توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ثبت نام کاربران عجیب وردپرس
negarnovin
August 11th, 2019, 14:12
سلام خسته نباشید من از افزونه ووکامرس در وردپرس استفاده می کنم مشکلم این هستش که کاربران عجیب قریب روزانه در سایت ثبت نام می کنند
آیا راهکاری هستش که بدون فعال کردن کد امنیتی کپچا این مشکل را حل کرد؟
Farzad90
August 11th, 2019, 14:49
سلام
ما هم همین مشکل رو داشتیم اما فقط با فعال کردن کپچا تونستیم حل کنیم
offgigsup
August 11th, 2019, 19:07
سلام خسته نباشید من از افزونه ووکامرس در وردپرس استفاده می کنم مشکلم این هستش که کاربران عجیب قریب روزانه در سایت ثبت نام می کنند
با تنظیم مودسکوریتی بهمراه فایروال csf میتونید اینکار روی تمام سایتای موجود سرورتون انجام بدین فقط باید تنظیمش کنید که کاربرای عادی را بلاک نکنه
Rezash
August 11th, 2019, 19:25
کانفیگ صحیح فایروال + شخصی سازی و نوشتن یک پلاگین اگر موجود نیست با مواردی مثل :
اگر از کپچا نمیخواید استفاده کنید می تونید با اضافه کردن فیلدهای کاستوم جلوی خیلی از ربات ها رو بگیرید
یا با کمک کپچای مخفی گوگل اعتبار کاربر رو بسنجید
اگر کمتر از مقدار مشخصی بود بعد کپچای حل کردنی رو نشون بدید
یا ای پی رو چک کنید اگر پینگ داشت یا پورت های به خصوصی مثل ۸۰ روش باز بود بعد کپچا نشون بدید یا کلا درخواست رو بلاک کنید
تا حد قابل قبولی جلوی ثبت نام ها رو میگیره
tpark
August 11th, 2019, 19:52
درود بر شما
ثبت نام وردپرس باز هستش، ثبت نام رو ببندید.
ووکامرس خودش ثبت نام کاربران رو مدیریت می کنه و نیازی به فعال بودن ثبت نام در وردپرس نیست.
تنظیمات عمومی -> عضویت - تیک برداشته شود.
موفق باشید.
irshishar
August 11th, 2019, 21:24
سلام بهترین کار همون کپیجا هست میتونید از v2 استفاده کنید اگر کاربر روی مرورگرش اکانت جیمیل وصل باشه خیلی براش راحت میشه
این کپیجا به صورت فارسی و انگلیسی قابل تنظیم هست اسکرین شات انگلیسی
39555
shahram_gh
August 14th, 2019, 15:52
سلام و درود
ما هم همین مشکل رو داشتیم فقط با فعال کردن کپچا میشه این قضیه رو حل کرد عزیز:)
http://isorena.com
gdfire
August 14th, 2019, 19:02
سوال امنیتی بزن امنیت لاگینم بالاتر میره به جای کپچا سرج کن تو مخزن هست یا هم خودت دستی اضافه کن اگه مسلط به کدنویسی هستی