفن ثابت و سیستم تیکت

همراه پشتیبان : 09199047951

خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم .

touch
September 28th, 2019, 22:14
یک سرور ویندوز سفارش دادم - زمان تحویل را راضی هستم - تست کردم سرعت را راضی هستم

امیدوارم کیفیت و پشتیبانی همیشه همینجوری باشه

موفق باشید.

GoogleAds
September 29th, 2019, 16:02
اگه عجله دارید ویندوز 2008 آماده و تحویل فوری داریم
مابقی سسیستم عامل ها یک الی سه ساعت زمان تحویل هست

تخفیف ماه اول 50 درصد هست در صورتی تمایل از ماه های بعد بین 10 الی 20 درصد تخفیف برای مشتریان ثابت در نظر میگیریم

در مورد پورت هم بله تصویر مشخص هست در صورت نیاز میتوانیم تست هم ارائه بدیم خدمت شما.

ممنون از شما از صداقت شما و نحوه پاسخگویی شما راضی هستم ممنون از تحویل سریع سرویس win2008 :54:

mazinani
September 30th, 2019, 11:50
لذت بردم از برخورد و پاسخگویی ایشون
سرعت سرور رو واقعا با چیزی که به عنوان تست دادن فرقی نکرده و عالی هست
کسی میخواد سرور بگیره از شرکت فراویر را شک نکنه.

seecurity
September 30th, 2019, 13:58
لذت بردم از برخورد و پاسخگویی ایشون
سرعت سرور رو واقعا با چیزی که به عنوان تست دادن فرقی نکرده و عالی هست
کسی میخواد سرور بگیره از شرکت فراویر را شک نکنه.

پشتیبانی وظیفه ما هست.
شما لطف دارید.
جناب مزینانی جهت دریافت کد تخفیف دائمی که در واتس آپ فرمودید یک تیکت در بخش فروش ارسال فرمائید.

seecurity
October 2nd, 2019, 13:10
یک سرور ویندوز سفارش دادم - زمان تحویل را راضی هستم - تست کردم سرعت را راضی هستم

امیدوارم کیفیت و پشتیبانی همیشه همینجوری باشه

موفق باشید.

شما لطف دارید همکار گرامی
جهت تمدید و دریافت کد تخفیف ماه آینده میتوانید از طریق تیکت درخواست خود را ارسال فرمائید.

seecurity
October 3rd, 2019, 13:08
ممنون از شما از صداقت شما و نحوه پاسخگویی شما راضی هستم ممنون از تحویل سریع سرویس win2008 :54:

دوست عزیز در حال حاضر ویندوز 2012 با منابع و امکاناتی که فرمودید آماده تحویل هست در صورت نیاز اعلام فرمائید.

seecurity
October 4th, 2019, 18:35
همکاران گرامی لطفا توجه فرمائید.

هارد سرور SSD هست نه Sata و سرعت بارگذاری سیستم عامل و دسترسی به داده ها در آنها بسیار بالاست.

ضمنا امکان نصب و راه اندازی لایسنس های مورد نیاز شما فراهم شده با ارسال تیکت به بخش پشتیبانی از این خدمات بهره مند خواهید شد

touch
October 9th, 2019, 10:45
این پلان IVFS-cor رم 4 هست با 2 هسته

امکان داره تعداد سی پی یو را روی همین پلان بالاتر ببرید ؟ برای مشتری میخوام و هارد بیشتر لازم نیست.:105:

IVSF-cor
IVSF-cor

seecurity
October 10th, 2019, 10:52
این پلان IVFS-cor رم 4 هست با 2 هسته

امکان داره تعداد سی پی یو را روی همین پلان بالاتر ببرید ؟ برای مشتری میخوام و هارد بیشتر لازم نیست.:105:

IVSF-cor
IVSF-cor

بله تیکت بدید.

seecurity
October 12th, 2019, 11:43
کد تخفیف 50% دائمی سرور مجازی ایران : off50vps

seecurity
October 13th, 2019, 15:22
بروزرسانی تاپیک در تاریخ : 1398.07.21

توجه :

