توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احراز هویت مشتریان
offgigsup
July 28th, 2019, 22:24
سلام و درود
کسی راه حلی میشناسه که بشه کد ملی یا شماره کارت یا شماره تماس مشتریان بشه احراز هویت کرد
الان با این رشد فیشنگ کارها باعث شده به کسب و کار های هاستینگ هم لطمه بخوره و اگر پرداختها ارزی باشه ضرر مالی غیرقابل جبران خواهد بود
احراز هویت پیامکی گزاشتیم ولی عملا فایده ای نداره و با این سیمکارتای بدون نامی که هست تایید کد میگیرن و دیگه ردی ازشون باقی نمیمونه
راه حل مفید از دوستان کسی داره لطفا ما را درجریان بزارین
tikweb.ir
July 28th, 2019, 22:43
از خرداد ماه دیگه مسئولیت تراکنش ها به عهده بانک هست نه شخص پذیرنده
ضمنا شما یک ip ایران و یک شماره تلفن وریفای کنید کافیه
بیشتر از این هم کسی ازتون نمیخواد
جعلی بودن ایپی و شماره دیگه به شما ارتباطی نداره
Farzad90
July 28th, 2019, 23:11
دیگه غیر از پیامک هم فکر نکنم کسی بیاد تایید کنه
offgigsup
July 28th, 2019, 23:37
دوستان دیتابیس بروز واسه ایپی های ایران دارید که کامل باشه؟
میخوام داخل htaccess قرار بدم
- - - Updated - - -
بعد یسوال دیگه میگید مسئولیت ترکنش به عهده بانک هستش، ما باید پول را بک بزنیم یا نزنیم به صاحبش؟ یعنی درواقع ضرر مالی و ارزی که اینجا بوجود میاد چجور میشه قضیش
Rezash
July 28th, 2019, 23:47
سلام و درود
کسی راه حلی میشناسه که بشه کد ملی یا شماره کارت یا شماره تماس مشتریان بشه احراز هویت کرد
الان با این رشد فیشنگ کارها باعث شده به کسب و کار های هاستینگ هم لطمه بخوره و اگر پرداختها ارزی باشه ضرر مالی غیرقابل جبران خواهد بود
احراز هویت پیامکی گزاشتیم ولی عملا فایده ای نداره و با این سیمکارتای بدون نامی که هست تایید کد میگیرن و دیگه ردی ازشون باقی نمیمونه
راه حل مفید از دوستان کسی داره لطفا ما را درجریان بزارین
خب متاسفانه این مشکل رو این روزها همه به نوعی داریم. اگر چه راهکاری بدون دردسری نیست ولی راهکاری های زیر به ذهنم می رسه
۱. شماره تلفن همراه رو وریفای کنید ( اگر چه سیم کارت بدون سند هست ولی تعدادش داره روز به روز محدود تر و سخت تر میشه )
۲. اگر ای پی ایران نبود اجازه پرداخت یا حداقل تحویل سرویس انجام ندید و دسترسی دستی فعال کنید برای ای پی غیر ایرانی
۳. کد ملی رو دریافت و اعتبار سنجی کنید. اگر چه کد ملی وافعی در نت زیاد هست ولی کاربر محدود تر میشه
۴. از روی کد ملی تا حدودی میشه شهر رو بدست اورد. اگر شهر وارد شده با کد ملی تطبیق نداشت به کاربر خطایی ندید اما مثل مرحله ۲ تحویل سرویس انجام ندید و دستی بررسی کنید
۵. سازمان ثبت احوال کشور یک وب سرویس داره برای استعلام کد ملی و تطبیق مشخصات. اگر چه فکر میکنم فقط به اشخاص حقوقی و با شرایط خاص ارایه میشه و رایگان هم نیست. ولی ارزش داره یک پیگیری و نامه نگاری کنید شاید تونستید دریافت کنید و ضریب اطیمنان رو خیلی بالاتر ببرید. همین چند وقت پیش یکی از دوستان انجمن دریافت کرده بود و مدتی عمومی ارایه میداد که بعدا دیگه ارایه نشد ظاهرا
۶. دعا کنید قوانین درست بشه و رمز یکبار مصرف بیاد تا از شر این مشکل در امان باشیم :|
