PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به پیشخوان وردپرس برای دو نقش کاربری

Dr.D347h
September 8th, 2019, 01:26
با سلام.
من میخوام صفحه پیشخوان وردپرس فقط برای دو نوع نقش کاربری مدیرکل و (مثلا ویرایشگر) و بقیه نتونن وارد بشن.
سرچ کردم و به نتیجه زیر رسیدم:

add_action( 'init', 'blockusers_mw_init' );function blockusers_mw_init() {if ( is_admin() && ! current_user_can( 'administrator' ) ) {wp_redirect( home_url() );exit;}}

با این کد میتونم فقط برای مدیرکل باز کنم، چطور میتونم به یه نقش کاربری دیگه علاوه بر مدیرکل این اجازه این کار رو بدم؟

mehrania
September 8th, 2019, 12:48
با سلام.
من میخوام صفحه پیشخوان وردپرس فقط برای دو نوع نقش کاربری مدیرکل و (مثلا ویرایشگر) و بقیه نتونن وارد بشن.
سرچ کردم و به نتیجه زیر رسیدم:

add_action( 'init', 'blockusers_mw_init' );function blockusers_mw_init() {if ( is_admin() && ! current_user_can( 'administrator' ) ) {wp_redirect( home_url() );exit;}}

با این کد میتونم فقط برای مدیرکل باز کنم، چطور میتونم به یه نقش کاربری دیگه علاوه بر مدیرکل این اجازه این کار رو بدم؟
فکر کنم در کنار ( 'administrator' ) ، همانند خودش نمونه ( 'example' ) رو بزارید درست بشه ، فقط به جای example اسم گروه رو قرار بدید