سلام دوستان خسته نباشید من اسکریپت های زیادی دیدم که باهاشون میشه آپلود سنتر زد ولی وردپرسی ندیدم
اما امروز میخوام بدونم با این همه پیشرفت وردپرس میشه سیستمآپلود سنتر راه اندازی کرد
آپلود سنتر عکس، اگر کسانی هستند که میتونند راه اندازی کنند هزینه برام پخ کنند چون این بخش درخواست نیست. نمونه هم باشه عالیه
پیشاپیش از همه تشکر میکنم
armintanha
September 1st, 2019, 02:38
سلام دوستان خسته نباشید من اسکریپت های زیادی دیدم که باهاشون میشه آپلود سنتر زد ولی وردپرسی ندیدم
اما امروز میخوام بدونم با این همه پیشرفت وردپرس میشه سیستمآپلود سنتر راه اندازی کرد
آپلود سنتر عکس، اگر کسانی هستند که میتونند راه اندازی کنند هزینه برام پخ کنند چون این بخش درخواست نیست. نمونه هم باشه عالیه
نه وجود نداره. حالا چرا میخوای از وردپرس برای اینکار استفاده کنی ؟
1.
- نصب پلاگین permissions که به کاربران دسترسی اپلود بدی
39611
- با یک پلاگین اپلود و مدیرت اپلود
39612
2.یا میتونی وردپرس رو با یک اسکریپت اپلود سنتر ادغام کنی
3.یا سفارس پلاگین اختصاصی بدی
offgigsup
September 1st, 2019, 03:16
اینجا بگردید
احتمالا باشه
https://codecanyon.net/
sonly
September 1st, 2019, 03:29
سلام
اینارو چک کنید شاید به دردتون خورد:
بنده تست نکردم و تو سرچ و معرفی سایت ها و انجمن های دیگ پیدا کردم شاید قدیمی باشن.
irshishar
September 1st, 2019, 03:44
ممنون این افزونه هابه نظرم باید با قالب اشتراک گذاری تصویر کار کنه چون صفحه آپلود سنتر اختصاصی هست آخرش به این نتیجه فک کنم برسیم یک سایت اشتراک گذاری تصویر با افزونه معرفی شده بهترین روش آپلود سنتر وردپرسی باشه.
بشتر افزونه های هم که معرفی شده از نظر خود وردپرس احتمال داره ایجاد مشکل کنه. بازم اگر راه حل داشتن دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند
AMIB
September 5th, 2019, 13:40
وردپرس برای ساخت آپلود سنتر نیست. حتی برای ساخت فروشگاه اینترنتی هم نیست
ممکنه بتونید افزونهای پیدا کنید که این کارها رو روی وردپرس انجام بدهند ولی در نهایت چیزی که دست شما خواهد بود یک سیستم پر از اشکال و با محدودیت کارایی خواهد بود.
اگر فکر میکنید با نصب یک افزونه، هزینههای شما کاهش پیدا میکنه یا خیلی راحت خودتون میتونید روی اون کنترل داشته باشید
کاملا اشتباهه، شما پول کمتری پرداخت میکنید ولی در عوض چیزهایی رو از دست میدهید که در ابتدای کار شاید به چشم شما نیاد
بعدا که کار بزرگ شد متوجه میشید که چقدر دردسر ایجاد شده است