PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت خرید سرور اختصاصی

hosseinyass
September 1st, 2019, 11:40
سلام دوستان
ما قصد خرید یک سرور اختصاصی جهت ارائه سرور مجازی را داریم که قصد داریم حدود 25 الی 30 سرور مجازی بر روی این سرور ایجاد کنیم
حالا سوالی که من از شما عزیزان دارم این است که باید چه مشخصات سخت افزاری این سرور داشته باشد بیشتر نظر بنده بر روی هارد و سی پیو و رم می باشد که از چه نوعی باشند
مثلا سی پیو چند هسته باشد
این تعداد سرور مجازی برای کاربران می باشد که کارهای مختلفی ممکن است انجام دهند
پس یک سیستم خوب و مناسب برای سرور مجازی را پیشنهاد دهید
از دیتاسنتر هتزنر باشد
پیشاپیش ممنونیم

dizaji_saeed
September 1st, 2019, 12:33
سلام دوستان
ما قصد خرید یک سرور اختصاصی جهت ارائه سرور مجازی را داریم که قصد داریم حدود 25 الی 30 سرور مجازی بر روی این سرور ایجاد کنیم
حالا سوالی که من از شما عزیزان دارم این است که باید چه مشخصات سخت افزاری این سرور داشته باشد بیشتر نظر بنده بر روی هارد و سی پیو و رم می باشد که از چه نوعی باشند
مثلا سی پیو چند هسته باشد
این تعداد سرور مجازی برای کاربران می باشد که کارهای مختلفی ممکن است انجام دهند
پس یک سیستم خوب و مناسب برای سرور مجازی را پیشنهاد دهید
از دیتاسنتر هتزنر باشد
پیشاپیش ممنونیم

درود خدمت شما
اول از همه، میزان RAM هر سرور مجازی رو در نظر بگیرید. فرضا هر سرور رم 3 یا 4 باشند. ضربدر 30 سرور مجازی :: پس سرور اصلی شما باید رم 128 گیگ باشد.
میزان هارد و I/O که روی هارد خواهد اومد، باید تقسیم بشه روی هارد اصلی. برای 30 سرور، حداقل دیتاستور از نوع hdd باید 3 عدد باشه تا i/o تقسیم بشه و لگ شدن هارد نداشته باشید.
همچنین در مورد پورت سرور که معمولا 1 گیگابیت هستند. این مقدار بین 30 مجازی تقسیم خواهد شد که عدد کمی خواهد بود. شاید کاربران اعتراض کنند. (مگر اینکه خیلی کم مصرف باشند)
در مورد پردازنده هم سوا از تعداد هسته، باید فرکانس و مدل هم در نظر داشته باشید. core i7-2600 هم 4هسته هست. core i7-8700 هم 4 هسته هست. ولی خیلی تفاوت دارند.

در کل، برای 30 سرور مجازی روی 1 سرور اختصاصی کافی نخواهد بود (مخصوصا پورت و پردازنده). البته این مورد تماما به میزان مصرف vpsها دارد و دقیق نمیشه نظر داد. فقط باید تخمینی برآورد بشه.

موفق باشید.