1 - اکانت تست 1 ساعته تحویل میگردد جهت دریافت ابتدا در پرتال فراویر ثبت نام کنید و سپس یک تیکت با عنوان درخواست سرور مجازی تست را ارسال نمائید.
2 - افرادی که مشتری ما هستند و این سرویس را خریداری کردند را میتوانیم به شما معرفی کنیم تا در مورد کیفیت سرویس ها سوالات خودتان را مطرح کنید برای مثال سایت ژتون (مسئول سایت : جناب آقای قاسمی) یکی از مشتری های ما هست.
3- ما با تمام مشتریان فراویر رابطه دوستانه داریم (چون واقعا مشتری برامون خیلی خیلی اهمیت داره) در پیام رسان واتس آپ و تلفنی با هم در ارتباط هستیم. و نام تک تک مشتری ها رو در ذهنمون نگهداری میکنیم.
4- این تاپیک برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۴ هست و داریم الان بروزش میکنیم چون تعداد محدودی از این سرویس ها باقی مانده و اورسل نمیکنیم - و بعد از اتمام باید سرور جدید خریداری بشه و در تاپیک جداگانه اعلام خواهیم کرد - موجودی را در همین تاپیک بروز خواهیم کرد.
5 - بالاترین قیمت سرور مجازی ما ماهانه 350 هزار تومان هست و کمترین آن ماهانه 65 هزار تومان که با کد تخفیف ماه اول هزینه تمام پلان ها نصف خواهد شد
پر فروش ترین پلان ما IVSF-pro هست که ماه اول میتونید با هزینه 47500 تومان تهیه کنید.

واما : با توجه به تجربه ای که داریم در این زمینه و بازخورد های مشتریان این پلان رو به شما پیشنهاد میکنیم زیرا :

در اغلب سفارشات ارتقا یا کاهش منابع نهایتا به این پلان با مشخصات زیر رسیده ایم و همه مشتریان راضی بودند

IVSF-pro
رم : 2 گیگابایت
هارد :35 گیگابایت
سی پی یو : 2 هسته معادل 6 گیگاهرتز
موجودی این محصول تنها 5 سرویس دیگر
قیمت ماه اول : فقط 47500 تومان

seecurity
November 19th, 2019, 11:41
فروش همچنان ادامه دارد

سرور برج میلاد

headshoter
November 19th, 2019, 14:02
آقا من کد تخفیف رو که میزنم خطا میده که منقضی شده. امکان استفاده دیگه وجود نداره؟

seecurity
November 19th, 2019, 18:11
آقا من کد تخفیف رو که میزنم خطا میده که منقضی شده. امکان استفاده دیگه وجود نداره؟

حق با شماست - کد تخفیف مجددا تمدید شد تعداد درخواست ها امروز بسیار بالا بود

ممنون از شکیبایی همه دوستانی که امروز سفارش دادند

به اطلاع میرساند در حال حاضر با توجه به شرایطی که پیش آمده امکان ارائه سیستم عامل های اوبونتو و میکروتیک نیست

فقط سرور ویندوز ارائه میشود اون هم برای ریموت زدن و استفاده از اینترنت بین الملل - نصب پراکسی و ف*یلتر شکن ممنوع می باشد

استفاده صحیح کنید - مشکلی پیش نمیاد از داخل vps میتونید دسترسی به نت آزاد داشته باشید

کد تخفیف هم شارژ شد : off50vps

xwoman2
November 19th, 2019, 18:42
درود
سرور Debian یا centos ‌هم نمیتونیم سفارش بدیم ؟
جهت نه تونل و ***** شکن بلکه فقط تبدیل اینترانت به اینترنت بتونیم گوگل باز کنیم . . .
خدا خیرت بده ۳ روزه کارو زندگیمون مونده.از صبحم هیچ جا سرور ایران نمیفروشه.همه میگن تکمیله !!
یک اکانت که بتونیم چند روز ایمیلمونو چک کنیم حداقل
اگر امکان ارايه هست بفرمایید تا سفارش ارسال بشه.با تشکر

seecurity
November 19th, 2019, 18:46
درود
سرور Debian یا centos ‌هم نمیتونیم سفارش بدیم ؟
جهت نه تونل و ***** شکن بلکه فقط تبدیل اینترانت به اینترنت بتونیم گوگل باز کنیم . . .
خدا خیرت بده ۳ روزه کارو زندگیمون مونده.از صبحم هیچ جا سرور ایران نمیفروشه.همه میگن تکمیله !!
یک اکانت که بتونیم چند روز ایمیلمونو چک کنیم حداقل
اگر امکان ارايه هست بفرمایید تا سفارش ارسال بشه.با تشکر

