PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم ؟ هاست سی پنل مخصوص ربات تلگرامی چه چیز است !؟

Sohan Roh
August 22nd, 2019, 12:53
با سلام و احترام ،

دوستان تو اینترت دیشب دنبال یک مطلب بودم که با یک هاستینگ روبرو شدم با مشخصات زیر :

هاست سی پنل ( مخصوص ربات تلگرامی ).

دامنه رایگان

1 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
وب سرویس لایت اسپید
انتی شلر دارد
هاست سی پنل
دیتاسنتر ورلد استریم -هلند
ورژن پی اچ پی به انتخاب کاربر
ssl فعال رایگان
هارد ssd
بکاپ گیری هفتگی / ماهانه

برای من خیلی جالب بود !

این هاست چه فرقی با هاست سی پنل معمولی مثلا از آلمان میکنه !

آیا واقعا این هاست با هاست های دیگر فرق میکنه و دارای امکاناتی است که هاست های دیگر ندارند ؟

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

a1994n1373
August 22nd, 2019, 12:54
سلام .

خیر هیچ فرقی نمیکنه .

فقط ممکنه تو تعداد پراسس ها و ... کمی متفاوت باشه!

hamra
August 22nd, 2019, 15:18
با سلام و احترام ،

دوستان تو اینترت دیشب دنبال یک مطلب بودم که با یک هاستینگ روبرو شدم با مشخصات زیر :

دامنه رایگان

1 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
وب سرویس لایت اسپید
انتی شلر دارد
هاست سی پنل
ssl فعال رایگان
هارد ssd
بکاپ گیری هفتگی / ماهانه

برای من خیلی جالب بود !

آیا واقعا این هاست با هاست های دیگر فرق میکنه و دارای امکاناتی است که هاست های دیگر ندارند ؟

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.
ممکنه که برخی هاستینگ ها فانکشن مربوط به ربات هارو غیر فعال کنند یا اکستنشن . و همچنین api تلگرام رو که مشتری نتونه استفاده رباتی کنه روی هاست میزبانی سایت

sudo
August 22nd, 2019, 17:28
به علاوه همه حرف های دوستان عزیز در این تاپیک، میتونه سیاست کاری اون شرکت میزبان وب هم باشه.

PSW
August 23rd, 2019, 01:19
همونطوری که دوستان گفتند ممکنه یه سری موارد مثل اکستنشن های php و ... رو بر حسب نیاز ربات های تلگرام تغییر داده باشند روی سرور ، بطور مثال اکثر سرویس دهنده ها آی پی تلگرام رو مسدود میکنند برای اینکه کاربرانشون استفاده نکنند برای ربات ، یا بلعکس.

دقیقا مثل هاست وردپرس هست ، همون هاست معمولی که برای وردپرس اپتیمایز شده

hoka
August 23rd, 2019, 14:06
با سلام و احترام ،

دامنه رایگان

1 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
وب سرویس لایت اسپید
انتی شلر دارد
هاست سی پنل
ssl فعال رایگان
هارد ssd
بکاپ گیری هفتگی / ماهانه

برای من خیلی جالب بود !

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

چون کارم ربات هست . هیچ تفاوتی نمیکنه هاست ربات و معمولی یا پربازدید

فقط بستگی به سیاست شرکت داره که آی پی های تلگرام رو توی وایت لیست فایروال قرار بدن یا خیر. چون با زیاد شدن درخواست ها امکان بسته شدن آی پی های تلگرام وجود داره

الباقی همه چیز بستگی به کد نویسی داره مثلا ورژن php به کد نویسی بخوره یا ...

هاست پربازدید انتخاب کنید و از فروشنده بپرسید مشکلی با ربات تلگرام نداشته باشه ( از نظر فایروال ) الباقی یکی هست

mashiat
August 24th, 2019, 12:55
به طور کلی همون هاست هست که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره . در یک هاست دیگه هم میشه فایروال و پورتها باز باشند برای این کار

مثل سابق که : هاست برنزی . هاست نقره ای . هاست طلایی . هاست ویژه . بیشتر بازی با کلمات هست که البته حجم و رم و ... افزایش پیدا میکنه اما اینکه هاستی رو از بد تولد برای فلان کار ساخته اند چنین چیزی نیست

farhadhelix
August 26th, 2019, 23:48
با سلام و احترام ،

دامنه رایگان

1 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
وب سرویس لایت اسپید
انتی شلر دارد
هاست سی پنل
ssl فعال رایگان
هارد ssd
بکاپ گیری هفتگی / ماهانه

برای من خیلی جالب بود !

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

سلام

جایی که اسکریپت های شما میزبانی میشه به اون هاست گفته میشه حالا این اسکریپت میخواد اسکریپته تلگرام باشه یا وب سایت یا وردپرس یا ...

اینکه مشاهده میشه برخی جداسازی و نام گذاری خاصی انجام میدن روی هاست ها سیاست کاری سایت های ارائه دهنده هست و تفاوتی از لحاظ عمومیت یک هاست نداره

gdfire
August 27th, 2019, 00:40
جنبه تبلیغاتیه