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بعد یسوال دیگه میگید مسئولیت ترکنش به عهده بانک هستش، ما باید پول را بک بزنیم یا نزنیم به صاحبش؟ یعنی درواقع ضرر مالی و ارزی که اینجا بوجود میاد چجور میشه قضیش
اینکه با بانکه همش حرفه. یعنی تا جایی که من دیدم باید پول رو برگشت بزنید و حسابتون هم مسدود میشه و ثابت کنید ارتباطی هم با کلاهبردار ندارید
بعد خودتون می تونید باز از *** اصلی شکایت کنید. البته اگه شانس بیارید و از این بچه های ۱۴ ساله نا وارد باشه
djdj99
July 29th, 2019, 03:28
خب متاسفانه این مشکل رو این روزها همه به نوعی داریم. اگر چه راهکاری بدون دردسری نیست ولی راهکاری های زیر به ذهنم می رسه
۱. شماره تلفن همراه رو وریفای کنید ( اگر چه سیم کارت بدون سند هست ولی تعدادش داره روز به روز محدود تر و سخت تر میشه )
۲. اگر ای پی ایران نبود اجازه پرداخت یا حداقل تحویل سرویس انجام ندید و دسترسی دستی فعال کنید برای ای پی غیر ایرانی
۳. کد ملی رو دریافت و اعتبار سنجی کنید. اگر چه کد ملی وافعی در نت زیاد هست ولی کاربر محدود تر میشه
۴. از روی کد ملی تا حدودی میشه شهر رو بدست اورد. اگر شهر وارد شده با کد ملی تطبیق نداشت به کاربر خطایی ندید اما مثل مرحله ۲ تحویل سرویس انجام ندید و دستی بررسی کنید
۵. سازمان ثبت احوال کشور یک وب سرویس داره برای استعلام کد ملی و تطبیق مشخصات. اگر چه فکر میکنم فقط به اشخاص حقوقی و با شرایط خاص ارایه میشه و رایگان هم نیست. ولی ارزش داره یک پیگیری و نامه نگاری کنید شاید تونستید دریافت کنید و ضریب اطیمنان رو خیلی بالاتر ببرید. همین چند وقت پیش یکی از دوستان انجمن دریافت کرده بود و مدتی عمومی ارایه میداد که بعدا دیگه ارایه نشد ظاهرا
۶. دعا کنید قوانین درست بشه و رمز یکبار مصرف بیاد تا از شر این مشکل در امان باشیم :|
- - - Updated - - -
اینکه با بانکه همش حرفه. یعنی تا جایی که من دیدم باید پول رو برگشت بزنید و حسابتون هم مسدود میشه و ثابت کنید ارتباطی هم با کلاهبردار ندارید
بعد خودتون می تونید باز از *** اصلی شکایت کنید. البته اگه شانس بیارید و از این بچه های ۱۴ ساله نا وارد باشه
درود
دوست عزیز رمز یکبار مصرف اینترنتی خیلی وقته اومده.
Rezash
July 29th, 2019, 09:33
درود
دوست عزیز رمز یکبار مصرف اینترنتی خیلی وقته اومده.
بله ولی تا زمانی که پیامکی و الزامی نباشه فقط به درد افزایش ضریب اطمینان قشر آگاهی میخوره که قبلا هم به علت آگاهی بیشتر تقریبا از فیشینگ در امان بودند.
offgigsup
July 30th, 2019, 02:08
یا اگر راهکار دیگه ای واسه ایران اکسس شدن قسمت کاربری whmcs اطلاع دارید بی زحمت ما را در جریان بزارین
RoobinaServer
July 30th, 2019, 09:36
یا اگر راهکار دیگه ای واسه ایران اکسس شدن قسمت کاربری whmcs اطلاع دارید بی زحمت ما را در جریان بزارین
سلام
سیستم whois آنلاین میتوانیم برای این مورد خدمت شما تقدیم کنیم.
mohammad1995
July 30th, 2019, 11:22
سلام
می تونید از سرویس سایت https://www.searchline.ir/ استفاده کنید و صحت مشخصات افراد رو تایید کنید .
offgigsup
July 30th, 2019, 17:29
سلام
می تونید از سرویس سایت https://www.searchline.ir/ استفاده کنید و صحت مشخصات افراد رو تایید کنید .
