ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسخره بازی جدید سرویس دهنده های adsl

DarkCreed
July 27th, 2019, 17:05
جند هفه پیش متوجه کاهش سرعت دانلودم شدم و بعد از چندین بار تلاش بالاخره به یه اپراتور نسبتا خوب(!) تونستم وصل بشم که جوابمو درست حسابی بده.
همونطور که میدونید اکثر سرویس دهنده ها قبلا سرعت سرویسی که میگرفتید رو روی حداکثر سرعت ممکن برای خطتون میبستن؛ یعنی اگه سرویس 2مگابیت میگرفتین و خطتون کشش داشت روی 8 یا 16 میبستن و تو تبلیغاتشونم این موضوع رو ذکر میکردن؛ ظاهرا این قابلیت برداشته شده و الان شما هر چقدر سرعت بگیرین همونقدر دریافت میگنین برای مثال برای سرویس 2مگابیت بین 300-400 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرید.خب این قضیه مشکلی نداره و خودمونو راضی میکنیم که یه آپشن اضافه بوده که برداشتن.
اما چند روزیه دارن پلن ها رو تغییر میدن و یه سری طرح احمقانه با توضیاحات احمقانه تر ارائه میدن! شرکت های شاتل و آسیاتک پلن هاشون رو تغییر دادن و دقیقا (!) مثل هم سرویس هاشون رو عوض کردن. سرویس ها الان به دو دسته برنزی و نقره ای تقسیم میشن. جالبه بدونید برتری چندانی سرویس نقره ای نداره و تنها قابلیت کارآمدی که داره تو آسیاتک شما موقع تماس با پشتیبانی، تو اولویت قرار میگرین!!
هیچ اطلاعیه ای راجع به این قضیه من ندیدم و تا زمانی که خودتون پیگیر نشین هیچکس هیچ چیزی نمیگه.
خواستم بدونم نظر شما عزیزان در این مورد چیه؟ کسی اطلاعات بیشتری داره در مورد این سیاست؟ چرا دو تا کمپانی بزرگ همزمان پلن هاشون رو تغییر دادن و تصمیم خودجوش بوده یا از بالاها؟

قیمت سرویس های شاتل: https://www.shatel.ir/services/adsl2/adsl2-price-list/
قیمت سرویس های آسیاتک : https://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL-2

مینا-صیفی
July 27th, 2019, 17:19
حرف شما درست هست و قبول دارم چند هفته پیش شاتل و اسیاتک تعرفه ها بطور کل تغییر دادن دلیل این سیاست را نمیدانه کسی اما فقط اینو میدونم گران تر شد و بنظر میاد یکم هم حجم تعرفه ها کاسته شده ...چیزی نمیشه گفت میسوزیم میسازیم البته این تعرفه ها اصلا بصرفه نیست و حتی تعرفه قبلی هم نبود بصرفه فقط منتظریم طرح های ویژه بذاره بخریم و توصیه میکنم فقط از طرح یا چشنواره ویژه میذاره خرید کنید

dertgtr
July 27th, 2019, 18:18
مخابرات با
2مگابیت حداکثر سرعتش 200 هست ! البته قیمت های مخابرات خیلی بهتره به نظرم ! قیمت های اسیاتک و شاتل به نظر میاد خیلی تند و تیز شده ! خدا به خیر کنه !

tifaa.com
July 27th, 2019, 19:37
اکثر سرویس دهنده ها قبلا سرعت سرویسی که میگرفتید رو روی حداکثر سرعت ممکن برای خطتون میبستن؛ یعنی اگه سرویس 2مگابیت میگرفتین و خطتون کشش داشت روی 8 یا 16 میبستن و تو تبلیغاتشونم این موضوع رو ذکر میکردن؛ ظاهرا این قابلیت برداشته شده

قبلا من 512 میگرفتم و سرعتم تا 16 مگ باز بود و موقع دانلود با idm سرعتم رو 2 مگ بود
متاسفانه این مورد رو از بالا به اپراتور ها دستور دادند

مخابرات با
2مگابیت حداکثر سرعتش 200 هست ! البته قیمت های مخابرات خیلی بهتره به نظرم ! قیمت های اسیاتک و شاتل به نظر میاد خیلی تند و تیز شده ! خدا به خیر کنه !

