ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راحت شدید نالرز تعطیل شد

ninos
February 13th, 2011, 14:08
واقعا براتون متاسفم تنها سایتی که میشناختم تو فضای ایران که توش مرام پیدا مشیه تعطیل شد واقعا برای شما شایعه ساز ها متاسفم خیلی نامردین به کوری چشم حسودان شاید چایی دیگر ادامه پیدا کند
لرز تعطيل شد تا هم خيال خود و هم خيال خيليا رو راحت كنه !
متاسفانه آخر خدمات رايگان هميشه همين بوده و هست ! نالرز گروهي بود تا از كلاه برداريا جلوگيري كند و ... اما با چسباندن وصله ها و انگ بر سينه ي مديران موجب شد نالرز تعطيل شد

نالرز از نخست دشمنان زيادي داشته است .

متاسفانه اين امور موجب شد كه رفته رفته همگام با پيشرفت گروه انجام پروژه هاي شخصي گروه نيز به نام نال و هك شده مورد استفاده شده بر روي سايت ها ادامه يابد

از همينرو بر اين شديم نالرز را متوقف و تعطيل نماييم

دامنه و بك آپ نالرز به فروش ميرسد جهت خريد با ايميل زير مكاتبه نماييد

ze8ooon@yahoo.com

حجم بك آپ : 1 گيگابايت { همراه با فايل . قالب . بانك اطلاعاتي }

برای فضای نت ایران متاسفم
نینوس

Ahmad110
February 13th, 2011, 14:26
واقعا براتون متاسفم تنها سایتی که میشناختم تو فضای ایران که توش مرام پیدا مشیه تعطیل شد واقعا برای شما شایعه ساز ها متاسفم خیلی نامردین به کوری چشم حسودان شاید چایی دیگر ادامه پیدا کند
لرز تعطيل شد تا هم خيال خود و هم خيال خيليا رو راحت كنه !
متاسفانه آخر خدمات رايگان هميشه همين بوده و هست ! نالرز گروهي بود تا از كلاه برداريا جلوگيري كند و ... اما با چسباندن وصله ها و انگ بر سينه ي مديران موجب شد نالرز تعطيل شد

نالرز از نخست دشمنان زيادي داشته است .

متاسفانه اين امور موجب شد كه رفته رفته همگام با پيشرفت گروه انجام پروژه هاي شخصي گروه نيز به نام نال و هك شده مورد استفاده شده بر روي سايت ها ادامه يابد

از همينرو بر اين شديم نالرز را متوقف و تعطيل نماييم

دامنه و بك آپ نالرز به فروش ميرسد جهت خريد با ايميل زير مكاتبه نماييد

ze8ooon@yahoo.com

حجم بك آپ : 1 گيگابايت { همراه با فايل . قالب . بانك اطلاعاتي }

برای فضای نت ایران متاسفم
نینوس

جالبه . حالا اینا مگه از خودشون چی داشتن ، جز اینکه زحمات یه عده رو به راحتی به باد میدادن و برای عموم به اشتراک میزاشتن . امیدوارم همه این سایتها مثل همین سایت تعطیل شن .

lkmew
February 13th, 2011, 14:32
تقصیر خودشون بوده. این حرف و حدیثها پشت سر همه هست. اونا چرا تسلیم شدن؟

armintanha
February 13th, 2011, 14:39
برای اینجور افراد واقعا ...................
:109:
:109:

ninos
February 13th, 2011, 15:03
به کوری چشم دشمنان و بدخواهان و بنا به درخواست های کاربران فعلا توسط مدیران انجمن باز شده دوما یه بیست باری فکر کنم گفتم که نالرز اولا اسکریپتایی پابلیک می کنه که 1.تاریخشون تموم شده2.نسخه ی جدید اومده باشه3.توسط عده ای سودجو به فروش بره
خود من سیستم مدیریت هاستینگ سیگما آخرین نسخه رو می خواستم پابلیک کنم مدیران بافهم نالرز اجازه ندادند یا مثلا هزاران قالب هاستینگ که بنا به شعور مدیران پابلیک نشد
هر چه قدر این حرف های بی پایه و اساس شما بیش تر باشه مارو خوشحال می کنه که پیشرفت کردیم و دشمنان موندن چیکار کنن