سلام

متاسفانه در حال حاضر فقط سیستم عامل ویندوز 2012 ارائه میشه - پرسرعت میتونید خیلی راحت ریموت بزنید و کار هاتون رو انجام بدید از داخل vps

xwoman2
November 19th, 2019, 18:49
سلام

متاسفانه در حال حاظر فقط سیستم عامل ویندوز 2012 ارائه میشه - پرسرعت میتونید خیلی راحت ریموت بزنید و کار هاتون رو انجام بدید از داخل vps

درود
خوب یعنی کسی در داخل ویندوز نمیتونه تونل بزنه ؟ موردی نیست دم شما گرم همون ویندوز رو هم بدین به ما کفایت میکنه.الان سفارش ارسال میکنم.

seecurity
November 19th, 2019, 18:54
درود
خوب یعنی کسی در داخل ویندوز نمیتونه تونل بزنه ؟ موردی نیست دم شما گرم همون ویندوز رو هم بدین به ما کفایت میکنه.الان سفارش ارسال میکنم.

نباید این کار انجام بشه مصرف درست داشته باشید مشکلی نیست داخل vps پراکسی و ***** شکن استفاده بشه دردسر برای همه ایجاد میشه و سرویس بسته میشه

خواهشمون اینه که این مواردی که گفته شد را رعایت کنن همه کاربرا

xwoman2
November 19th, 2019, 19:04
درود

نه متوجهم دوست عزیز.فقط منظورم این بود که صرف نظر از سیستم عامل این قضیه که فرمودین به کاربر بستگی داره که رعایت کنه یانه.به هر ترتیب نگرانی شما قابل درک هست و یک عدد سرور ویندوز سفارش داده شد.با تشکر

kinder
November 19th, 2019, 19:39
سلام
زمان تحویل سرور چه قدر هست ؟

seecurity
November 19th, 2019, 20:19
سلام
زمان تحویل سرور چه قدر هست ؟

اگر همین الان سفارش بدید نهایتا 15 دقیقه دیگه تحویل میشه.

fuladpanjeh
November 19th, 2019, 22:23
سلام. خسته نباشید. یک اکانت یک ساعت پیش سفارش دادم هنوز خبری نیست. چقدر زمان میبره؟

seecurity
November 20th, 2019, 08:28
سلام تا یک ساعت دیگه انشالله تحویل میشه ببخشید حجم سفارشات بالاست و یکی پس از دیگری تحویل میشه

-_sMs_-
November 20th, 2019, 10:05
سلام تا یک ساعت دیگه انشالله تحویل میشه ببخشید حجم سفارشات بالاست و یکی پس از دیگری تحویل میشه
ویندوز سرور 2008 هم ارائه میشه یا فقط 2012 ؟ تخفیف ها 10 درصدی هست؟

Mr_warner
November 20th, 2019, 14:05
سلام سایتتون از دسترس خارج شده ؟؟؟ یه سرویس سفارش دادم ولی غیرفعاله . میخواستم پیگیری کنم!

xwoman2
November 20th, 2019, 15:52
سلام.جناب بیش از ۱۸ ۱۹ ساعت هسن که بنده سفارش دادم.کی تحویل میدید پس.همه ی صورت حسابام مونده.درگاهم با ای پی خارج وصل نمیشه.باید ای پی ایران برم پرداخت بزنم.خواهش می کنم تحویل بدید

ashkan 261
November 20th, 2019, 17:05
تلفن جواب نمیدید و درگاه هم مشکل داره

maziarbe
November 20th, 2019, 17:40
سایتتون داون شده
سروری که دادید بهش وصل نشدیم دان شده
تلفن جواب نمیدید
پولو هم ک برگشت نزدید
اینه وضع سرویس دهی تو این شرایط ؟

seecurity
November 20th, 2019, 18:04
سلام حق با شماست

متاسفانه برخی کاربران با اینکه اخطار دادیم فقط به صورت ریموت و جهت وبگردی از سرور مجازی استفاده کنید قوانین را دور زدند و سعی در دور زدن *****ینگ داشتن که دیتاسنتر کلا شبکه خیلی از سرور ها را قطع کرد و این مشکل فقط برای ما نبوده