مخابرات رو الان نمی دونم اما چند سال پیش که گرفتم افتضاح بود، رایگان هم گرونه (شاید مناطق مختلف متفاوت باشه)

توصیه میکنم فقط از طرح یا چشنواره ویژه میذاره خرید کنید

فکر کنم این فکر خوبی باشه
چند وقت پیش پارس آنلاین یه جشنواره داشت با نصف قیمت (8مگ 600گیگ دانلود شبانه رایگان 300 تومن سالانه)
با اینکه چند سال مشتری شاتل بودم اومدم پارس آنلاین

dertgtr
July 27th, 2019, 19:55
درسته مخابرات کیفیتش افتضاح هست ولی برای کسایی که روی فیبر نوری هستن انتخاب دیگری وجود ندارد ! ( مخابرت vs ایران سل یا بی سیم )

mehriz
July 28th, 2019, 08:33
از پیشگامان (http://www.pishgaman.net)استفاده میکنم.طرح ها که تغییری نکرده !!!

aliasbahi
July 28th, 2019, 10:56
در ضمن پشتیبانی تمام شرکت های ارائه دهنده اینترنت به بدترین نوعش رسیده
مخابرات که کلا جواب نمیده و تا دلتون بخواد قطعی داره
شرکت های دیگه هم قطعی زیادی دارن و از نظر پشتیبانی هم بسیار ضعیف
متاسفانه اینترنت در ایران به روزهای آخرش رسیده و اینجوری پیش بره برمیگردیم به دوره روزنامه خوانی و رادیو
این حرف رو صادقانه زدم و برید از همه بپرسید
تو زیرساخت که درگیر مشکلات اینترنت هستن و صبح تا شب مشکل قطعی دارن ( البته 24ساعته )

dertgtr
July 28th, 2019, 11:15
قضیه روشنه ! مردم باید در بی خبری باشن از اخبار داخلی و خارجی و این مهم چطور به وقوع می پیوندد ؟ واضح هست با کم رنگ شدن اینترنت به هر روشی ( افزایش هزینه - کاهش کیفیت - و ... )

از طرفی به اینترنت در ایران به عنوان کالای لوکس ! نگاه میشه ! و سعی دولت در این هست که از این بستر کسری بودجه خودشو جبران کنه ! جالبه از قشر اسیب پذیر جامعه جیب شون رو پر می کنن !

nofoozgar
July 28th, 2019, 12:29
متاسفانه هیچ نظارتی نیست !

آسیاتک طی یک هقته سرویسشو دو برابر کرده تماس که گرفتم میگن اینترنت گرون شده ! در ضورتی که آیپی هم از 5 تومن کردن 13 هزار تومان

من که دیگه تمدید نکردم دوستان سرویس دهنده خوب دیگه اییی میشناسید معرفی کنید

rezadindar2
July 28th, 2019, 14:36
متاسفانه هیچ نظارتی نیست !

آسیاتک طی یک هقته سرویسشو دو برابر کرده تماس که گرفتم میگن اینترنت گرون شده ! در ضورتی که آیپی هم از 5 تومن کردن 13 هزار تومان

من که دیگه تمدید نکردم دوستان سرویس دهنده خوب دیگه اییی میشناسید معرفی کنید

من از پارس آنلاین استفاده میکردم که قیمت سرویس هاشو افزایش داد و تصمیم گرفتم از صبانت سرویس بگیرم. قیمت تموم شده برام کمتر شد ولی کلی افت سرعت و قطعی رو دارم تجربه میکنم + پشتیبانی هم اصلا جواب درستی نمیده برای قطعی ها و من بیشتر از یک ماه هست که دارم هر روز باهاشون تماس میگیرم.
اگر جایی که الان هستید از کیفیت راضی هستید، پیشنهاد میکنم به فکر جا به جا شدن نیافتید چون یکی از یکی بدترن.

pixco
July 28th, 2019, 14:43
منم این مشکلو داشتم. حددود 10 ساله دارم استفاده میکنم .سرویس اکو شاتل که مال چندین سال پیش هست .سرویس من سرعتش تا 16 مگ بود بعد دیدم خطم مشکل دار شده زنگ زدم گفتن سرویستون کشش ندارهباید 8مگ کنیم بعد کلی باز قطی داشتم کلی حالشون رو گرفتن گفتن خططتون کشش ندارهباز کمتر باید کنیم خلاصه گفتم خر نیستیم که چطور 10 ساله داره کار میکنه بعد یهو مشکل دار شده بفرمایید با مردم رو راست باشید چیزی هست اعلام کنید این وضعیت درست نیست من دارم کانالها رو اینرتنت و فروها رو دارم میبینم کهخ همگی شاکی هستن

hoka
July 28th, 2019, 15:07
دقیقا آسیاتک 40 درصد گرون کرده من نمیفهمم تورم اگه هست چرا روی حقوق تاثیر نذاشته فقط روی قیمت ها تاثیر گذاشته

mhiizadi
July 28th, 2019, 15:07
Td-lte چه مشکلی دارد که به سراغ adsl می روید ؟
بیایید باور کنیم که adsl منسوخ شده است و رو به مرگ.

rezadindar2
July 28th, 2019, 15:50

من خودم به شخصه امتحان کردم. تبلیغات خالص بود فقط.
میانگین سرعت دریافتی من 8 مگابیت بود.
از حباب حجمیشم حرفی نزنم بهتره.
و قطعی و وصلی هاش و افت سرعت های شدیدش...
در کل بنظر من adsl پایداریش بهتر هست.

