توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو کار حرفه ای؟
saeed.mihan
September 2nd, 2019, 23:01
سلام
وقت بخیر
لطفا دوستان دارای مهارت در سئو که نمونه کار قابل ارائه دارند پیام دهند.
gdfire
September 3rd, 2019, 01:34
همه دنبال حرفه این بعدم با قیمت پایین
رقمت درشته هستیم نیست نه به وقتش نمی ارزه .عین بقیه هم نیستم دروغکیو ابکی بهینه سازی واقعی واست میکنم خواستی پیام خصوصی بده
AMIB
September 5th, 2019, 13:17
در مورد نوع کار و کلمات کلیدی و مقدار بودجه توضیح بدهید تا در صورت مناسب بودن شرایط پیشنهاد ارسال شود
saeed.mihan
September 5th, 2019, 22:39
دوستان یک کار نیست که توضیحات و جزئیات را درج کنم.
بنده فعلا به دلیل مشغله کاری چند مشتری در حالت انتظار دارم که قصد دارم واگذار کنم، به همین دلیل به دنبال سئو کار با نمونه کار هستم.
gdfire
September 6th, 2019, 00:27
دوستان یک کار نیست که توضیحات و جزئیات را درج کنم.
بنده فعلا به دلیل مشغله کاری چند مشتری در حالت انتظار دارم که قصد دارم واگذار کنم، به همین دلیل به دنبال سئو کار با نمونه کار هستم.
پیام خصوصی بده ببینم چیان سایتا چقد وقت گیره و چیا میخوایی روشون اعمال شه
bazaryabi
September 6th, 2019, 00:31
توی این فروم دنبال سئو کار نباشید که نیست کسی
توی کل نت فقط یک الی دو نفر دیدم که کارشون حرفه ای بود و بیش از حد خیلی ها تعریفشون رو میکردند و تاپیکهای بینهایت شلوغی هم دارند توی فروم های همسایه
که البته هزینه حرفه ای هم دریافت میکردند
deltamusic
September 6th, 2019, 00:38
توی کل نت فقط یک الی دو نفر دیدم که کارشون حرفه ای بود و بیش از حد خیلی ها تعریفشون رو میکردند و تاپیکهای بینهایت شلوغی هم دارند توی فروم های همسایه
اگ امکان داره اسمشونو همینجا بزارید یا پی وی کنید.ممنون
freeboy1936
September 21st, 2019, 05:49
اگه میشه ادرسشون رو برام پیام خصوصی کنید ممنون میشم
shahriyar34
September 21st, 2019, 17:23
سلام راهی هست برای سوی سایت
http://www.digidownloadha.ir/