persian.developer
February 13th, 2011, 15:10
به کوری چشم دشمنان و بدخواهان و بنا به درخواست های کاربران فعلا توسط مدیران انجمن باز شده دوما یه بیست باری فکر کنم گفتم که نالرز اولا اسکریپتایی پابلیک می کنه که 1.تاریخشون تموم شده2.نسخه ی جدید اومده باشه3.توسط عده ای سودجو به فروش بره
خود من سیستم مدیریت هاستینگ سیگما آخرین نسخه رو می خواستم پابلیک کنم مدیران بافهم نالرز اجازه ندادند یا مثلا هزاران قالب هاستینگ که بنا به شعور مدیران پابلیک نشد
هر چه قدر این حرف های بی پایه و اساس شما بیش تر باشه مارو خوشحال می کنه که پیشرفت کردیم و دشمنان موندن چیکار کنن

شما با این تاپیک قصد دارید به کجا برسید؟ لطفاً بدون توهین به دیگران ادامه دهید. اگر کسی به شما توهینی کرده هم میتوانید لینک را برای من ارسال کنید که رسیدگی کنم.

ninos
February 13th, 2011, 15:21
شما با این تاپیک قصد دارید به کجا برسید؟ لطفاً بدون توهین به دیگران ادامه دهید. اگر کسی به شما توهینی کرده هم میتوانید لینک را برای من ارسال کنید که رسیدگی کنم.
من قصد توهین ندارم اگرم اینطوریه که اینجوری برداشت میشه معذرت می خوام
ولی خوب یه عده ای بدون داشتن اطلاعات دارند نالرز رو محکوم می کنند کلا من هم با نال کردن و کرک کردن مخالفم ولی نه در شرایط فعلی ایران وقتی که اسم نالرز میاد بعضیا طوری برخورد میکنندانگار با غول طرفند

Ahmad110
February 13th, 2011, 15:28
متاسفانه این روند باعث پسرفت ما میشه و همیشه باید دستمون جلوی برنامه نویسهای خارجی دراز باشه . خوشبختانه ما که تا به حال از اسکریپتهای نول شده استفاده نکردیم و حتی ویندوز کامپیوترم هم لایسنس داره .
این کار محیط کشور رو برای تلاش برنامه نویسان ایرانی نا امن میکنه و همیشه باید دستمون به طرف اجنبیها دراز باشه .

tar.gz
February 13th, 2011, 15:35
این یک جور تبلیغ برای این سایت نیست؟ چون اصلا همچین اسمی رو در فضای سایبری ایران! نشنیده بودم :))

ninos
February 13th, 2011, 15:38
خوب شاید برداشت شما از فضای سایبری ایران یه جیز دیگه بوده که نشنیدین
مدیران محترم به نظرتون این یه نوع توهین نیست؟

Iman.r
February 13th, 2011, 15:42
میخواید خوشحال بشید یا ناراحت, ولی توجه داشته باشید که انقدر این سایت های اسکریپت میان سیستم های دیگران رو نال میکنن که دیگه تو ایران کسی پیدا نمیشه حاله برنامه نویسی داشته باشه
به قول دوستمون دستومون همش جلو خارجیا درازه

amiri113
February 13th, 2011, 15:46
اينشالا ريشه اينجور سايت ها خشک بشه :دی
از پی سی ول بگير به پايين :دی

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

armintanha
February 13th, 2011, 15:48
ninos جان برای این که به نتیجه درستی برسی بیاید بحث سیاسی بکنیم...!
اینجا هم مکانی برای بحث سیاسی نیست...!
شما قصه دیگر سایت ها رو نخور...!
ninos جان شما نمیتونید مردم ایران رو عوض کنید...!
چون سال هاست که با اینجور عقاید دارن زندگی میکنند...!
خودتو عوض کنی باید کلاه تو بندازی هوا ...!
این تایپک رو خودت با دست خودت ببند تا به بیراه نرفته

باتشکر / ارمین تنها

delta
February 13th, 2011, 18:02
نالرز مال احسان نیست؟ همون که قبلا تو پی سی ول شیاد کار میکرد؟.. اگر آره که احسان رو میشناسم پسر گلی هست.کارش هم درسته. اگر مال احسان هست خودم ازش حمایت میکنم !! :d ...

