ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش انتقال سرور اختصاصی هتزنر به سرور جدید

mohammadirrap
July 26th, 2019, 20:04
سلام وقت بخیر

من یه سرور از هتزنر دارم و برای نیاز به منابع بیشتر و آپدیت تر یه سرور جدید میخوام از خود هتزنر بخرم

روی این سرور VMWare کانفیگ شده که روش یه وی پی اس ویندوز و یه وی پی اس سی پنل دارم و میخوام کل این VMWare رو منتقل کنم به سرور جدید

توی انجمن آموزشی پیدا نکردم اگر آموزشی هست ممنون میشم لینکش رو بذارید اگر نیست ممنون میشم راهنماییم کنید

Farzad90
July 26th, 2019, 20:07
سلام
میتونید از سرور یک فایل ova بگیرید و در سرور مقصد دپلوی کنید.

mohammadirrap
July 26th, 2019, 20:49
سلام
میتونید از سرور یک فایل ova بگیرید و در سرور مقصد دپلوی کنید.

منظورتون ovf هست؟

Farzad90
July 26th, 2019, 20:54
منظورتون ovf هست؟
فرقی نداره ova به صورت تک فایلی میده ولی ovf نه چند فایل هست

razavihost
July 27th, 2019, 00:14
سلام وقت بخیر

من یه سرور از هتزنر دارم و برای نیاز به منابع بیشتر و آپدیت تر یه سرور جدید میخوام از خود هتزنر بخرم

روی این سرور VMWare کانفیگ شده که روش یه وی پی اس ویندوز و یه وی پی اس سی پنل دارم و میخوام کل این VMWare رو منتقل کنم به سرور جدید

توی انجمن آموزشی پیدا نکردم اگر آموزشی هست ممنون میشم لینکش رو بذارید اگر نیست ممنون میشم راهنماییم کنید

شال ختی میتونید سابنت هاتون رو هم منتقل کنید.البته قبل سفارش سرور جدبد برای انتقال سابنت بایت هماهنگ کنید که سرور جدید رو روی همون رک و یا اتاق دیتاسنتر بدن.
بعد با vcenter و میگرت کردن میتونید بدون هیج مشکلی ماشین های مجازی رو منتقل کنید.حداقل یک هفته زودتر باید سرور جدید رو بخرید که بتونید بدون دردسر ماشین هارو منتقل کنید.

NetworkFA
July 27th, 2019, 00:16
شال ختی میتونید سابنت هاتون رو هم منتقل کنید.البته قبل سفارش سرور جدبد برای انتقال سابنت بایت هماهنگ کنید که سرور جدید رو روی همون رک و یا اتاق دیتاسنتر بدن.
بعد با vcenter و میگرت کردن میتونید بدون هیج مشکلی ماشین های مجازی رو منتقل کنید.حداقل یک هفته زودتر باید سرور جدید رو بخرید که بتونید بدون دردسر ماشین هارو منتقل کنید.

میتونید توی پنل هتزنر Vlan بسازید و آیپی هارو روی vlan به سرور جدید اضافه کنید