hoka
July 28th, 2019, 16:01

والا مشکلی نداریم اگر قیمتش کمتر دربیاد و پایدار تر باشه

ولی خب الان در حال حاضر نیست . گیگ بالایی ما میگیریم خیلی میشه هزینه ی lte با اینکه مودم دارم خودم و یه بسته ی 100 گیگی هم خریدم قبلا ولی خب استفاده نمیشه مگر اینکه جایی برم

aliasbahi
July 28th, 2019, 16:26
متاسفانه نابسامانی شدیدی در راهه
خیلی برام جالبه
اینهمه افزایش نرخ در همه زمینه ها داریم بعدا میان میگن ارز ارزون شده
مردم ما هم ساده باور
دارن مردم رو به نابودی میکشن با این سیستماتیک و مدیریت بیخودشون
در ضمن دوست عزیز
dertgtr (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12564) اینی که شما میگید مردم رو بیشتر به طمع میکشونه برن دنبال واقعیت
این موضوع بدتر هم میشه
بخدا من کارم کلا با اینترنته و سر این موضوع کلی کارم لنگ میمونه و مشتری فکر میکنه چرا گزارش کار نمیفرستم یا دیر میفرستم و باید 2ساعت بهش توضیح بدم

nofoozgar
July 29th, 2019, 12:55
من از پارس آنلاین استفاده میکردم که قیمت سرویس هاشو افزایش داد و تصمیم گرفتم از صبانت سرویس بگیرم. قیمت تموم شده برام کمتر شد ولی کلی افت سرعت و قطعی رو دارم تجربه میکنم + پشتیبانی هم اصلا جواب درستی نمیده برای قطعی ها و من بیشتر از یک ماه هست که دارم هر روز باهاشون تماس میگیرم.
اگر جایی که الان هستید از کیفیت راضی هستید، پیشنهاد میکنم به فکر جا به جا شدن نیافتید چون یکی از یکی بدترن.

خیر متاسفانه هیچ پایداری هم نداره سرویس های آسیاتک و قعطی زیادی داره به ناچاری استفاده میکردیم که دیگه با این حجم از تعرفه ها تصمیم گرفتیم جا به جا شیم مشکل اینحاست که هیچ نظارتی به کار پرووایدر ها نیست

اینم جوابشونه

39488

dertgtr
July 29th, 2019, 15:42
متاسفانه نابسامانی شدیدی در راهه
خیلی برام جالبه
اینهمه افزایش نرخ در همه زمینه ها داریم بعدا میان میگن ارز ارزون شده
مردم ما هم ساده باور
دارن مردم رو به نابودی میکشن با این سیستماتیک و مدیریت بیخودشون
در ضمن دوست عزیز
dertgtr (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12564) اینی که شما میگید مردم رو بیشتر به طمع میکشونه برن دنبال واقعیت
این موضوع بدتر هم میشه
بخدا من کارم کلا با اینترنته و سر این موضوع کلی کارم لنگ میمونه و مشتری فکر میکنه چرا گزارش کار نمیفرستم یا دیر میفرستم و باید 2ساعت بهش توضیح بدم

متاسفانه قضیه خیلی ترسناک تر از چیزی هست که ما فکر می کنیم . اگر اخبار رو دنبال کنید همیشه دیده میشه که گروههای فشار تو ایران دنبال حذف اینترنت هستند ! حالا به هر روشی ! چون می بینند مردم توسط اینترنت از جزئیات کثافت کاری هاشون آگاه میشند و دنبال این هستند که جلوی آگاهی ملت رو بگیرند حالا به هر قیمتی که شده . دولت هم که این وسط فقط فکر این هست که به هر قیمتی تا سال 1400 دوام بیاره ! نفت نمی تونه صادر کنه به جهنم ملت بدبخت که هست میشه جیب ملت رو چاپید ! و فکر میکنه کسایی که به نت دسترسی دارن از قشر مرفه هستند ! غافل از اینکه چند تا جوون از این راه کسب درآمد دارن !

DarkCreed
July 29th, 2019, 22:22
به هیچ عنوان پاسخگو نیستن؛ هستنا اما دور از حضور بز فرض میکنن و جواب میدن!
قبلا اگه شرکتی مشکل پیدا میکرد حداقل یه جایگزین پیدا میشد تا بشه کوچ کرد الان واقعا وضعیت همه سرویس دهنده ها خرابه.
تنها سرویس دهنده ای که من تونستم پیدا کنم که اکثر مناطقو پوشش بده و قیمتش مناسب باشه های وبه. البته میگن پینگ تایم بالایی داره و واسه کسایی که پینگ تایم براشون مهمه اصلا مناسب نیست.