Warez-Host.IR
February 13th, 2011, 18:06
نالرز مال احسان نیست؟ همون که قبلا تو پی سی ول شیاد کار میکرد؟.. اگر آره که احسان رو میشناسم پسر گلی هست.کارش هم درسته. اگر مال احسان هست خودم ازش حمایت میکنم !! :d ...

درسته مال احسان هست
انجمن را فعلاً باز کرده
بسته شدن کامل سایت هم 70-30 هست
80 = بسته
20 = دوباره باز بشه

delta
February 13th, 2011, 18:11
کاش جزئیات رو بهتر میگفتند جریان چیه اصلا؟ واسه چی میخواد ببنده؟ کسی شکایتی چیزی کرده؟

Warez-Host.IR
February 13th, 2011, 18:13
این پست را بخونی مقداری متوجه میشی :
نالرز را به حاشیه نبریم (http://www.forum.nullers.ir/showthread.php?tid=1709&pid=10044#pid10044)

Ramin
February 13th, 2011, 18:16
این تاپیک دقیقا هدفش چیه؟تبلیغ مثلا؟

AmirHosein
February 13th, 2011, 19:38
اينشالا ريشه اينجور سايت ها خشک بشه :دی
از پی سی ول بگير به پايين :دی

التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سیدی شما دیگه چرا؟ شما که سیستماتون رو کد نمیکنید چرا :دی پس فردا هم دیگه رو میبینید این طوری خون هم رو میریزید!

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

برادر شما عاشقی؟ ما فقط خبرش رو زدیم! نالرز به تبلیغات نیاز نداره!

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

درسته مال احسان هست
انجمن را فعلاً باز کرده
بسته شدن کامل سایت هم 70-30 هست
80 = بسته
20 = دوباره باز بشه
فکر نکنم باز بشه اگر هم باز بشه مدیریت جدید دست میگیره!

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

صرفا جهت اطلاع!
حمايت از نالرز (http://www.nullers.blogfa.com/)

Warez-Host.IR
February 13th, 2011, 19:46
فکر نکنم باز بشه اگر هم باز بشه مدیریت جدید دست میگیره!
اون 80% به 100% تبدیل شد
احسان الان گفت که دیگه ادامه نمیده

قزوین هاست
February 13th, 2011, 20:06
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من باید این سایت ها باشند خیلی خوب هستند فقط نکته اینجاست که به سیستم های ایرانی کاری نداشته باشند بیان سیستم های خارجی رو فارسی کنند و نال کنند
این جوری خیلی خوب هست نظر شما چیه؟

ninos
February 13th, 2011, 20:23
خیلی ممنون از دوستان نظراتشون به نظرم منطقی تر شده علت بسته شدن نالرز:
1.توهین های فوق العاده ای که بنده فقط چند نمونشو دیدم
2.تلاش برای هک کردن سایت به طوری که روزی باید 20-30 تا رو باید تحمل می کردن مدیراش
3.نالرز وابسته به گروه پارسیسم هست که سیستم وبلاگ دهی تیک بلاگو داره آقایون ادعا کردند تیک بلاگ نال شده و از یه سیستم دیگست خودتون قضاوت کنین کدوم سیستم ایرانی مثل اونه و به پای اون میرسه؟
4.نمیدونم احسان رو میشناسین یا نه؟یه بار بهش خیلی بد ضربه وارد شد و بعد از زحمات فوق العاده انداختنش بیرون الانم که همون اتفاق داره تکرار میشه
ممنون از دوستان به خاطر نظراتشون

kkr129
February 13th, 2011, 20:55
گذر زمان خيلي چيزها رو مشخص ميكنه كه نالرز چي بود . و چه خدماتي ميداد.
اسكريپتايي كه فارسي ميشدن - و خيليا ميومدن ميبردن ميخروختن به نام خودشون ....