چطور میشه حساب ویژه را فعال کرد در این سایت
ایا باید مراحلی طی کنیم تا بتونیم مشخصات فرد بگیریم؟
mohammad1995
July 30th, 2019, 17:46
اگر صفحه قوانین سایت رو مطالعه کنید نوشته که باید مدارکی براشون ارسال کنید که نیاز شما به استعلام هویتی رو تایید کنه . اگر سوالی هم داشتید شماره تماس در قسمت تماس با ما سایت درج شده . من هیچ گونه اطلاعی در مورد نحوه ارائه خدماتشون ندارم .
Sohan Roh
July 31st, 2019, 03:39
- - - Updated - - -
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ، چند وقت پیش هم یک دوستی اینجا تاپیک زده بود که اطلاعات کاربر رو برای احراز هویت بگیرد یا خیر و گفته بود اطلاعات یکی از کاربرای خودشان رو گرفته و کاربر شکایت کرده و گفتن حق گرفتن اطلاعات کاربر رو ندارید !
بعد شما آمدی شش قلم ردیف کردی که اطلاعات از کاربر گرفته بشود ؟!
ممنونم.
Rezash
July 31st, 2019, 10:41
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ، چند وقت پیش هم یک دوستی اینجا تاپیک زده بود که اطلاعات کاربر رو برای احراز هویت بگیرد یا خیر و گفته بود اطلاعات یکی از کاربرای خودشان رو گرفته و کاربر شکایت کرده و گفتن حق گرفتن اطلاعات کاربر رو ندارید !
بعد شما آمدی شش قلم ردیف کردی که اطلاعات از کاربر گرفته بشود ؟!
ممنونم.
شما قطعا اشتباه متوجه موضوع شدید
درخواست مدارک و اسکن مدارک ممکنه روش بحث باشه، اما شماره تلفن همراه و کد ملی و اطلاعات عمومی رو الزاما باید از کاربر بگیرید
snmsoftpc
July 31st, 2019, 11:14
سلام و احترام
دوست عزیز
این مورد رو ما با پلیس فتا در میان گذاشتیم و اعلام کردن تایید مدارک دریافت نمایید.
به همین دلیل ماژول احراز مدارک رو طراحی و منتشر کردیم. و تا زمانی که مشتری مدارک را ارسال نکند وتوسط شما تایید نشود هیچ خرید یا اقدامی نمی تواند در سایت انجام دهد. و در صورتی که توسط مدیر تایید شود بدون مشکلی می تواند وارد بخش های مختلف سایت شده و از خدمات شما استفاده کند.
خوبی این ماژول اینه که شما مشخص می کنید چه مدارکی ارسال شود ( می تونید مدارک شناسایی یا هر جیزی که نیاز دارید را وارد تا فیلد مربوطه برای مشتری نمایش داده شود و پس از بررسی و تایید شما دسترسی داشته باشند. )
فعلا تنها راهکار همین هست
شاید در آینده راهکار مستقی ارائه بشه که بتوانیم با دسترسی به ثبت احوال بصورت خودکار اطلاعات مشتری را احراز کنیم که اونم شرایط خودش رو داره اما تنها راهکار فعلا همین هست.
مورد مربوط به سلفی هم هست که در ایران کلا کاربردی نداره
موردی بود هستم در خدمتتون
موفق باشید
Sohan Roh
July 31st, 2019, 12:50
شما قطعا اشتباه متوجه موضوع شدید
درخواست مدارک و اسکن مدارک ممکنه روش بحث باشه، اما شماره تلفن همراه و کد ملی و اطلاعات عمومی رو الزاما باید از کاربر بگیرید
با سلام ،
استاد من دقیقا یادمه به ایشان گفته بودند حق گرفتن هیچ مدرکی رو ندارند !
ممنونم.
Sohan Roh
July 31st, 2019, 17:46
سلام و احترام
دوست عزیز
این مورد رو ما با پلیس فتا در میان گذاشتیم و اعلام کردن تایید مدارک دریافت نمایید.
