ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به بهینه ساز و سئو کار وبسایت

qasem1368
August 16th, 2019, 04:09
دوستان بنده یک سایتی چند روزه ایجاد کردم و از قالب آماده استفاده کرده ام.
http://acc-game.ir
از شکل و شمایل قالب خوشم میاد ولی متاسفانه بهینه نیست و امتیاز پایینی در سایتgtmetrix.comمیگیره. در کل صفحه اصلی سنگین باز میشه..هاستش هم هاست بدی نیست و نسبتا قوی هست .
یک نفر بهینه ساز و سئوکار لازم دارم که ابتدا سایت را بهیه سازی کند تا روان و خوب بالا بیاد و امتیاز بالایی در gtmetrix.com بگیره و دوم سئوکاری بشه و سایت در جستجوهای گوگل بالا بیاد.
هرکسی تمایل داره لطفا قیمت را اعلام کنه تا بهترین شخص را انتخاب و باهاش در ارتباط باشم و کار کنم.

gdfire
August 16th, 2019, 04:28
پیام خصوصی بده واست اوکی میکنم قیمتم بگو چقدر میتونی خرج کنی و چیارو میخوایی فقط قالب کار شه یا چیزا دیگه هم میخواهی

qasem1368
August 16th, 2019, 06:12
من نتونستم به شما پیام خصوصی بدم ارور داد. لطفا شما به بنده پیام خصوصی بدید و ای دی تلگرام بفرستید در اونجا

pc.rootall
August 16th, 2019, 12:39
در تماس باشید

www.khanihost.ir

menalgeya
August 18th, 2019, 15:42
با سلام

میتونید از طریق اکانت تلگرام زیر در ارتباط باشید

@drnetco

ColdWorld
August 18th, 2019, 17:10
با سلام

میتونید از طریق اکانت تلگرام زیر در ارتباط باشید

@drnetco
دوستان عزیز این شخص به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. باهاش کار کردم قبلا. ازتون پول خیلی زیاد میگیره هیچکاری نمیکنه، یعنی حتی سایتتون رو نگاه هم نمیکنه چه برسه بررسی چند ماه باید پشتش بدو بدو کنید در اخر هم خیلی بهتون حال بده میگه همینی که هست پولت رو خیلی حال بده بهت پس میده. در کل وقتتون رو هدر ندید این ادم علم و سواد سئو رو در عمل نداره و فقط حرف میزنه

menalgeya
August 18th, 2019, 17:36
دوستان عزیز این شخص به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. باهاش کار کردم قبلا. ازتون پول خیلی زیاد میگیره هیچکاری نمیکنه، یعنی حتی سایتتون رو نگاه هم نمیکنه چه برسه بررسی چند ماه باید پشتش بدو بدو کنید در اخر هم خیلی بهتون حال بده میگه همینی که هست پولت رو خیلی حال بده بهت پس میده. در کل وقتتون رو هدر ندید این ادم علم و سواد سئو رو در عمل نداره و فقط حرف میزنه

دوست عزیز میشه بپرسم شما منو از کجا میشناسید که اینقدر راحت دارید در مورد من قضاوت میکنید ؟

mohammad2070
August 18th, 2019, 17:38
با نمونه های زیر بنده در خدمتم :

https://joomaria.ir/services/site-speed.html

ایدی تلگرام : https://t.me/joomaria_ir

ColdWorld
August 18th, 2019, 23:03
دوست عزیز میشه بپرسم شما منو از کجا میشناسید که اینقدر راحت دارید در مورد من قضاوت میکنید ؟
قضاوت؟ جوری میگی انگار نمیشناسمت.
من 2 سال پیش بهت یه کار دادم خیر سرم که انجام بدی منو 4 ماه تمام علاف و مسخره کردی اخرش گفتی همینه که هست پولو به زور برگشت دادی. توی تلگرام یه ذره فکر کنی میفهمی کی هستم. شایدم انقدر با این شگرد پول گرفتی از بقیه که اصلا یادت نمیاد کی بهت پول داده...

menalgeya
August 19th, 2019, 09:13
قضاوت؟ جوری میگی انگار نمیشناسمت.
من 2 سال پیش بهت یه کار دادم خیر سرم که انجام بدی منو 4 ماه تمام علاف و مسخره کردی اخرش گفتی همینه که هست پولو به زور برگشت دادی. توی تلگرام یه ذره فکر کنی میفهمی کی هستم. شایدم انقدر با این شگرد پول گرفتی از بقیه که اصلا یادت نمیاد کی بهت پول داده...

