توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در whmcs
wizmamad
July 18th, 2019, 14:32
Could not connect to database server: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'site_portal'@'localhost' (using password: YES)
دوستان کسی میدونه مشکل این چیه؟
دوتا نسخه مختلف رو امتحان کردم اول صفحه سفید میاره بعد که دوباره تلاش میکنم این ارور رو میده
rayanagostar
July 18th, 2019, 15:49
Could not connect to database server: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'site_portal'@'localhost' (using password: YES)
دوتا نسخه مختلف رو امتحان کردم اول صفحه سفید میاره بعد که دوباره تلاش میکنم این ارور رو میده
مشخصا مشکل اتصال به دیتابیس هست
wizmamad
July 18th, 2019, 15:54
مشخصا مشکل اتصال به دیتابیس هست
بله مشکل اتصال هست ولی این اسکریپت وردپرس رو برای تست نصب کردم بدون هیچ مشکلی کانکت شد
مشکلاز کجا میتونه باشه؟
rayanagostar
July 18th, 2019, 15:57
خب طبیعتا باید مشخصات اتصال به دیتابیس رو تو فایل کانفیگ whmcs بررسی کنید
hamra
July 18th, 2019, 16:04
دیتابیس جدید بسازید . مجدد تست کنید اگر رفع نشد
wizmamad
July 18th, 2019, 16:26
دیتابیس جدید بسازید . مجدد تست کنید اگر رفع نشد
با چند تا دیتا بیس امتحان کردم موقع نصبه این مشکل کلا نمیاره
tpark
July 18th, 2019, 18:19
درود بر شما
میخواید روی سرور مجازی نصب کنید؟
کاربر دیتابیس سطح دسترسی کامل داره؟
privilege کاربر دیتابیس رو روی all تنظیم کنید و تست بفرمایید.
موفق باشید
wizmamad
July 18th, 2019, 18:25
درود بر شما
میخواید روی سرور مجازی نصب کنید؟
کاربر دیتابیس سطح دسترسی کامل داره؟
privilege کاربر دیتابیس رو روی all تنظیم کنید و تست بفرمایید.
موفق باشید
خیر عزیز روی سی پنله کاربر هم همه دسترسی هارو داره و فقتم فکر میکنم whmcs مشکل داره با اینکه پیش نیازاش نصبه
tpark
July 18th, 2019, 20:25
خیر عزیز روی سی پنله کاربر هم همه دسترسی هارو داره و فقتم فکر میکنم whmcs مشکل داره با اینکه پیش نیازاش نصبه
یک whmcs نال نشده و اصلی دانلود و کنید و فقط فایل لایسنس رو از نسخه های نال شده بردارید.
اگر مشکل پابرجا بود باید برخی پیکربندی ها روی سرور بررسی بشه.
موفق باشید.
wizmamad
July 18th, 2019, 21:47
یک whmcs نال نشده و اصلی دانلود و کنید و فقط فایل لایسنس رو از نسخه های نال شده بردارید.
اگر مشکل پابرجا بود باید برخی پیکربندی ها روی سرور بررسی بشه.
موفق باشید.
من با چندتا نسخه چک کردم مشکل داشته یه نسخه با لایسنس اشتراکیهم بود بازم مشکل داشت چی باید چک بشه؟
tpark
July 18th, 2019, 22:11
من با چندتا نسخه چک کردم مشکل داشته یه نسخه با لایسنس اشتراکیهم بود بازم مشکل داشت چی باید چک بشه؟
در این صفحه (https://docs.whmcs.com/Enabling_Error_Reporting) دلایل خطاها توضیح داده شده:
Missing or corrupted files / incomplete uploads
Server not meeting minimum system requirements
PHP, Apache or Ioncube related errors
Incompatible hooks or addons
Syntax errors in custom modules, hooks or templates
کد زیر رو در فایل configuration.php قرار بدید تا توضیحات بیشتری در رابطه با خطا به شما نمایش داده بشه:
$display_errors = true;
wizmamad
July 18th, 2019, 22:57
در این صفحه (https://docs.whmcs.com/Enabling_Error_Reporting) دلایل خطاها توضیح داده شده:
Missing or corrupted files / incomplete uploads
Server not meeting minimum system requirements
PHP, Apache or Ioncube related errors
Incompatible hooks or addons
Syntax errors in custom modules, hooks or templates
کد زیر رو در فایل configuration.php قرار بدید تا توضیحات بیشتری در رابطه با خطا به شما نمایش داده بشه:
$display_errors = true;
39445
اینم بگم که برای بار اول که مشخصات دیتا بیس رو میزنی میخواد نصب رو ادامه بده ولی فقت ایکون whmcsمیاد و باقی صفحه سفید میمونه برای بار دوم که اطلاعات رو وارد میکنی ارور میده و ..
wizmamad
July 20th, 2019, 00:51
دوستان کسی نمیدونه مشکلش چیه؟
snmsoftpc
July 21st, 2019, 09:42
سلام دوست عزیز
وقت شما بخش
مشکل اول شما در خصوص صفحه سفید بخاطر کوتاه بودن زمان ایمپورت دیتابیس هست گه با افزایش آن مشکل نصب برطرف میشه. ( می توانید روی هاست دیگری که این محدودیت رو نداره نصب و سپس دیتابیس را منتقل کنید.
مشکل دوم بخاطر بودن برخی جداول هست که در مرحله اول ( که با صفحه سفید ( ناقص ) ) روبرو می شوید مشاهده می کنید.
در هر صورت قابل حل هست.
البته سالم بودن نسخه هم یکی از دلایل صفحه صفحه هست.