ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سئو در مورد برچسب های زده شده

walt.rex
September 3rd, 2019, 00:07
با سلام . یک سوال داشتم . لطفا کسانی که واقعا حرفه ای هستن جواب بدن . همینطوری نظری ندید.
یه سایت با رتبه متوسط و بازدید خوب داریم . اما یک مشکلی هست . در سال های اخیر اکثر پست هامون سئوشون مناسب نبوده و همینطور برچسب ها هم مشکل داشتن . یعنی بر اساس الگو نزده شده و همینطور قوی نیستن.
میخواستم بپرسم که میخواهم شروع کنم تمام پست های اولیه رو ادیت کنم که این برای گوگل هم خوبه ولی یک سوال . برچسب ها رو چیکار کنم ؟
همشون رو حذف کنم و جدید جاگزین کنم ؟؟
رو این مورد حساسم چون نمیدونم چیکار کنم . ممنون.

AMIB
September 5th, 2019, 13:28
باید در Search Console بررسی کنید که آیا از بین برچسب‌هایی که در سایت قرار دادید، موردی هست که گوگل به اون‌ها کلیک هدایت کنه یا نه
اگر برچسبی در گوگل وجود نداره، همه رو پاک کنید

یا می‌تونید از دید کاربر به سایتتون نگاه کنید
آیا بین برچسب‌های شما، موردی هست که اگر کاربر اون رو باز کرد، به هدفش برسه یا نه

مثلا ممکنه شما سایت فیلم داشته باشید و یکی از برچسب‌های شما اسم یک کارگردان باشه، یعنی فیلم‌هایی که اون کارگردان درست کرده
این یک برچسب مفیده

ولی اغلب برچسب‌ها هیچ مخاطبی ندارند و بی فایده هستند

hasanazizi
September 7th, 2019, 04:48
ببینید اگه بیشتر از 3 ماه عمر اون برچسب میگذره 100 درصد در گوگل ثبت شده و بازدید حداقل 1 عدد داشته به همین دلیل بعد از حذف باعث خطاهای 404 و ..... در وب مستر تولز میشه که بسیار افت میکنه و بسیار مشکل درست میکنه و همه چی رو غاطی میکنه
به نظر بنده کاری بهشون نداشته باش
تو برچسب های جدیدتو بزن و مطلب رو اپدیت کن با برچسب های قدیمیت