با تلاش و پیگیری موفق شدیم دسترسی به سرور پیدا کنیم و مقرر شد فعال سازی اینترنت سرور ها فقط با دریافت تعهد نامه و کارت ملی صورت پذیرد

از این رو با توجه به شلوغ خط ها و تماس های مکرر اقدام به ارسال تیکت به تک تک کاربران خواهیم کرد

کاربرانی که مدارک ارسال کنند سرویس انها برقرار خواهد شد.

- - - Updated - - -

دوستانی که تماس گرفتند پاسخ گو نبودیم دلیلش شلوغی و درگیری به خاطر قطعی شبکه آسیاتک بود که بعد از پیگیری های مداوم متوجه شدیم کلا بخش زیادی از سرور هارو قطع کردند و دلیلشون هم این بود که برخی کاربران توسط سرور مجازی *****ینگ را دور زدند

ما در کل تاپیک و حتی تیکت تحویل سرور هم عرض کردیم فقط جهت استفاده صحیح وبگردی و عدم استفده به عنوان ***** شکن این سرویس ها تحویل میشه

به ناچار برای اینکه دیگر مشتریان متضرر نشوند کلیه سرور ها اینترنتشون در حال حاضر قطع هست و یک تیکت ارسال شده با محتویات ذیل

همانطور که تایید دادید استفاده صحیح داشته باشید محبت کنید این موارد را ارسال کنید تا سرویس مجددا فعال سازی گردد چرا که اینبار اگه دیتاسنتر متوجه خلافی بشه کل سرور های مارو بلاک میکنه

متن تیکت ارسالی به کلیه کاربران :

=================================================
با سلام

پیرو مشکل بوجود امده و قطعی چند ساعته شبکه با توجه به پیگیری های مداوم جهت وصل کردن ارتباط اینترنت سرور ها

تماس تلفنی با دیتاسنتر برقرار شد ظاهرا برخی یوزر ها از ریموت سرور به عنوان *****شکن و بحث پروکسی و یا اتصال سیستم شخصی به سرور و اینترنت دار کردن آن اقدام کرده اند که این مورد در حال حاضر خلاف قوانین می باشد

طی هماهنگی انجام شده با دیتاسنتر مقرر شد سرویس فقط به افرادی تعلق بگیرد که به صورت ریموت وارد سرور شده و بدون ***** شکن یا تنظیمات دور زدن ***** فقط جهت وبگردی از آن استفاده نمایند

از این رو جهت اتصال اینترنت سرور میبایست یک تیکت با عنوان ارسال مدارک در پرتال فراویر ایجاد نمائید
و موارد ذیل را ارسال فرمائید.
1-
اسکن تعهد نامه با متن زیر به همراه امضا - تاریخ و اثر انگشت
اینجاب ................به شماره ملی ........... مشترک سایت فراویر تعهد مینمایم از سرویس دریافت شده طبق قوانین کشور استفاده نمایم و هیچ گونه استفاده غیر مجاز جهت دور زدن *****ینگ و تحریم نداشته باشم

در صورت مشاهده هرگونه مشکل از طرف اینجانب و استفاده نا صحیح از سرویس مربوطه تابع تصمیمات مراجع ذیصلاح خواهم بود.
امضا - تاریخ - اثر انگشت
2-
اسکن کارت ملی + شماره ثابت معتبر + شماره موبایل معتبر .
============================================

fuladpanjeh
November 20th, 2019, 20:07
سلام. من استفاده خاصی جز وب گردی نکردم! اونم نیم ساعت که حدود 5 بار قطعی داشت! شما باید تو این متن می تونشتید کسانی که سوریس های *****شکن راه میندازن و سرویس دهی می کنند، نه اینکه یک متن کلی باشه که در هر صورت کاربر رو محکوم میکنه و از شما سلب مسئولیت. من نمیتونم این تعهد رو ارسال کنم! تلفن ثابت هم ندارم. این تعهد به همراه ماده و تبصره نیست و راحت میتونند بی چون و چرا پرونده بسازند برای آدم! ترجیح میدم سرویسی که نیم ساعت هم استفاده نکردم رو استفاده نکنم! اگه مسئولیت پذیر هستید لطفا برگشت بزنید، چون این شرایط رو قبل از خرید باید ذکر می کردید (من با شرایط جدید موافق نیستم!).

