ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد کانفیگ و امنیت سرور زیر برای هاست چیست ؟

Sohan Roh
September 18th, 2019, 21:43
با سلام و احترام ،

نظر شما در مورد کانفیگ و امنیت سرور زیر برای هاست چیست ؟

مشخصات :

سرور مجازی 2 گیگ رم با دایرکت ادمین و هارد ssd

ضمنا چهار سوال مهم :

1. مشخصات بالا چند یوزر رو تنها و همزمان پوشش میده ؟

2. امنیت سرور من که کانفیگ میکنم بالاتره یا هاست اشتراکی ؟

3. از لحاظ امنیت و سرعت ، دایرکت ادمین بهتره یا سی پنل ؟

4. بهترین سیستم عامل برای اینکار چیه و با چه ورژنی و چه مقدار هارد ؟

یک دنیا ممنونم.

Optimus
September 19th, 2019, 11:26
سلام
رم 2 گیگ حدودا 20 تا سایت با مصرف متوسط را پاسخگو هست
امنیتش بر می گرده به کانفیگتون و سرورتون ، اگر اوکی باشه خوبه
ما مشتری در این زمینه زیاد داریم و مشکلی با دایرکت ادمین و رم 2 تا 4 گیگ و حدود 20 تا 50 تا سایت نداشتند
تجربه نشون داده هارد NVMe یکم سرعت بهتری داره می ده در سایت هایی که مصرفشون یکم بالاتره

Sohan Roh
September 19th, 2019, 12:31
سلام
رم 2 گیگ حدودا 20 تا سایت با مصرف متوسط را پاسخگو هست
امنیتش بر می گرده به کانفیگتون و سرورتون ، اگر اوکی باشه خوبه
ما مشتری در این زمینه زیاد داریم و مشکلی با دایرکت ادمین و رم 2 تا 4 گیگ و حدود 20 تا 50 تا سایت نداشتند
تجربه نشون داده هارد NVMe یکم سرعت بهتری داره می ده در سایت هایی که مصرفشون یکم بالاتره

با سلام و احترام ،

اگر جواب سوال 3 و 4 رو هم بدید ، بسیار ممنون میشوم.

بازم ممنونم.

vpgroup
September 19th, 2019, 12:40
با سلام و احترام ،

مشخصات :

ضمنا چهار سوال مهم :

یک دنیا ممنونم.

با سلام و احترام

1. این مشخصات سرور بستگی به سایت ها ولی رنج نرمال حدود 15 عدد پاسخگو میباشد

2. امنیت بستگی به کارهایی که میگید و انجام میدید داره و به نوع درخواستی ها

3. هر دو اوکی هستند بدون مشکل

4. سنت او اس ورژن 7 با هارد حداقل 100 گیگ (50 گیگ روت 50 گیگ اصلی یا درصدی)

سوالی بود در خدمتیم

موفق باشید

lizard.tiny
September 19th, 2019, 13:24
سلام

1. در سرویس میزبانی بیشتر پردازش مهمه و لازمه که پردازنده متناسب باشه, با این میزان رم میتونید 1 الی 20 سایت رو میزبانی کنید اما ملاک های غیر قابل پیشبینی زیادی وجود داره مثل :

پردازنده
میزان مصرف هر سایت
میزان ترافیک مصرفی هر سایت
بهینه بودن سایت ها بلحاظ مصرف منابع
و ...

2. در صورتی که سرور رو درست کانفیگ کنید قطعاً امنیت سرورهای خصوصی به مراتب بالاتر از هاست های اشتراکی خواهد بود

3. برای استفاده شخصی پیشنهاد میکنم DirectAdmin نصب کنید, هم سبک تر هست, این رو هم در نظر داشته باشید DirectAdmin و cPanel و ... در عمل هیچ تفاوتی با هم ندارند, درواقع هر دو فقط یک محیط گرافیکی رو برای شما مهیا میکنند تا بتونید بدور از محیط های تحت command بسادگی کارهاتون رو انجام بدید, درواقع هر دوی اینها فقط یک ظاهر گرافیکی هستند که با یک یا چند کلیک؛ دسترورات لینوکسی رو روی سرور اجرا میکنند تا نیاز نباشه شما مدام برای هر کاری به SSH متصل بشید و دستورات لینوکسی متعددی رو وارد کنید که بعضاً میتونه زمانگیر باشه این دستورات.

