ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شماره پلیس فتا

Pinax
July 27th, 2019, 17:48
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم از شما ایا فتا با شماره non caller id تماس میگیره ؟
هر شماره ای که داخل سایت پلیس فتا بود تماس گرفتم جواب ندادن

dertgtr
July 27th, 2019, 18:13
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم از شما ایا فتا با شماره non caller id تماس میگیره ؟
هر شماره ای که داخل سایت پلیس فتا بود تماس گرفتم جواب ندادن

بله با شماره ناشناس تماس میگیرن ! به این موضوع هم افتخار می کنن ! از دستاورد های امنیت فوق سری مملکت هست !

rayanagostar
July 27th, 2019, 18:21
نه الزاما اینطور نیست . چندین بار با بنده تماس گرفته شد با شماره های عادی . پیگیری هم کردم شماره پلیس فتا بوده

Pinax
July 27th, 2019, 18:36
بله با شماره ناشناس تماس میگیرن ! به این موضوع هم افتخار می کنن ! از دستاورد های امنیت فوق سری مملکت هست !
امکان داره یه شخص عادی هم بتونه با این نوع شماره تماس بگیره ؟

kiavaco
July 27th, 2019, 19:01

بله با اسکایپ میشه

dertgtr
July 27th, 2019, 19:02

سال ها قبل آپ هایی بود که میشد الانش رو نمی دونم شک نکن فتا بوده . البته به گفته دوستمون بالا از شماره معمولی هم تماس می گیرن . ولی شماره ناشناس مربوط به فتا هست .

novingate
July 27th, 2019, 19:11
پلیس فتا همیشه حواسش هست ، همینجا پیام گذاشتی خودش بهت زنگ میزنه :d

Pinax
July 27th, 2019, 19:16
سال ها قبل آپ هایی بود که میشد الانش رو نمی دونم شک نکن فتا بوده . البته به گفته دوستمون بالا از شماره معمولی هم تماس می گیرن . ولی شماره ناشناس مربوط به فتا هست .

اخه داره اطلاعات غلط میده
باشه داداش فردا تماس میگیرم پیگیری میکنم
ممنون

dertgtr
July 27th, 2019, 19:24
اخه داره اطلاعات غلط میده
باشه داداش فردا تماس میگیرم پیگیری میکنم
ممنون

با منم تماس گرفته بودن منم فکر می کردم کسی هست اذیت میکنه اهمیت ندادم بعدش فهمیدم فتا بوده . فتا خودش رو فرای قانون تصور میکنه الان دادستانی و ... از نطر فتا زیر نظر فتا کار می کنن !

kiavaco
July 27th, 2019, 19:30
پلیس فتا هم بزرگوار باشه حق تماس به این شکل رو ندارند و باید به شما ایمیل از پلیس فتا بزنند اگر از این کار ممانعت کرد اون پلیس رو اسمشو بگیرید و به 197 گزارش بدید و برخورد باهاشون میشه اگر هم اسمشون رو نگفتن بگید به شما پاسخی نمیدم .

tifaa.com
July 27th, 2019, 19:42
تا حالا پلیس فتای سه استان مختلف با من تماس گرفتن همشون با شماره عادی بوده

be099
July 27th, 2019, 20:39
پلیس فتا هم بزرگوار باشه حق تماس به این شکل رو ندارند و باید به شما ایمیل از پلیس فتا بزنند اگر از این کار ممانعت کرد اون پلیس رو اسمشو بگیرید و به 197 گزارش بدید و برخورد باهاشون میشه اگر هم اسمشون رو نگفتن بگید به شما پاسخی نمیدم .

اینا مال تو فیلماس بگی پاسخی نمیدم سی ثانیه بعد از دیوار میریزن تو:d

پ.ن : یه سری 110 منو دید دو سه متر خلاف رفتم ... گفت چرا خلاف رانندگی کردی ؟ گفتم مگه پلیس راهنمایی رانندگی شما ؟ ما اینو گفتیم ... از ماشین انداختنم بیرون بردنش پارکینگ ... دهنی سرویس کردن ازم جرم هم نوشته بودن قدرت نمایی در برابر پلیس گشت ویژه نیرو انتظامی ! البته اونموقع 20 سالم بود و کصخل به تمام معنا8-|

hoka
July 27th, 2019, 20:51

پ.ن : یه سری 110 منو دید دو سه متر خلاف رفتم ... گفت چرا خلاف رانندگی کردی ؟ گفتم مگه پلیس راهنمایی رانندگی شما ؟ ما اینو گفتیم ... از ماشین انداختنم بیرون بردنش پارکینگ ... دهنی سرویس کردن ازم جرم هم نوشته بودن قدرت نمایی در برابر پلیس گشت ویژه نیرو انتظامی ! البته اونموقع 20 سالم بود و کصخل به تمام معنا8-|

=))=))=))

NetworkFA
July 27th, 2019, 21:04
امنیت اطلاعات هم با همین شماره تماس میگیره =d>

dertgtr
July 27th, 2019, 21:18

:d:71:

Farzad90
July 27th, 2019, 22:52
سلام
نه احتمالا یکی با اسکایپ تماس گرفته
چون چند سری با من تماس گرفتن شماره عادی بوده

nofoozgar
July 28th, 2019, 00:24
معمولا با Private Number زنگ میزنن البته اسکایپ هم میتونه باشع

Pinax
July 28th, 2019, 02:12
احتمال میدم داستان کلاه برداری باشه