به همین دلیل ماژول احراز مدارک رو طراحی و منتشر کردیم. و تا زمانی که مشتری مدارک را ارسال نکند وتوسط شما تایید نشود هیچ خرید یا اقدامی نمی تواند در سایت انجام دهد. و در صورتی که توسط مدیر تایید شود بدون مشکلی می تواند وارد بخش های مختلف سایت شده و از خدمات شما استفاده کند.
خوبی این ماژول اینه که شما مشخص می کنید چه مدارکی ارسال شود ( می تونید مدارک شناسایی یا هر جیزی که نیاز دارید را وارد تا فیلد مربوطه برای مشتری نمایش داده شود و پس از بررسی و تایید شما دسترسی داشته باشند. )
شاید در آینده راهکار مستقی ارائه بشه که بتوانیم با دسترسی به ثبت احوال بصورت خودکار اطلاعات مشتری را احراز کنیم که اونم شرایط خودش رو داره اما تنها راهکار فعلا همین هست.
موفق باشید
با سلام،
الان شما دارید تبلیغ ماژولتون رو میکنید یا واقعا زنگ زدید و از طرف فتا اینجور به شما اعلام شده؟!
ممنونم.
snmsoftpc
August 2nd, 2019, 12:29
با سلام،
الان شما دارید تبلیغ ماژولتون رو میکنید یا واقعا زنگ زدید و از طرف فتا اینجور به شما اعلام شده؟!
ممنونم.
سلام و احترام
دوست گرامی،
امتیازی نداره که بنده ماژول رو تبلیغ کنم، شما یک سر به سایت ما بزنید متوجه میشید.
مدتی هست که بحث فیشینگ بسیار جدی شده.
چنانجه این مشکل برای شما پیش بیاد طبق نامه ای که از پلیس فتا دریافت می کنید باید اطلاعاتی که از مشتری احراز کردید رو اعلام بفرمایید. هر چی این اطلاعات دقیقتر باشه بهتر هست. سایت هایی هستند که ظاهرا به سلفی هم رو آوردن ( هر چند هر کسی انجام نمی ده )
با توجه به اینکه دور زدن شماره و ip ساده هست بهترین راه احراز مدارک هست که با تایید مستقیم مدیریت انجام می شود.
بله بنده از پلیس فتای تهران مشاوره گرفتم و ساعت ها وقت برای این موضوع قرار دادم
tifaa.com
August 3rd, 2019, 01:03
لیست ip ایرانی پیوست شد
البته چون این لیست رو برای یکی از سایت های خودم استفاده می کنم ip های گوگل و بینگ رو هم توی لیست اضافه کردم
آخرین بار هم دو ماه پیش بروز شده
offgigsup
August 3rd, 2019, 01:53
لیست ip ایرانی پیوست شد
البته چون این لیست رو برای یکی از سایت های خودم استفاده می کنم ip های گوگل و بینگ رو هم توی لیست اضافه کردم
آخرین بار هم دو ماه پیش بروز شده
فکر میکنم بازم دیتابیس کامل نیست و ممکنه برای مشتریان مشکل ایجاد کنه
الان تو اینترنتم با یه سرچ گوگل بزنید پروکسی ایران کلی پروکسی میشه پیدا کرد و یمقدار با دوستان صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این مسئله لیمیت ایپی ایران هم بنظرم بی فایده هست
یعنی جوری شده اگر ینفر با سایت کسی دشمنی داشته باشه میتونه واسه تمام درگاهها و حسابهای اون فرد مشکل ایجاد کنه و ظاهرا نه پلیس نه بانک و نه قوه قضائیه هیچکدوم پاسخگو نیست و ضرر از جیب فروشنده میره.
یعنی واقعا هیچکس نمیخواد اعتراضی کنه به این وضع قوانین؟
johnwick3
August 3rd, 2019, 02:02
سلام و احترام
دوست عزیز
موفق باشید
ببخشید اینجور میگم ولی شما فکر میکنی ساختن مدارک فتوشاپی کار سختیه؟
برادر من زیر ساخت بانکی ایران کلا مشکل داره فاتحه کسب و کارای انلاین خوندست :d یروز خودشون چاه میکنن روز بعد میان همون چاه پر میکنن اینم شده وضعیت مملکت ما :68:
satiran
August 3rd, 2019, 15:37
رو چه حساب این حرف را میزنید ؟ توضیح بیشتر بدید
snmsoftpc
August 4th, 2019, 16:31
ببخشید اینجور میگم ولی شما فکر میکنی ساختن مدارک فتوشاپی کار سختیه؟
برادر من زیر ساخت بانکی ایران کلا مشکل داره فاتحه کسب و کارای انلاین خوندست :d یروز خودشون چاه میکنن روز بعد میان همون چاه پر میکنن اینم شده وضعیت مملکت ما :68:
سلام و احترام
دوست عزیز
این مورد رو همه میدونیم اگر راه دیگری دارید بیان کنید همه استقبال می کنیم. اما در حال حاضر تنها را همین بوده نه اینکه راهی دیگری نیست !