4. در صورتی که قصد نصب دایرکت ادمین داشتید centOS 7 پیشنهاد میشه

GoldenSource
September 19th, 2019, 15:50
با سلام و احترام ،

مشخصات :

ضمنا چهار سوال مهم :

یک دنیا ممنونم.

با سلام ،
نظر شخصی بنده این هست که اگر برای میزبانی وب میخواهید لطفا از این نوع مشخصات استفاده نکنید .
این سرور تا حداقل 15 کاربر رو راحت پوشش میدهد البته بستگی به این دارد که قرار هست از هاست شما چه استفاده ای بشود و چقدر حجم مصرف کنند.
از نظر کانفیگ هم خدمتتون عرض کنم بهتر هست بدید به شخصی که کار بلد هست مثل ( آقای سنجری - کانفیگ سرور ) و هاست اشتراکی که اعلام میکنید باید تحقیق کنید که چه شخصی کانفیگ زده است و تا چه بلد هست کانفیگ سرور رو .
از نظر امنیت بهتر هست سی پنل را تهیه کنید و از نظر سرعت بستگی به کانفیگ شما دارد اگر کانفیگ عالی باشد سرعت شما هم عالی هست و چنان چه لایسنس اشتراکی سی پنل (https://www.panel.goldensource.ir/cart.php?a=add&pid=14) ، دایرکت ادمین (https://www.panel.goldensource.ir/cart.php?a=add&pid=20) نیاز داشتید با ارزان ترین قیمت در خدمت شما هستیم.

Sohan Roh
September 20th, 2019, 04:49
با سلام ،
نظر شخصی بنده این هست که اگر برای میزبانی وب میخواهید لطفا از این نوع مشخصات استفاده نکنید .
این سرور تا حداقل 15 کاربر رو راحت پوشش میدهد البته بستگی به این دارد که قرار هست از هاست شما چه استفاده ای بشود و چقدر حجم مصرف کنند.
از نظر کانفیگ هم خدمتتون عرض کنم بهتر هست بدید به شخصی که کار بلد هست مثل ( آقای سنجری - کانفیگ سرور ) و هاست اشتراکی که اعلام میکنید باید تحقیق کنید که چه شخصی کانفیگ زده است و تا چه بلد هست کانفیگ سرور رو .
از نظر امنیت بهتر هست سی پنل را تهیه کنید و از نظر سرعت بستگی به کانفیگ شما دارد اگر کانفیگ عالی باشد سرعت شما هم عالی هست و چنان چه لایسنس اشتراکی سی پنل (https://www.panel.goldensource.ir/cart.php?a=add&pid=14) ، دایرکت ادمین (https://www.panel.goldensource.ir/cart.php?a=add&pid=20) نیاز داشتید با ارزان ترین قیمت در خدمت شما هستیم.

با سلام ،

آدرس آقای سنجری - کانفیگ سرور ؟

ممنونم.

GoldenSource
September 20th, 2019, 13:15
با سلام ،

آدرس آقای سنجری - کانفیگ سرور ؟

ممنونم.

سلام ،
آدرس سایت ایشون : ConFigServer.pro
با آیپی ایران وارد سایت ایشون شوید.

