توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از هاست به جای سرور مجازی
hosseinyass
September 25th, 2019, 14:56
با سلام
دوستان یک سوالی داشتم از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی کنید
من همیشه برای پروژه هام که با زبان پایتون نوشته شده و اتصال به مونگو دی بی هم برام مهمه از سرور مجازی استفاده می کردم و راضی هم بودم اما هزینه ی بالای سرور مجازی یکم اذیت کنندس
یکی از دوستانم گفت از هاست پایتون استفاده کن ولی تا حالا با هاست کار نکردم و میترسم اتلاف وقت بشه
خودم با بررسی هایی که کردم و حرف دوستم هاست پایتون شرکت پارس وب سرور را در نظر دارم
گفتگو آنلاین با این شرکت صحبت کردم گفتند تمام دسترسی ها را می دهند و مشکلی نیست با این حال هنوز هم شک دارم
سوالم اینجاست کسی با این شرکت کار کرده؟
پشتیبانی شون چطوره؟
آیا به نظر شما هاست ها امکانات سرور مجازی را دارند و دردسری برام ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
websazha
September 25th, 2019, 16:10
با سلام
دوستان یک سوالی داشتم از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی کنید
من همیشه برای پروژه هام که با زبان پایتون نوشته شده و اتصال به مونگو دی بی هم برام مهمه از سرور مجازی استفاده می کردم و راضی هم بودم اما هزینه ی بالای سرور مجازی یکم اذیت کنندس
یکی از دوستانم گفت از هاست پایتون استفاده کن ولی تا حالا با هاست کار نکردم و میترسم اتلاف وقت بشه
خودم با بررسی هایی که کردم و حرف دوستم هاست پایتون شرکت پارس وب سرور را در نظر دارم
گفتگو آنلاین با این شرکت صحبت کردم گفتند تمام دسترسی ها را می دهند و مشکلی نیست با این حال هنوز هم شک دارم
سوالم اینجاست کسی با این شرکت کار کرده؟
پشتیبانی شون چطوره؟
آیا به نظر شما هاست ها امکانات سرور مجازی را دارند و دردسری برام ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
مطمئنن آزادی و سطح اختیاری که در سرور مجازی دارید در هاست ندارید گرامی بسته به نوع نیازتان دارد می توانید تست کنید اول بعد خرید کنید معمولا تست کوچکی ارائه می کنند به شما.
بسته به کارتان و ارزش تجاری بین هزینه سرور مجازی و هاست اشتراکی می توانید انتخاب کنید.
نمونه ای از آپ های پایتون که ست اپ میکند لینک خدمت شما که روی سی پنل هست
مطمئنن آزادی و سطح اختیاری که در سرور مجازی دارید در هاست ندارید گرامی بسته به نوع نیازتان دارد می توانید تست کنید اول بعد خرید کنید معمولا تست کوچکی ارائه می کنند به شما.
بسته به کارتان و ارزش تجاری بین هزینه سرور مجازی و هاست اشتراکی می توانید انتخاب کنید.
نمونه ای از آپ های پایتون که ست اپ میکند لینک خدمت شما که روی سی پنل هست
بله اتفاقا سه روز هم تست رایگان می دهند
امیدوارم آزادی و سطح اختیاری که فرمودید برای ما مشکل ساز نشود بهرحال برای یک بار تجربه کردن باید خوب باشد
ممنون از شما
hosseinyass
September 28th, 2019, 15:04
تست سه روزه شون رو استفاده کردم واقعا شرکت خوبیه پشتیبانی عالی
حتما تست کنید