البته که هست و بسیار قوی میشه جلوی این تخلفات رو گرفت و تیم ما در حال پیگیری این موضوع هست.
اونم اینه که با بدست آوردن یک api از سمت ثبت احوال و مراکزی مانند پست، اطلاعات دقیق کاربر را در لحظه احراز کنیم که دور زدن این موضوع بسیار سخت هست.
ماژول از سمت ما تقریبا 70 درصد نوشته شده اما مجوزی برای انجام این فرایند ارائه نمی شود. ( این احتمال دارد در آینده مجبور به انجام شوند اگر راه جایگزینی نباشه )
ممنون از دید دقیق شما
موفق باشید
esmaeil95
August 5th, 2019, 03:39
سلام و احترام
دوست عزیز
این مورد رو همه میدونیم اگر راه دیگری دارید بیان کنید همه استقبال می کنیم. اما در حال حاضر تنها را همین بوده نه اینکه راهی دیگری نیست !
البته که هست و بسیار قوی میشه جلوی این تخلفات رو گرفت و تیم ما در حال پیگیری این موضوع هست.
اونم اینه که با بدست آوردن یک api از سمت ثبت احوال و مراکزی مانند پست، اطلاعات دقیق کاربر را در لحظه احراز کنیم که دور زدن این موضوع بسیار سخت هست.
ماژول از سمت ما تقریبا 70 درصد نوشته شده اما مجوزی برای انجام این فرایند ارائه نمی شود. ( این احتمال دارد در آینده مجبور به انجام شوند اگر راه جایگزینی نباشه )
ممنون از دید دقیق شما
موفق باشید
به اقای دکتر امیر ناظمی نامه بدین در کمترین زمان api بهتون تحویل داده میشه
+ شاهکار هم در اختیارتون قرار داده میشه
نمیتونید به صورت عمومی استفاده کنید و برای هر دامین باید یک مجوز گرفته بشه
ولی راه کاری هست اگر اطلاعات نهایی رو در اختیار مشتری نهایی قرار ندید (یعنی شما ماژولتون رو بزارید در دسترس مشتری ها ولی مشتری ها به داده های api دستری نداشته باشن فقط جواب بله یا خیر بگیرن از api واسطه که شما میشید ) عمومی هم میتونید ارایه کنید+ هزینه داره
سوالی بود بفرمایید در خدمتم
Birserver
November 16th, 2019, 10:57
اینجا پیشنهاد شده از سامانه های دولتی برای احراز کدملی استفاده بشه :113:
https://g-ads.org/blog/online-fraud-detection (https://g-ads.org/blog/online-fraud-detection/)
lizard.tiny
November 16th, 2019, 11:38
سلام
در این خصوص میتونید شماره موبایل کاربران رو احراز کنید [ دانلود ماژول احراز شماره موبایل بصورت رایگان (https://vrl.ir/E4y6eM) ]
همچنین میتونید شماره کارت خریدار رو احراز کنید و یا مدارک کاربر رو
بزودی ماژول جدید و کاملی در این خصوص بصورت رایگان منتشر میکنم که کاربرانتون رو بسیار ساده احراز کنید
lizard.tiny
November 16th, 2019, 13:55
البته برای احراز IP میتونید از " ماژول رایگان احراز ip کاربر در صفحه نمایش و پرداخت فاکتور whmcs (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211955) " استفاده کنید
bazaryabi
November 17th, 2019, 14:59
احراز هویت هنوز توی ایران جا نیافتاده فقط باعث پرش بیش از 70 درصد مشتریان میشه !