ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام شرکت بهترین هاست وردپرس را میدهد

unipaper
September 2nd, 2019, 19:13
سلام من یه سایت دارم که میخواهم بر روی هاست وردپرس میزبانی بشه با امکانات حرفه ای و عالی
از دوستانی که با هاست وردپرس کار کردندو از شرکت های معتبر خرید کردندو از پشتیبانی آنها راضی هستند لطفا معرفی کنند من بین دو سه گزینه موندم
یکی میزبان فا - یکی ایران سرور-وب رمز
کدام ها بهترن بعضی ها ادعا میکنند هارد nmve میدهند اما بعضی ها میگن تفاوتی با ssd نداره و هارد ssd را پیشنهاد میکنند

mizbanwebhost
September 2nd, 2019, 19:23
باسلام

با توجه به اينكه ما فروشنده هستيم . پيشنهادي در اين بخش به شما ارايه نمي كنيم

ولي در موردي كه مي فرماييد SSD-NvMe با ssd تفاوتي ندارد . شديدا در اشتباه هستيد .

ما هر دو نوع هارد را بر روي سرور هاي خود داريم و تفاوت كاملا محسوس هست .

البته مطالب زيادي در مورد تفاوت اين دو هارد از نظر سرعت نوشتن و خواندن در سطح اينترنت وجود دارد . كه با جستجوي كوچكي در گوگل مي توانيد اطلاعات خوبي كسب كنيد .

deltamusic
September 2nd, 2019, 22:36
سلام من یه سایت دارم که میخواهم بر روی هاست وردپرس میزبانی بشه با امکانات حرفه ای و عالی
از دوستانی که با هاست وردپرس کار کردندو از شرکت های معتبر خرید کردندو از پشتیبانی آنها راضی هستند لطفا معرفی کنند من بین دو سه گزینه موندم
یکی میزبان فا - یکی ایران سرور-وب رمز
کدام ها بهترن بعضی ها ادعا میکنند هارد nmve میدهند اما بعضی ها میگن تفاوتی با ssd نداره و هارد ssd را پیشنهاد میکنند
از سه تایی که انتخاب کردید هیچ کدوم!!(البته ایران سرور از میزبان فا و وب رمز(وب رمز:به درد نخور به معنای واقعی!!) دو سه گردن بالاتره)

AMIB
September 5th, 2019, 13:24
هاستی که به طور خاص برای وردپرس بهینه‌سازی شده باشه با یک هاست پربازدید معمولی برای شما تفاوت قابل لمسی ایجاد نخواهد کرد
هرچند که برای اسم اون گاهی از شما چندین برابر پول دریافت خواهد شد

در مورد هاست وردپرس مطلب زیر رو مطالعه کنید
https://rokaweb.ir/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

Ashkankamangar.ir
September 7th, 2019, 15:47
باید از مشتریاشون سوال بپرسید

taranoome
September 7th, 2019, 16:02
فقط هاست دل خدایی هم پشتیبانی عالی و هم سرویساشون عالی هست

mashiat
September 7th, 2019, 18:55
از ایران سرور چند سال پیش هاست و سرور اختصاصی داشتم
هاستشون خیلی داون میشد و تیکت هم میزدی میگفت ارتقا بده !
سرور اختصاصی هم خیلی اذیت میکردند و کلی فایلهای ما به نابودی کشیده شد

از میزبان فا راضیم چون چند تا سایت دارم روی هاستشون . پشتیبانیشون سریعه
البته توجه کنید اینکه من راضیم دلیل نمیشه شما هم راضی باشید چون ممکنه میزان مصرف من و پولی که میدم با سرویس شما فرق داشته باشه

هاست دی ال هم خوبه فقط شرایط خودشو داره که حتما میدونید

gdfire
September 7th, 2019, 19:48
هاست دی ال

farshid17
September 7th, 2019, 20:50
هاست دی ال خوبه ولی خالی نداشت

taranoome
September 7th, 2019, 23:59
پارس پک هم خوبه من چند تا از سرویس مشتریام روشه منابعش دست خودته پشتیبانیشون هم خوبه ولی به هاست دل نمیرسه

hasanazizi
September 9th, 2019, 10:58
هیچ کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــس
از جای مطمعن ( تا دلت بخواد از بچه های همکار در هاستینتگ مطمعن و مشتری مدار و با کارایی بالا هست ) سرور مجازی بگیر
بدون کلود کانفیگ خوب اجام بدن واست
خودت مدیر سروری
دسترسی فول داری
شخصی سازی 100 درصدی
از مشکلات هاست اشتراکی و سنگین بودنو . مشکلاتش به کناری
من خودم چندین ساله تقریبا 4 الی 5 ( البته تا همین فروردین ماه که سایت های سرور رفت بالا مشتریا موندن رو سرور من مال خودمو انتقال دادم نمایندگی ) از شرکتی که گرفتم مطمعنم . شاید 6 ماه یک بار به خاطر اپدیت کل سرور سرور واسه کمتر 1 یا 2 ساعت قطع شه و اپ تایمش همیشه 100 بوده
کانفینگ هم خودم انجام دادم بدون کلود
دردسرهم ندارم

- - - Updated - - -

البته من از ایران سرور نگرفتم از غیر ایران تقریبا مستقیم

SirMoein
September 9th, 2019, 16:52
هاست دی ال , سرور پارس , طلاهاست

unipaper
September 9th, 2019, 19:17
خوب ممنون از راهنماییاتون خواهشا همش تبلیغ نکنید بابا من میخوام راهنمایی کامل کنید کلا سه تا نام هی مینویسید من خواهشی ازتون میکنم با دلیل و منطق بگید
یه سوال داشتم
من سرویس هاست پربازدیدم روی لایت اسپیده
الان اگه یه سوریس اپاچی بگیرم بهتره چرا اصلا به سرعت ربطی دارد یا خیر

reza177
September 9th, 2019, 21:18
اگر جایی میخوای جوری باهات رفتار کنن که انگار اضافی هستی و طلب کار
هاست دی ال گزینه بسیار عالی هست
مثلا بگی فلان جا مشکل هست میگن نه مشکلی نیست ولی بعد تیکت مشکل را حل میکنن
یعنی ادعای زیادی دارن

satiran
September 11th, 2019, 12:45
پیشنهاد بنده هم گرفتن سرور مجازی و راه اندازی شخصی برا خودتون هست البته این مورد هم دردسر های مخصوص به خودش را داره