دوست عزیز بنده اصلا شمارو نمیشناسم

ولی امیدوارم که یاد بگیرید نباید از روی تفکرات ذهنی خودتون دیگران را قضاوت کنید

موفق باشید

ColdWorld
August 19th, 2019, 13:12
دوست عزیز بنده اصلا شمارو نمیشناسم

ولی امیدوارم که یاد بگیرید نباید از روی تفکرات ذهنی خودتون دیگران را قضاوت کنید

موفق باشید
اسمت میلاد احمدیه.
چطور نمیشناسمت. من بهت 450 هزار پول دادم کار نکردی بعدش دیدی ول کن نیستم برگشت زدی.
حرف من اینه تو با سایتت که اول اسمش آرش سئو بود و بعدش تغییر کرد، هیچگونه سوادی در زمینه سئو نداری و هیچ کاری نمیکنی در قبال پولی که میگیری. قضاوت هم کرده باشم با دلیل درست و منطقی کردم چیزی خلاف واقعیت نگفتم. هنوز چت هات و شماره تلفنت و پولی که بهت دادم با شماره پیگیریش هست. نبایدم بشناسی.
امیدوارم موفق نباشی که وقت و زندگی مردم برات ارزشی نداره.

gdfire
August 19th, 2019, 13:23
ممد اگه این دوربرایی تخمه بخر دعواس :65:

qasem1368
August 19th, 2019, 18:41
یه پست ساده زدیم واسه سئو و بهینه سازی مثل اینکه دعوا شده:76:

menalgeya
August 19th, 2019, 19:20
اسمت میلاد احمدیه.
چطور نمیشناسمت. من بهت 450 هزار پول دادم کار نکردی بعدش دیدی ول کن نیستم برگشت زدی.
حرف من اینه تو با سایتت که اول اسمش آرش سئو بود و بعدش تغییر کرد، هیچگونه سوادی در زمینه سئو نداری و هیچ کاری نمیکنی در قبال پولی که میگیری. قضاوت هم کرده باشم با دلیل درست و منطقی کردم چیزی خلاف واقعیت نگفتم. هنوز چت هات و شماره تلفنت و پولی که بهت دادم با شماره پیگیریش هست. نبایدم بشناسی.
امیدوارم موفق نباشی که وقت و زندگی مردم برات ارزشی نداره.

من اصلا نه شمارو میشناسم نه این شخصی که میفرمایید بنده هستم
من با استارتر این تاپیک صحبت کردم میتونید از ایشون بپرسید که من ازشون پول به زور گرفتم؟ اصلا گفتم پول بدید؟
دوست عزیز من ۷ ساله توی این انجمن فعالیت میکنم اگر کلاهبردار بودم یا پول کسیو خورده بودم باید خیلی وقت پیش جمع میکردم میرفتم
از مدیران محترم یا استارتر تاپیک درخواست حذف یا بستن تاپیک رو دارم

qasem1368
August 19th, 2019, 19:25
من دسترسی ندارم ولی از مدیران انجمن درخواس دارم این تایپک را ببندید
بنده بین تمام پیشنهادات یکی رو انتخاب کردم و ان شالله باهاش کار میکنم.
باتشکر از همه عزیرانی که درخواست در تاپیک یا خصوصی ارسال کردن.=d>

webology
October 9th, 2019, 15:17
سلام
دوست عزیز اگر خودتون توانایی انجام این کارها رو دارید، خودتون این کارها رو انجام بدهید:

1- اصولا خیلی به GTMetrix و رنکینگ الکسا و .... توجه نکنید!
2- مفهوم سئو جیه؟ شما می خواهید وبسایت در ازای جستجو یک سری عبارات کلیدی در صفحه اول و یا دوم گوگل نمایش داده بشود، لذا اصلا اهمیت نداره که رنکینگ شما 5 باشه یا 50 میلیون.
3- شما باید به همراه همکارانتون فکر کنید که در کسب و کار شما مشتری چه عبارات کلیدی رو جستجو می کنه، به دنبال چیست و برای اون موضوعات (کلید واژه ها) شروع به تولید محتوا بکنید. لطفا دقت کنید اگر شما فروشنده کفش هستید وبسایت تازه تاسیس شما نمی تواند با عبارت کلیدی کفش در صفحه نخست گوگل نمایش داده بشود. بلکه باید کلمه کلیدی مد نظر شما "کفش کتانی بچه گانه" باشد.
4- در خصوص اینکه وبسایت شما کند لود می شود، احتمالا تعداد تصاویر صفحه خیلی زیاد است یا اینکه در صفحه خیلی از کدهای جاوا اسکریپت استفاده شده است. در خصوص کد جاوا اسکریپت از متخصص اون کار کمک بگیرید ولی وبسایتهای زیادی هستند که با حفظ کیفیت تصویر می توان حجم عکسها به مقدار قابل توجهی کم کرد. مثل وبسایت: http://compressjpeg.com/
5- هر صفحه وبسایت لازم است Meta keyword و Meta Description خاص خودش را داشته باشه و از یکسری Meta برای همه صفحات استفاده نکنید.
6- سئو یک کار زمانبر هست، شما اگر خیلی خوب عمل کنید می توانید بعد از 4-5 ماه نتایج کار رو کم کم مشاهده کنید. هیچ روش خارق العاده ای هم برای اینکه در 20-30 روز نتیجه بگیرید وجود نداره. پس در کار مداومت داشته باشید.
موفق باشی

bofalohost
November 3rd, 2019, 02:40
سرویس سئو رایگان در bofalohost.online
تضمین امتیاز بالای 90 در تست سرعتgtmetrix

- - - Updated - - -

سرویس سئو رایگان درhttps://bofalohost.online
تضمین امتیاز بالای 90 در تست سرعتgtmetrix
در خدمتیم ....

arshita
November 5th, 2019, 12:30
نمیدونم هدف استاتر لینک گرفتن بوده یا واقعا استخدام ولی دعوا راه انداختی ها:113: