PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال نشدن تیکت در whmcs

mtostar
August 28th, 2019, 11:33
سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید من whmcs 7.7.1 بدون باگش رو گیر آوردم و نصب کردم همه کارها رو انجام دادم

فقط یه مشکلی دارم اینه که کاربر زمانی که عضو میشه یا تیکت میده این تیکت ها برام ارسال نمیشه به یاهو

حتی از smtp جیمیل استفاده کردم و کد وریفای شده رو دریافت کردم و انجام دادم بازم هرکسی تیکت میزنه ارسال نمیشه

دوستان میشه راهنماییم کنید ؟

============================

پ.ن : دوستان استفاده از Whmcs برای فروش هاستینگ و دامنه نیست ، فقط نیاز به سیستم تیکتینگش دارم

hamra
August 28th, 2019, 11:46
اول از نسخه whmcs مطمئن بشید که مشکلی نداشته باشه چون بعضا دیده شده چنین مشکلاتی بر میگرده به اسکریپت .

وبعد هم کرون جاب رو برسی کنید مشکلی نداشته باشه
از سرورتون هم مطمئن بشید که مشکل ارسال ایمیل و این موارد نداشته باشه
تنظیمات ایمیل whmcs رو هم برسی کنید

mtostar
August 28th, 2019, 11:49
اول از نسخه whmcs مطمئن بشید که مشکلی نداشته باشه چون بعضا دیده شده چنین مشکلاتی بر میگرده به اسکریپت .

وبعد هم کرون جاب رو برسی کنید مشکلی نداشته باشه
از سرورتون هم مطمئن بشید که مشکل ارسال ایمیل و این موارد نداشته باشه
تنظیمات ایمیل whmcs رو هم برسی کنید

مطمعنم اسکریپت مشکلی نداره ، چون چند باری برام کار کرد و ایمیل ها رو فرستاد ، جالب اینجا بود که تیکت برای مشتری ارسال میشد ولی برای مدیریت نه ، الان هم کلا دیگه تیکت ها رو ارسال نمیکنه

amir1000000_1
August 31st, 2019, 20:56
مشکل از آی پی سرور هست صد در صد

و اینکه :

حتی از smtp جیمیل استفاده کردم و کد وریفای شده رو دریافت کردم و انجام دادم بازم هرکسی تیکت میزنه ارسال نمیشه

اگر smtp جیمیل تنظیم کنید یک ایمیل هم نمیفرسته یا فقط بخشی رو نمیفرسته؟

برای اینکه این هم ارسال شود باید ادمین سرور تنظیماتی در فایروال انجام داده باشد.

m2n
August 31st, 2019, 21:16
smtp توسط سرویس دهنده شما مسدود هست

redbull
August 31st, 2019, 21:23
سلام.

مشکل از ارئه دهنده هاست شما میباشد. بفرمایید که بررسی کنند.

offgigsup
September 1st, 2019, 03:19
سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید من whmcs 7.7.1 بدون باگش رو گیر آوردم و نصب کردم همه کارها رو انجام دادم

فقط یه مشکلی دارم اینه که کاربر زمانی که عضو میشه یا تیکت میده این تیکت ها برام ارسال نمیشه به یاهو

دوستان میشه راهنماییم کنید ؟

پ.ن : دوستان استفاده از Whmcs برای فروش هاستینگ و دامنه نیست ، فقط نیاز به سیستم تیکتینگش دارم

دوست عزیز اگر فقط نیاز به تیکتینگ دارید که افزونه هایی واسه وردپرس هست که همین کار تیکتینگ را انجام میده
اون مشکل whmcs هم احتمالا بخاطر اینه داخل تنظیمات بخش پشتیبانی تیک گزینه اطلاع رسانی نزدید یا اینکه ایمیل مدیر سایت بای ایمیل بخش پشتیبانی یکیه