1eng.ir
November 20th, 2019, 20:45
نه اینکه یک متن کلی باشه که در هر صورت کاربر رو محکوم میکنه و از شما سلب مسئولیت. من نمیتونم این تعهد رو ارسال کنم! تلفن ثابت هم ندارم. این تعهد به همراه ماده و تبصره نیست و راحت میتونند بی چون و چرا پرونده بسازند برای آدم!

پرونده سازی دست هاستینگ نیست، فقط موظف هستند در صورتی که نیاز به اطلاعات از مراجع بود، اطلاعات شما رو براشون بفرستند.
دستوری هست که از دیتاسنترها به مشترکین ارسال شده و بنظرم تو این مورد تقصیری ندارند و مجبور هستند طبق قوانین سرویس دهنده رفتار کنند.

اگه مسئولیت پذیر هستید لطفا برگشت بزنید، چون این شرایط رو قبل از خرید باید ذکر می کردید (من با شرایط جدید موافق نیستم!).
شرایط جنگیه (فورس ماژور)

-
بنظرم تو همچین شرایطی امضا کردن تعهد نامه چیز بدی نیست، قرار نیست با یه تعهد نامه بیوفتید زندان که :d
یا اینکه تقاضای برگشت وجه کنید.

ولی
الان همه سرویس‌دهنده‌های ایرانی همین وضعیت رو دارن ...

seecurity
November 20th, 2019, 21:13
سلام. من استفاده خاصی جز وب گردی نکردم! اونم نیم ساعت که حدود 5 بار قطعی داشت! شما باید تو این متن می تونشتید کسانی که سوریس های *****شکن راه میندازن و سرویس دهی می کنند، نه اینکه یک متن کلی باشه که در هر صورت کاربر رو محکوم میکنه و از شما سلب مسئولیت. من نمیتونم این تعهد رو ارسال کنم! تلفن ثابت هم ندارم. این تعهد به همراه ماده و تبصره نیست و راحت میتونند بی چون و چرا پرونده بسازند برای آدم! ترجیح میدم سرویسی که نیم ساعت هم استفاده نکردم رو استفاده نکنم! اگه مسئولیت پذیر هستید لطفا برگشت بزنید، چون این شرایط رو قبل از خرید باید ذکر می کردید (من با شرایط جدید موافق نیستم!).

حق با شماست

به هر حال ما شرایط را گفتیم این چیزی نبوده که ما خواسته باشیم این وضعیت هست که پیش آمده و مجبوریم کنار بیایم

الانم اتفاقی نیافتاده خیلی از مشتری ها مدارک رو ارسال کردند و سرویسشون بدون مشکل داره کار میکنه

ما هم توی تاپیک گفتیم شرایط استفاده رو هم موقع تحویل شرایط خاصی الان نیست فقط مدارک خواستن از ما و قرار نیست کسی بیخودی محکوم بشه نزدیک به 20 نفر امروز مدارک ارسال کردند و تضمین میدیم مشکلی پیش نمیاد مگه اینکه واقعا خلافی انجام بشه

اگه قصدتون استفاده صحیح است لطفا همکاری کنید و تیکت بدید - متشکرم

maziarbe
November 21st, 2019, 00:34
بنده تمایلی برای ارائه مدارک و استفاده از سرویس ندارم
شما باید قبل ارائه سرویس میگفتید این موضوع رو
به هر حال شماره کارت در تیکت ارسال شد لطفا پول رو برگشت بزنید
armintanha
November 21st, 2019, 02:49

بنده تمایلی برای ارائه مدارک و استفاده از سرویس ندارم
شما باید قبل ارائه سرویس میگفتید این موضوع رو
به هر حال شماره کارت در تیکت ارسال شد لطفا پول رو برگشت بزنید
لینک : دانلود (http://www.asiatech.ir/file/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2.pdf)

