PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در whmcs

ourweb
July 29th, 2019, 14:57
سلام من داخل سیستم کرون جاب مشکل دارم اون هم این که فاکتور الان چند روزه صادر نمی کنه اروری هم داخل لاگ ندیدم نمیدونم مشکل از چی هست ولی سیستم رو هر کاری میکنم کار نمیکنه و فاکتور نمیزنه تاریخ ها رو ست کردم فایل ها رو برسی کردم ولی راه نیافتده ممنون میشم اساتید کنک کنند

ali.mohamadi
July 29th, 2019, 18:17
با سلام احتراما
فقط فاکتور هایی که برای سررسید باید ایجاد شوند کار نمیکند و ایجاد نمیشود؟

ourweb
July 30th, 2019, 11:29
با سلام احتراما
فقط فاکتور هایی که برای سررسید باید ایجاد شوند کار نمیکند و ایجاد نمیشود؟

بله فاکتور ها و سیستم اتوماتیک سرور ها رو مسدود نمیکنه و حتا تیکت ها رو بعد ۷۲ ساعت نمیبنده دیشب ساعت ۴ ایمیل کرون جاب اومد برام اما من کرون جاب ۵ دقیقه ای رو ست نکرده بودم داخل سیستم فاکتور ها روایجاد نکرده بود وی برام ایمیل زده بود که ایجاد شده ولی هیچی داخل سیستم ست نشده بود
حالا تنها کاری که انجام داده بودم این بود که پوه cron رو جابجا کردم

m2n
July 30th, 2019, 12:04
سلام،

جناب کثیریان در ارتباط باشید در تلگرام براتون درستش کنم.

@swat_my

gharibion
July 30th, 2019, 12:31
سلام من داخل سیستم کرون جاب مشکل دارم اون هم این که فاکتور الان چند روزه صادر نمی کنه اروری هم داخل لاگ ندیدم نمیدونم مشکل از چی هست ولی سیستم رو هر کاری میکنم کار نمیکنه و فاکتور نمیزنه تاریخ ها رو ست کردم فایل ها رو برسی کردم ولی راه نیافتده ممنون میشم اساتید کنک کنند

ساعت و تاریخ سرور باید با ساعت اجرای کران جاب هماهنگی داشته باشد .

ourweb
July 30th, 2019, 13:27
سلام،

جناب کثیریان در ارتباط باشید در تلگرام براتون درستش کنم.

@swat_my
واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم بابت کاری که برای ما کردید چندین روز بود مشکل داشتیم و خیلی کمک کردید انشالله بتونم جبران کنم :53::53::53:

- - - Updated - - -

ساعت و تاریخ سرور باید با ساعت اجرای کران جاب هماهنگی داشته باشد .

دوست عزیزمون لطف کردن درست شد