PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شماره مجازی

HBC44
September 12th, 2019, 21:23
سلام من به شماره مجازی برای تلگرام نیاز دارم تو گوگل سرچ کردم و فهمیدم تنها شماره مجازی دائمی گوگل ویس هست که الان ارائه نمیشه این سایت هایی که شماره مجازی میفروشند قابل اعتماد هستن؟من پرسیدم بهم گفتن خطری نیست و میشه بصورت دائمی استفاده کرد اما واقعا اینطوره یا احتمال اینکه اکانت تلگرام مسدود بشه یا یکی با همون شماره اکانت رو پاک کنه هست؟
اگه کسی شماره گوگل ویس برای فروش داره و دائمیه که چه بهتر

8110829
September 13th, 2019, 00:49
سلام من به شماره مجازی برای تلگرام نیاز دارم تو گوگل سرچ کردم و فهمیدم تنها شماره مجازی دائمی گوگل ویس هست که الان ارائه نمیشه این سایت هایی که شماره مجازی میفروشند قابل اعتماد هستن؟من پرسیدم بهم گفتن خطری نیست و میشه بصورت دائمی استفاده کرد اما واقعا اینطوره یا احتمال اینکه اکانت تلگرام مسدود بشه یا یکی با همون شماره اکانت رو پاک کنه هست؟

درود دوست عزیز این شماره های که تو سطح اینترنت و سایت ها هست یکبار مصرفن مثلا شما شماره رو برای تلگرام زدین و کد اومد دیگه نمیشه برای چیزای دیگه استفاده کرد و اگرم تلگرام رو پاک‌کنین یا هرچیزی قابل برگشت نیست

esmaeil95
September 13th, 2019, 01:13
این کد ها هر لحظه احتمال داره به یکی دیگه همین شماره رو بدن بیاد داخل تلگرامتون یا دیلیت اکتنتشو بزنه
گوگل ویس هم بگردید هست

HBC44
September 13th, 2019, 22:53
پس به شماره های پولی هم اعتمادی نیست.گوگل ویس از لحاظ مسدود نشدن و دائمی بودن چطوره؟

unix_magnet
October 23rd, 2019, 01:14

سلام موجود هست
اگر خواستید تلگرم پیغام بزارید
@ecommerce_plus

Omidp
November 2nd, 2019, 17:43

احتمالا با سرچ توی یوتوب بتونی بسازی
Google Voice Tutorial 2019 - Quick Start - YouTube

اگه کار راه انداخت و رضایت داشتید دکمه تشکر فراموش نشه