گذر زمان مشخص ميكنه نالرز چي بود ...

sharax
February 13th, 2011, 21:06
دليلش رو نمي دونم ولي به نظر من خوب كاري كرد جمع كرد
تو اين زمونه كه همه {ببخشيدا} يك جورايي دنبال مفتن بدرد نمي خوره مجاني از وقت و زندگي بزني بعد بجاي دستت درد نكنه {كه هيچ كسي مهتاج نيست} كارهايي كنند كه طرف ناراحت بشه و بزاره كنار

delta
February 13th, 2011, 21:41
احسان زیادی رایگان کار کرد..اگر برای کارهاش پول میگرفت الان بار و بندیلش رو هم جمع کرده بود! به هر حال اگر برگشت حمایتش میکنیم

om!d-D
February 13th, 2011, 22:12
eh3an یک نام کاربری است که در اکثر سرویس های اسکریپت کار میکنه.همش هم از این پله به اون پله میپره.
در مورد خود مدیران من چیزی نمیدانم اما کاملا پشتیبان برنامه نویسان واقعی ایرانی بودند.من بارها باهاشون مزاکره کردم کلنجار رفتم تا سیستم نسرین رو بهم بدند اما با اینکه داشتند ندادند.

Milad-H
February 13th, 2011, 22:15
حیف بود مرجع گاهن خوبی بود واسه رفع سریع مشکل های
من به شخصه ناراحت شدم
گرچه به اسکریپت نال شده هیچ وقت اتمینان نکردم ولی برای تست عالی بود

---
February 13th, 2011, 22:24
الان این موضوع چه ربطی به انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران داره ؟
مدیران بهتر نیست حذف کنن تاپیک رو؟

taghi.karimi
March 8th, 2013, 22:55
سلام. اصلا فکر نمیکردم که باز نشدن دامین نالرز به پایان کارش تموم بشه...
خیلی حالم گرفته شد. چند مدتی بود که عضو تالارش شده بودم و جای مفیدی بود و واقعا از نظر علمی نیز دارای سواد بودند....

امیدوارم که باز نالرز به کار خودش ادامه بده.

عمو جان تاریخ تاپیک برای 1 سال و اندی قبله.

یه نگاه به تاریخ تاپیک هم بد نیست.

madadi
March 15th, 2013, 21:01
نالرز سایت بزرگی بود حضرات ..

الان اومدم سرچ کنم برم تو نالرز چیزی دانلود کنم به عنوان مرجع دیدم تعطیل شده و حتی آدرسش از گوگل کلا پاک شده !!!

این پست اومده بود بالا توی گوگل از نالرز !!

واقعا جای تاسف داره مدیران نالرز کشیدن عقب ..

نباید تعطیل میکردن !!

hostorder
March 15th, 2013, 21:08
این یک جور تبلیغ برای این سایت نیست؟ چون اصلا همچین اسمی رو در فضای سایبری ایران! نشنیده بودم :))

واقعا تبلیغ خوبی هست واسه پیشرفت سایتها برای آمارگیری

majidisaloo1
March 15th, 2013, 21:13
نالرز سایت بزرگی بود حضرات ..

الان اومدم سرچ کنم برم تو نالرز چیزی دانلود کنم به عنوان مرجع دیدم تعطیل شده و حتی آدرسش از گوگل کلا پاک شده !!!

این پست اومده بود بالا توی گوگل از نالرز !!

واقعا جای تاسف داره مدیران نالرز کشیدن عقب ..

نباید تعطیل میکردن !!

تاریخ تاپیک رو ببینین:
February 13th, 2011

100 پست هم خوبه ها اما ما یعنی باید تا 100 پست تحمل ککنیم این تاپیک های فسیل رو؟