Sohan Roh
September 23rd, 2019, 03:02
با سلام و احترام

1. این مشخصات سرور بستگی به سایت ها ولی رنج نرمال حدود 15 عدد پاسخگو میباشد

2. امنیت بستگی به کارهایی که میگید و انجام میدید داره و به نوع درخواستی ها

3. هر دو اوکی هستند بدون مشکل

4. سنت او اس ورژن 7 با هارد حداقل 100 گیگ (50 گیگ روت 50 گیگ اصلی یا درصدی)

سوالی بود در خدمتیم

موفق باشید

با سلام و احترام ،

دوست عزیز من منظورم تعداد یوزرهای همزمان و تکی بود !

سرور بالا با کانفیگ و مشخصاتی که گفتم برای دو عدد سایت ، چند یوزر بصورت تکی و چند یوزر بصورت همزمان رو پوشش میده ؟

مثلا 1000 یوزر بصورت تکی میتوانند از سایت دیدن و استفاده کنند یا 500 یوزر همزمان میتوانند از سایت دیدن و استفاده کنند ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام ،

با سلام و احترام ،

دوست عزیز من منظورم تعداد یوزرهای همزمان و تکی بود !

سرور بالا با کانفیگ و مشخصاتی که گفتم برای دو عدد سایت ، چند یوزر بصورت تکی و چند یوزر بصورت همزمان رو پوشش میده ؟

مثلا 1000 یوزر بصورت تکی میتوانند از سایت دیدن و استفاده کنند یا 500 یوزر همزمان میتوانند از سایت دیدن و استفاده کنند ؟

ممنونم.

Ehsan Mortazavi
September 23rd, 2019, 12:53
با سلام و احترام ،

مشخصات :

ضمنا چهار سوال مهم :

یک دنیا ممنونم.

با سلام و عرض ادب. بقیه سوالات رو دوستان جواب دادند فقط تکمیل کنم با جزییات بیشتر.

1. نمیشه گفت چندتا سایت رو همزمان ساپورت میکنه! یه سایت می بینی روزی 100 تا بازدید داره یه سایتی می بینی مثل همین جا مثلا روزی 200 هزار بازدید داره.
و نمیشه هم چندتا کاربر از سایت بازدید می کنن. شما می بینی یه سایت خبری هست اخبار لود میشه تموم میشه میره با 1000 بازدید کننده همزمان مثلا مشکلی پیش نمیاد می بینی یه سایت هست دانلود فیلم هست 200 نفر میان همزمان دانلود می کنن و سرورتون میخوابه.
فقط خواستم روشن بشه مطلب همین :-)
اساتید میان کامل تر جواب میدن

taranoome
September 25th, 2019, 19:37
با سلام و احترام ،

مشخصات :

ضمنا چهار سوال مهم :

یک دنیا ممنونم.
سلام شما همون دایرکت ادمین نصب کن بهتر و روانتره + منابع کمتری مصرف میکنه ولی سی پنل خودش 2 گیگ رم میخاد + 20 تا 30 گیگ فضا
هاست های اشتراکی زیاد امنیت نداره ولی سرور مجازی یا اختصاصی امنیتش بیشتر اگر حملات دیداس نداشته باشید که اونم قابل رفع هست
برای یوزر هم باید دید از چه سیستمی استفاده میکنید و برای چه کاری هست نوع قالب - دیتابیس - مقدار حجم و ...

Sohan Roh
September 27th, 2019, 06:52
سلام شما همون دایرکت ادمین نصب کن بهتر و روانتره + منابع کمتری مصرف میکنه ولی سی پنل خودش 2 گیگ رم میخاد + 20 تا 30 گیگ فضا
هاست های اشتراکی زیاد امنیت نداره ولی سرور مجازی یا اختصاصی امنیتش بیشتر اگر حملات دیداس نداشته باشید که اونم قابل رفع هست
برای یوزر هم باید دید از چه سیستمی استفاده میکنید و برای چه کاری هست نوع قالب - دیتابیس - مقدار حجم و ...

با سلام ،

جواب سوال 1 ؟

ممنونم.