39822

مشکل از سمت فروشنده نیست, مشکل از " دیتاسنتره و .. " قوانین لحظه ای در حال تغییرن ... سرویس دهنده ها و فروشنده ها مجبورن تابع باشن وگرنه چیزی جز نابودی کسب و کار و از نون خوردن افتادن گیرشون نمیاد..
باور کن هیج کدوم ته دلشون راضی به این شرایط نیست.

nofozgar
November 21st, 2019, 11:44
دوست عزیز من از شما سرویس خریدم یه ای پی و پسورد دادید که هیچ وقت فعال نشد امروز تیکت زدید با این شرایط سرویس فعال میشه اینو چرا قبل از ارائه سرویس نگفتید که ما حق انتخاب داشته باشیم تیکت زدم لطفا پول من را عودت بدید پولی گرفتید و در قبالش هیچ سرویسی ارائه نکردید

seecurity
November 21st, 2019, 15:06
این شرایط را برای ماهم بوجود آوردند و ماهم تابع هستیم ارسال یک تعهد نامه در صورتی که مطمئن هستید مصرف معمولی دارید کار پیچیده ای نیست

سرویس که تحویلتون شده فقط دیتاسنتر آیپی هارو بسته و در قبالش تعهد نامه استفاده صحیح از ما خواسته مدارک هم پیش ما میمونه تا زمانی که مشکلی پیش نیاد به کسی داده نمیشه

لطفا هر موردی هست تیکت بزنید در خدمتیم

kinder
November 23rd, 2019, 00:57
دیتاسنتر بیخود کرده آی پی ها رو بسته بدون امکان برگشت هزینه
هزینه ای که ما به شما دادیم و شما به دیتاسنتر دادید رو ازشون بگیرید اگر میخوان این جوری مسخره بازی دربیارن

fuladpanjeh
November 23rd, 2019, 00:59
برای شما هم الان قطعه؟

kinder
November 23rd, 2019, 01:47
برای شما هم الان قطعه؟
برای من از پنج شنبه بامدادش قطع شد که فراویر هم انگار نه انگار عوض این که به اون *** ها تو آسیاتک بگه باید هزینه رو پس بدن فقط میگن چیزی نیست و یه تعهد نامه هست و از این حرفا
من میدونم دست فراویر نیست و آسیاتک این بازی رو دراورده ولی حداقل کاری که این شرکت میتونست بکنه این بود که یه حرکتی انجام بدن که آسیاتک پولا رو نخوره یه آبم روش سواستفاده از شرایط موجود

seecurity
November 23rd, 2019, 18:13
جهت اطلاع دوستان

تمامی افرادی که مدارک ارسال کردن سرویسشون بدون مشکل برقرار هست

افرادی هم که هنوز سرویس تحویل نگرفته بودن و از ابتدا گفتن میخوان سرویس های غیر مجاز نصب کنن تیکت دادند و مبالغ عودت داده شد

تشکر از تمامی مشتریانی که وفاداری خود را به فراویر اثبات کردند انشالله میزبان خوبی برای همه شما عزیزان خواهیم بود

persianait
November 25th, 2019, 00:39
سلام. من یه وی پی اس لینوکسی میخوام چطور میتونم الان سفارش بدم ؟

seecurity
November 25th, 2019, 09:54
سلام. من یه وی پی اس لینوکسی میخوام چطور میتونم الان سفارش بدم ؟

سلام موجودی محصولات بروز شد الان میتوانید از طریق سایت سفارش خود را ثبت نمائید.

xwoman2
November 26th, 2019, 20:22
چند روزی هست از سرور ایران این سرویس دهنده استفاده می کنیم.غیر از اینکه دیر تحویل دادن به خاطر شلوغی های اخیر و مشکل از طرف دیتاسنتر بود که مدارک میخواست.مورد دیگه ای نبود و سرور بدون مشکل کار میکنه.امیدوارم همین طوری بمونه.

alipoor90
November 27th, 2019, 12:44
پشتیبانی خوب و خوش برخورد

itcc
November 27th, 2019, 19:53
پشتيباني بسيار سريع و عالي 😊

hadizr
November 28th, 2019, 07:21
از برخورد خوب آقای دهقانی مچکریم .

1سرور سفارش دادم هم کیفیت خوب بود هم برخورد ایشون

فقط اگر شماره ی پشتیبانی صحیح رو در سایت درج کنند ممنون میشیم ;)