ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ساخت ns1.example.ir و مشکلات آن

mhk67
August 24th, 2019, 11:20
سلام
من ns1.example.ir رو ساختم یعنی آی سرور رو هم وارد کردم ، و توی اطلاعات whois هم نمایش میده
دامنه هم تایید شده و مشکلی نداره با پشتیبان ایرنیک صحبت کردم گفت تو دامنه مشکلی نیست
سرورم دایرکت ادمینه
پنج شنبه هم دامنه دی ان اس هاش تغییر کرده و الان شنبه هست ولی هنوز سایت باز نمیشه
راستی وقتی با فایل host تو ویندوز آی پی دامنه رو روی آی پی سرور ست میکنم سایت باز میشه
مشکل کجا میتونه باشه ؟

tpark
August 24th, 2019, 11:34
سلام
من ns1.example.ir رو ساختم یعنی آی سرور رو هم وارد کردم ، و توی اطلاعات whois هم نمایش میده
دامنه هم تایید شده و مشکلی نداره با پشتیبان ایرنیک صحبت کردم گفت تو دامنه مشکلی نیست
سرورم دایرکت ادمینه
پنج شنبه هم دامنه دی ان اس هاش تغییر کرده و الان شنبه هست ولی هنوز سایت باز نمیشه
راستی وقتی با فایل host تو ویندوز آی پی دامنه رو روی آی پی سرور ست میکنم سایت باز میشه
مشکل کجا میتونه باشه ؟
درود بر شما
برای اینکه ns1.example.ir و ns2.example.ir به سرور شما Resolve بشه باید مراحل زیر طی بشه:

ساخت Child name server در کنترل پنل دامنه برای ns1.example.ir و ns2.example.ir با آی پی سرور. (برای دامنه های آی آر تغییر NS ها کافیه)
ساخت دو A رکورد در سرور با مقادیر ns1 A 1.2.3.4 و ns2 A 1.2.3.5
ساخت دو NS رکورد در سرور با مقادیر domain.com. NS ns1 و domain.com. NS ns2
حذف مقادیر NS قبلی پیش فرض سرور.
تنظیم NS های جدید روی دامنه.
صبر کافی برای به روز رسانی سرورهای DNS

موفق باشید.

mhk67
August 24th, 2019, 12:05
ممنون از توضیجات شما
موارد رو اعمال کردم حالا صبرش مونده o:-)
انشالله که اعمال میشه

- - - Updated - - -

توی سایت intodns.com که دامنه رو زدم چنتا ارور دارم که به شرح زیر هست
دلیلش زمان بر بودن اعمال تغییرات در dns هست یا باید کاری کنم ؟

Error Missing nameservers reported by your nameservers You should already know that your NS records at your nameservers are missing, so here it is again:

ns1.domain.ir.
ns2.domain.ir.
-----------------------------------------------------------------------------------------
SOA Error SOA record No valid SOA record came back!
-----------------------------------------------------------------------------------------
MX Error MX Records Oh well, I did not detect any MX records so you probably don't have any and if you know you should have then they may be missing at your nameservers!
WWW Error WWW A Record ERROR: I could not get any A records for www.domain.ir!

(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.)

- - - Updated - - -

DNS servers responded ERROR: One or more of your nameservers did not respond:
The ones that did not respond are:
1.2.3.4
-----------------------------------------------------
Multiple Nameservers ERROR: Looks like you have less than 2 nameservers. According to RFC2182 section 5 you must have at least 3 nameservers, and no more than 7. Having 2 nameservers is also ok by me.
Missing nameservers reported by your nameservers You should already know that your NS records at your nameservers are missing, so here it is again:

ns1.domain.ir.
ns2.domain.ir.

be099
August 24th, 2019, 12:41
برای ir معمولا بیشتر طول میکشیده

ازینجا هم یه پینگ بگیر ببین کجاها ست شده ..

https://www.host-tracker.com/InstantCheck/Create

همچنین اگه سرور کلا دست خودته و همه چیزارو خودت از اول نصب کردی توی فایروال حتما پورت 53 روی tcp , udp باز کن (پورت های بایند)

mhk67
August 24th, 2019, 12:52
توی هاست ترکر چک کردم همش Fail یا Bad هست
سرور دست خودم هست اما پشت یک فایروال دیگه هم هست
من میتونم توی فایروال دی Centos بازش کنم ولی تو فایروال بعدی یکمی زمان ازم میگیره تا مدیر شبکه برام این کار رو بکنه ، باز بودن این پورت الزامی هست ؟ یعنی اگر باز نباشه دی ان اس ست نمیشه ؟ یا دیرتر ست میشه ؟

PSW
August 24th, 2019, 13:04
دامنتونو ارسال کنید خصوصی بررسی کنم واستون

mhk67
August 24th, 2019, 14:03
پیام خصوصی ارسال شد لطفا تست کنید

mhk67
August 24th, 2019, 17:37
دوستان برای a رکورد ها بایدبه شکل زیر باشه
ns1.domain.ir.
یا فقط ns1 نوشته بشه؟

tpark
August 24th, 2019, 18:48
فقط ns1 رو وارد کنید.
از این راهنما (https://help.directadmin.com/item.php?id=689) استفاده بفرمایید.

موفق باشید

mhk67
August 24th, 2019, 20:34
ممنون از راهنماییتون ، راستش من این تغییرات رو مو به مو انجام دادم ولی باز هم به نتیجه نرسیدم و تو intodns هنوز هم ارور میده

aRiOnline
August 24th, 2019, 21:48
ممنون از راهنماییتون ، راستش من این تغییرات رو مو به مو انجام دادم ولی باز هم به نتیجه نرسیدم و تو intodns هنوز هم ارور میده

درود
اگر از کنترل پنل سی پنل استفاده میکنید از قسمت whm وارد بخش edit zone dns تغییرات را اعمال کنید تا خطا رفع شود
موفق باشید و سر بلند

mhk67
August 24th, 2019, 21:50
ممنون از راهنماییتون ولی من از دایرکت ادمین استفاده میکنم و تو تنظیمات دایرکت ادمین تمام تغییرات رو اعمال کردم ولی به جواب نرسیدم

aRiOnline
August 24th, 2019, 21:51
تلگرام در ارتباط باشید ای دی abusecare تا از طریق Any desk بررسی کنم

be099
August 25th, 2019, 22:29
توی هاست ترکر چک کردم همش Fail یا Bad هست
سرور دست خودم هست اما پشت یک فایروال دیگه هم هست
من میتونم توی فایروال دی Centos بازش کنم ولی تو فایروال بعدی یکمی زمان ازم میگیره تا مدیر شبکه برام این کار رو بکنه ، باز بودن این پورت الزامی هست ؟ یعنی اگر باز نباشه دی ان اس ست نمیشه ؟ یا دیرتر ست میشه ؟

53 باز نباشه bind کار نمیکنه و اصلا dns جواب نمیده ...