توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی nic آشنا داره؟
delta
February 12th, 2011, 15:06
دوستان عزیز همانطوری که میدانید هاردم سوخت و بیچاره شدم رمز عبور nic پنل بنده هم پرید!! الان وقتی رو بازیابی رمز زدم یک رمز جدید بهم داد اما باید رمز رو عوض کنم و پاسخ امنیتی رو هم بدم!! یادم رفته پاسخ.. به nic نامه دادم جواب داده درخواست کتبی بده و با شناسنامه و... کسی آشنا داره کار ما رو راه بندازه درگیر کاغذ بازی نشیم؟
دامین های خارجی با یک ایمیل تقاضاتو قبول میکنند اینا باید کتبی جواب بدی!!:62:
M-Soltani.ir
February 12th, 2011, 15:17
منم این بلا سرم اومد یه روز کاری طول کشید پسوردمو پس گرفتم 8-|
HematYar
February 12th, 2011, 15:21
منم همچین اتفاقی واسم افتاد یه بار . با نرمی باهاشون صحبت کردم . یه نامه هم فرستادم براشون با امضاء و شناسنامه و کارت ملی و مخلفات :d بعد تا دیدن کلکی در کار نیست خودش داسه یاداوری رمز عبورم بهم راهنمایی کرد . و بعد هم حل شد . خلاصه یه جوری حرف بزن که مطمئن بشن اکانت مال خودته
delta
February 12th, 2011, 15:31
درست حرف زدم به خدا.. فقط موندم دیگه کتبی چی هست!! خوب بگن شناسنامه و.. کپیشو براشون ایمیل کنم.دیگه کتبی چی هست؟کتبی تا برسه به دستشون و حالا تا بخونندش و... فکر کنم 2 -3 هفته ای الافیم!! تو این مدت چه خاکی بر سر بریزیم!
HematYar
February 12th, 2011, 15:43
نه ، فکر کنم منظورشون اینه که شما نامه رو تایپ کنی بعد اسکن کنی ، امضاء بزنیو واسشون عکس رو بفرستی . من همین کارو کردم . ایرادی نگرفتن
M-Soltani.ir
February 12th, 2011, 15:46
نه ، فکر کنم منظورشون اینه که شما نامه رو تایپ کنی بعد اسکن کنی ، امضاء بزنیو واسشون عکس رو بفرستی . من همین کارو کردم . ایرادی نگرفتن
آره ، مثل درخواست انتقال ، بنویس درخواست بازیابی رمز عبور رو داری ..
khabaloo
February 12th, 2011, 18:17
درست حرف زدم به خدا.. فقط موندم دیگه کتبی چی هست!! خوب بگن شناسنامه و.. کپیشو براشون ایمیل کنم.دیگه کتبی چی هست؟کتبی تا برسه به دستشون و حالا تا بخونندش و... فکر کنم 2 -3 هفته ای الافیم!! تو این مدت چه خاکی بر سر بریزیم!
مگه واسه انتقال هم تعهد کتبی نمی گیرن ؟ اینم مثل همون
تازه خوب گیر دیگه ای ندادن ...حالا فرستاده بودید شاید تا حالا کارتون حل شده بود:)
Milad-H
February 12th, 2011, 20:26
نیاز به ارسال نامه هم نیست می تونید واسشون فکس کنید
البته خط فکسشون واقعا شلوغه
M-Soltani.ir
February 12th, 2011, 22:07
نیاز به ارسال نامه هم نیست می تونید واسشون فکس کنید
البته خط فکسشون واقعا شلوغه
نوشته ها88
تا 100 تا چیزی نمونده!
mrtteam
February 12th, 2011, 23:05
سلام
والا سر ما این موضوع در اومد برای ما یهه متن فرستادن گفتن باید برید محضر ( اسناد رسمی ) خلاصه با کلی نامه بازی اجازهه میدن رمز عوض بشهه یا کد ملی چیزی تغییر کنه خلاصه موندم چیکار کنم شر نشه ...
موفق و پیروزباشید
delta
February 12th, 2011, 23:53
سلام
والا سر ما این موضوع در اومد برای ما یهه متن فرستادن گفتن باید برید محضر ( اسناد رسمی ) خلاصه با کلی نامه بازی اجازهه میدن رمز عوض بشهه یا کد ملی چیزی تغییر کنه خلاصه موندم چیکار کنم شر نشه ...
موفق و پیروزباشید
محضر دیگه چیه؟ برای یک رمز برید محضر؟؟؟؟ !!8-| سرویس دهنده های خارجی برای دامین همچین کاری نمیکنند والا..
NET
February 13th, 2011, 00:55
شما یه درخواست کتبی بنویسین و زیرش رو امضا کنین و در صفحه بعد کپی شناسنامه و کارت ملی رو که گفتن رو بذارین و زیر اون دو تا هم امضا کنین بعد فکس کنید به nic
فکر کنم مشکلتون حل بشه, چون نیاز به نامه نگاری نداره تا جایی که میدونم
mrtteam
February 13th, 2011, 01:00
سلام
والا بنده هم چون نام سوال امنیتی یادم نیمد گفتن باید اینکارو بکنی حالا ما هم موندیم چیکار کنیم ...
Talahost.Com
February 13th, 2011, 01:19
دوست عزیز چرا خودتون رو درگیر می کنید و از این و اون درخواست می کنید؟
نوشتن یک نامه بصورت دستی و اسکن چقد کار داره؟
بفرست کارت رو راه میندارن.
SADAF HOST
February 13th, 2011, 07:03
برای بازیابی رمز عبور تنها درخواست کتبی + کپی کارت ملی را برایشان فکس کنید کافی است . در رابطه با نامه محضری که کاربری در پست قبل اشاره نمود :
اگر نام خانوادگی تان دارای پسوند بوده و آن را در پروفایلتان درج نکرده باشید و در کارت ملی که برایشان فکس می کنید دارای پسوند فامیلی باشد ، بهتان ایمیل خواهند داد جهت تصحیح نام خانوادگی می بایست برگه محضری در رابطه با این موضوع را برایشان فکس و سپس اصل آن را برایشان پست کنید تا نام خانوادگی تان را اصلاح و به درخواست هایتان ترتیب اثر دهند