PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعوت از طراحان قالب وبسايت

amiri113
February 12th, 2011, 13:12
با سلام
به دليل اينکه تعدادی از کاربران سما نياز به طراحی قالب گرفتند و خودمون هم برای پروژه های مختلف نياز به طراحی قالب داريم (که الان داره توسط تيم هایی در بيروش شرکت انجام ميشه) از دوستانی که طراحی قالب حرفه ای فعاليت ميکنن دعوت به همکاری ميکنيم (باز هم بيرون شرکت و کار هم برای خودشون هستش.)

ما تصميم داريم تعدادی طراح قالب باشن تا در صورت نياز مشتری يا نياز خودمون به اون دوستان ارجاع بديم.
اون دوستان هم خودشون هزينه کار خودشون رو از مشتری يا ما دريافت ميکنن.
تنها چيزی که هستش اين هستش که دوستان بايد به قالب نويسی سما (که البته کار سختی هم نيست) شناخت داشته باشن.
برای شناخت هم ما يک نسخه از سما رو براشون نصب ميکنيم تا بتونن روش کار کنن و شناخت لازم رو پيش از مراجعه مشتری داشته باشن.

دوستانی که مايل هستند لطفا نمونه کارهای خودشون رو داخل همين تاپيک ارسال کنند.
بديهی هستش دوستانی که به کار با div ها و css شناخت دارند انتخاب خواهند شد.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

mr.he3am
February 12th, 2011, 13:33
bankgraphic.com
کارش 101% تایید میشه
مثلا سایت خودم یا مایاهاست طراحی کرده
با bankgraphic کار کیند غیر ممکن هست پشیمون بشید

HematYar
February 12th, 2011, 13:46
تیم دو نفره متشکل از طراح و کد نویس : امری بود در خدمتیم

Irancms.co
Hematyar.ir

M-Soltani.ir
February 12th, 2011, 13:50
جناب امیری آقای همتیار کارشون عالیه!
توی سایتشون میتونید نمونه کارهاشون رو ببینید :67:

amiri113
February 12th, 2011, 14:33
ببينيد ما الان خودمون هم با چند جا کار ميکنيم و کارشون رو قبول داريم.
فقط الان به فرض مشتری مياد ميگه من برای سما خودم قالب ميخوام. ما بايد به طراح بگيم طرح رو آماده کنه، psd يا hmtl رو ازش بگيريم و روی سما پياده سازی کنيم.
من ميخوام اين وسط ما حذف بشيم و طراح خودش با مشتری طرف باشه. چه از نظر هزينه و چه کار.

فقط ميخوايم اون تيمی که انتخاب ميشه به سما شناخت داشته باشه تا اگر مشتری تماس گرفت گفت قالب سما ميخوام خودش کارش رو انجام بده.

التماس دعا
ممنون
علی امیری

HematYar
February 12th, 2011, 14:37
ببينيد ما الان خودمون هم با چند جا کار ميکنيم و کارشون رو قبول داريم.
فقط الان به فرض مشتری مياد ميگه من برای سما خودم قالب ميخوام. ما بايد به طراح بگيم طرح رو آماده کنه، psd يا hmtl رو ازش بگيريم و روی سما پياده سازی کنيم.
من ميخوام اين وسط ما حذف بشيم و طراح خودش با مشتری طرف باشه. چه از نظر هزينه و چه کار.

فقط ميخوايم اون تيمی که انتخاب ميشه به سما شناخت داشته باشه تا اگر مشتری تماس گرفت گفت قالب سما ميخوام خودش کارش رو انجام بده.

التماس دعا
ممنون
علی امیری

در صورت تمایل ، یه نسخه در اختیار ما بگذارید تا چک کنیم .

itjavani
February 12th, 2011, 15:08
کار دوست عزیزم آقای همت یار تایید میشه!110%

و اینکه از نمونه کارهاشون میتونید سطح حرفه ای بودن طرح گرافیکی و کد نویسی رو ارز یابی کنید...

موفق باشید...

M-Soltani.ir
February 12th, 2011, 15:24
bankgraphic.com بالا نمیاد!

در صورت تمایل ، یه نسخه در اختیار ما بگذارید تا چک کنیم .

حسین اون یه نسخه رو گرفتی بیا واسه من نصب کن یه قالب خوجیگل هم بزن براش :x

پ.ن : شرمنده بابت http://s28.aks98.com/files/78790657773519527803.gif (http://s28.aks98.com/files/78790657773519527803.gif)

AmirHosein
February 12th, 2011, 22:03
من خودم حسین رو خیلی قبول دارم کاراش از base هست قیمت هاش هم مناسب مشتری سر شناس هم کم نداره خلاصه هرچی پول بهش بدید کم دادید!
سایت هاشم خودش گفته دیگه موفق باشید