در داخل سایت ، کد تخفیف 10 درصدی معرفی شده است اما در هنگام سفارش ، از کد تخفیف 20 درصدی با شناسه WHM20 استفاده فرمایید .
این دیتاسنتر نسبت به گزارشات ابیوز حساسیت کمی دارد .
قیمت سرویس ها با توجه به قیمت ارز به صورت روزانه آپدیت میشوند .
امکان ارتقا در هر زمان وجود دارد.
هزینه تغییر آی پی سرویس 15000 تومان میباشد.
هزینه ماهانه هارد اضافه ، پردازنده اضافه و آی پی اضافه را میتوانید در هنگام سفارش مشاهده فرمایید.
این کد تخفیف تا پایان مهر ماه فعال خواهد بود .
سلام
کانفیگ دایرکت ادمین و یا سی پنل انجام میدید شما ؟ هزینه داره ؟
mehdininja
September 13th, 2019, 22:40
کسی سرور مجازی 1 روزه میفروشه ؟
dc.saeed
September 14th, 2019, 01:58
سلام
کانفیگ دایرکت ادمین و یا سی پنل انجام میدید شما ؟ هزینه داره ؟
سلام و احترام
کانفیگ دایرکت ادمین و سیپنل در صورت خرید لایسنس از پویان آی تی رایگان انجام میشود .
dc.saeed
September 14th, 2019, 15:02
کسی سرور مجازی 1 روزه میفروشه ؟
متاسفانه کمترین دوره قابل ارائه 30 روزه است .
با احترام
MR.S
September 14th, 2019, 21:21
سلام، آقا سرور ما تقریبا از صبح دان هست، تیکت هم میدیم بعد از 2ساعت با خواهش و التماس یکی جواب میده، الان تکلیف ما چی هست؟ داریم ماهی 100ت هزینه سرور میدیم که این مشکلات پیش نیاد، از صبح صدای همه کاربرامون دراومده، حداقل تیکتهارو جواب بدین.
dc.saeed
September 15th, 2019, 01:44
سلام، آقا سرور ما تقریبا از صبح دان هست، تیکت هم میدیم بعد از 2ساعت با خواهش و التماس یکی جواب میده، الان تکلیف ما چی هست؟ داریم ماهی 100ت هزینه سرور میدیم که این مشکلات پیش نیاد، از صبح صدای همه کاربرامون دراومده، حداقل تیکتهارو جواب بدین.
سلام و احترام
خق با شماست ،
دو مورد قطعی یکی مربوط به صبح و یک مورد مربوط به بعد از ظهر بر روی مجازی ساز هلند داشتیم که مورد اول در همان ساعت اولیه رفع و مورد دوم پس از بررس توسط دیتاسنتر و شناسایی مشکل سخت افزاری رفع گردید . گاهی اوقات رفع مشکلات مقداری زمان میبرند . دیگر چنین موردی رخ نخواهد داد و سرویس ها با پایداری هرچه بیشتر فعال خواهند بود .
مورد دیگری بود در خدمتتان هستیم
Vlad
September 15th, 2019, 10:03
دز سرورهای مجازی پورت 10gb داریذ؟
dc.saeed
September 15th, 2019, 16:11
دز سرورهای مجازی پورت 10gb داریذ؟
سلام و احترام
بله در ارتباط باشید تا قیمت خدمتتان تقدیم گردد .
Vlad
September 15th, 2019, 18:00
هارد 50 و ترافیک نامحدود و پورت 10gb چه قدر میشه؟
Hamed27
September 16th, 2019, 03:52
من تا 150 تومن هزینه میکنم اما یک سرور با cpu قدرتمند و نامحدود میخوام.
روان بودن و سرعت هارد هم مهمه برام.
تست در حد یک ربع دارید؟
dc.saeed
September 16th, 2019, 10:41
من تا 150 تومن هزینه میکنم اما یک سرور با cpu قدرتمند و نامحدود میخوام.
روان بودن و سرعت هارد هم مهمه برام.
تست در حد یک ربع دارید؟
سلام و احترام
از طریق تلگرام در ارتباط باشید .
armin.rf
September 16th, 2019, 10:58
کیفیت سرویس و همچنین پشتیبانی خیلی خوبی دارن
کانفیگ خوبی هم انجام دادن که بیش از انتظار بود در کل پیشنهاد میشه
فقط ایا شما نمایندگی ارائه سرور مجازی هم ارائه میکنید ؟
dc.saeed
September 17th, 2019, 18:56
کیفیت سرویس و همچنین پشتیبانی خیلی خوبی دارن
کانفیگ خوبی هم انجام دادن که بیش از انتظار بود در کل پیشنهاد میشه
فقط ایا شما نمایندگی ارائه سرور مجازی هم ارائه میکنید ؟
پوزش بابت تاخیر ،
بله . لطفا از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید تا توضیحات خدمتتان عرض شود .
با احترام
mehran2245
October 7th, 2019, 14:27
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
39711
dc.saeed
October 7th, 2019, 16:16
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
39711
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
کد:
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
mehran2245
October 7th, 2019, 17:56
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
کد:
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
هارد nvme واقعی نیست ssd samsung هست بررسی کردم سرعت nvme بیشتر از این حرفاست
dc.saeed
October 7th, 2019, 21:16
هارد nvme واقعی نیست ssd samsung هست بررسی کردم سرعت nvme بیشتر از این حرفاست
دیگه چیکارتون کنم :) ما هر چی میگیم شما متوجه نمیشید اما سعی کنید متوجه بشید ،
مشخصات هارد :
2 x 512 GB NVMe SSD
نوع دقیق هارد :
t10.NVMe____SAMSUNG_MZVKW512HMJP2D00000___________ ___A1420071C5382500
SSD 970 PRO NVMe M.2 512GB
فکر نمیکنم نیاز به توضیحات بیشتری باشه .
اگر سوالی بود در خدمتتان هستیم
roholghodos
February 23rd, 2020, 20:33
سلام بدون هیچ کم و کاستی صحبتم میگم
اقا سعید یکی از اون افراد نون حلال خوری هست که میشناسم و هیچوقت بخاطر ۱ هزار تومنی سود ندیدم دروغ بگه و درست کارتر از ایشون ندیدم
فقط میخواستم بگم شیر پیشت زانو میزنه سلطان
با اینکه بیشتر کارای پشتیبانی و نصب خودش برای مشتری انجام میده و همیشه پای کار هستش در مجموع ادم متواضع و ساده ای هستش
کیفیت محصولات خوب بوده و با اینکه خیلی دشمن داره هنوزم مثل یه ارتش تکنفره داره کار میکنه
امیدوارم نیاید بگید من یوزر فیکم:) چون الان ثبت نام کردم تا نظرم بگم
ان شا ا... موفق باشید