توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس capnel اشتراکی
amirtafreshi
July 20th, 2019, 01:51
سلام من یک لایسنس cpanel اشتراکی می خواستم بدون هزینه ستاپ و حد اکثر ماهانه 10000
بیشتر نزارید چون نمی خرم
bazaryabi
July 20th, 2019, 02:11
خب نخر وقتی نداری :)
روت میشه بگی 10 ت !!!
Ashkankamangar.ir
July 20th, 2019, 03:57
سلام من یک لایسنس cpanel اشتراکی می خواستم بدون هزینه ستاپ و حد اکثر ماهانه 10000
بیشتر نزارید چون نمی خرم
لایسنس اشتراکی نگیرید چون امنیت سرورتون به صفر میرسه
amirtafreshi
July 20th, 2019, 11:25
خب نخر وقتی نداری :)
روت میشه بگی 10 ت !!!
دوست عزیز شرکت های معتبری هستند که به این قیمت میدند من می خواستم بدونم دیگه چه شرکت هایی به این قیت میدند
بحث پول نیست واقعا تاسف داره ک همه چیز رو از این زوایه نگاه میکنید
m2n
July 20th, 2019, 11:51
بدون هزینه ستاپ ماهانه 10 تومان؟ 8-| اون وقت سودش برای فروشنده چی هست؟
bazaryabi
July 20th, 2019, 12:45
دوست عزیز شرکت های معتبری هستند که به این قیمت میدند من می خواستم بدونم دیگه چه شرکت هایی به این قیت میدند
بحث پول نیست واقعا تاسف داره ک همه چیز رو از این زوایه نگاه میکنید
یکی از اون شرکت های معتبر رو معرفی کنید ماهم از اونجا تهیه کنیم پس:)
kouroshez
July 20th, 2019, 14:46
بیشتر نزارید چون نمی خرم
درود
در خدمتتون هستیم
هاست هی با بیش از یک دهه سابقه فعالیت + نماد دائم ساماندهی و نماد دوستاره اعتماد الکترونیک
در صورتی که از ما سرویس تهیه کنید لایسنس رایگان یا با هزنیه تمدید بسیار پایین برای شما در سرویستان منظور میشود
https://hosthey.net
amirtafreshi
July 20th, 2019, 16:48
یکی از اون شرکت های معتبر رو معرفی کنید ماهم از اونجا تهیه کنیم پس:)
https://lmgtfy.com/?q=%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3+%D8%A7%D8% B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C+cpanel&t=w
رو لینک بالا کیلیک کنید می بینید
فکر کردم سرچ کردن بلد نیستین لینک بالا رو براتون گذاشتم
رو لینک بالا کیلیک کنید می بینید
فکر کردم سرچ کردن بلد نیستین لینک بالا رو براتون گذاشتم
خب عزیزم اون سرچ کردن چه بدرد میخوره ؟! :)
منظورم اون لایسنس بدون ستاپ 10.000 تومانی بود / که کدوم سرویس دهنده معتبری ارائه میده که همه قبولش داشته باشند ؟!
من فقط یک نفر رو میشناسم که میتونه با 10 هزار تومان ارائه بده که از این هاستینگ های الکی هست و لایسنسش هم هر 24 ساعت 12 بار قطع میشه و نه انلاین هست و نه چیزی :)
به هر حال بگردید امیدوارم لایسنس خوبی که شرکت معتبر ارائه کنه پیدا کنید .
موفق باشید