ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن حساب بانکی از طرف دادستانی

behtash007
July 15th, 2019, 00:09
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !

a1994n1373
July 15th, 2019, 00:33
بستگی داره جرمتون چی باشه !

mobtakeran
July 15th, 2019, 00:39
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از برررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب مطلع بشید ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف برطرف میشه !

درود
بانک ساعت 9 شب پاسخگو بودن ؟

behtash007
July 15th, 2019, 01:09
درود
بانک ساعت 9 شب پاسخگو بودن ؟

بله تماس گرفتم جواب دادن

- - - Updated - - -

بستگی داره جرمتون چی باشه !

فروش قند شکن ، خیلی وقته اینکارو میکنم , چرا یکدفعه حسابم مسدود شده !

M.D.A
July 15th, 2019, 01:25
برای اطمینان با خودتون سند یا جواز کسب یا کسی که فیش حقوقی داره ببرین که اگه خواستن بازداشت کنن بتونین بیاین بیرون.
ولی چون ابلاغیه و چیزی واستون نیومده بازداشتی انجام نشه فعلا

Sajjad331
July 15th, 2019, 02:07
با چند نفری که اقدام به فروش ف/لت ر شک ن میکردند آشنایی داشتم قبلا که حتی مبالغ هنگفتی تو حساب هاشون بوده ولی خب بعد از دادن یه تعهد هم خودشون و هم پول رو آزاد کردند و کار به بازداشت نکشیده

اما خب روال های اداری و قانونی ما هر روز عوض میشه معلوم نیست چی در انتظارتون باشه

behtash007
July 15th, 2019, 02:23
با چند نفری که اقدام به فروش ف/لت ر شک ن میکردند آشنایی داشتم قبلا که حتی مبالغ هنگفتی تو حساب هاشون بوده ولی خب بعد از دادن یه تعهد هم خودشون و هم پول رو آزاد کردند و کار به بازداشت نکشیده

اما خب روال های اداری و قانونی ما هر روز عوض میشه معلوم نیست چی در انتظارتون باشه

بنظرتون ارزش داره پیگیر باشم ! مبلغی که تو حسابم بوده خیلی زیاده نبوده ، بعد از پیگیری اوضاع خرابتر نشه بخاطر مبلغی که مسدود شده !!؟

miladtnt
July 15th, 2019, 03:29
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !

دادستانی حساب بانکیتونو از کجا اورده؟ درگاه مستقیم و به اسم خودتون بوده یا واسط هست؟

esmaeil95
July 15th, 2019, 03:52
بنظرتون ارزش داره پیگیر باشم ! مبلغی که تو حسابم بوده خیلی زیاده نبوده ، بعد از پیگیری اوضاع خرابتر نشه بخاطر مبلغی که مسدود شده !!؟

حتما سریعا پیگیری کنید در صورت عدم پیگیری به صورت غیابی براتون حکم میبرن چون نرفتین کلا هرچیزی باشه اشد رو در نظر میگیرن
1-احتمال داره به دلیل این باشه کسی پول فیشینگ براتون زده بده
2- احتمال داره توسط فتا واحد ناجا رصد شده باشید و برای فروش *** براتون پرونده درست کرده باشن
که در این صورت نگران نباشید با یک وکیل مطلع صحبت کنید با یه جریمه 3-4 تومنی حل میشه

behtash007
July 15th, 2019, 04:10

دادستانی حساب بانکیتونو از کجا اورده؟ درگاه مستقیم و به اسم خودتون بوده یا واسط هست؟

احتمالا این موضوع برمیگرده به قبل از درگاه بانکی که بصورت کارت به کارت انجام میدادم یک هفته بیشتر نیست که درگاه دارم درگاه واسطی هستش که با نوع فعالیت ما کار میکنه سوال اینجاست که من یکساله بصورت کارت به کارت کار میکنم حسابم مسدود نشده یک هفته است که درگاه دارم حسابم مسدود شده

- - - Updated - - -

حتما سریعا پیگیری کنید در صورت عدم پیگیری به صورت غیابی براتون حکم میبرن چون نرفتین کلا هرچیزی باشه اشد رو در نظر میگیرن
1-احتمال داره به دلیل این باشه کسی پول فیشینگ براتون زده بده
2- احتمال داره توسط فتا واحد ناجا رصد شده باشید و برای فروش *** براتون پرونده درست کرده باشن
که در این صورت نگران نباشید با یک وکیل مطلع صحبت کنید با یه جریمه 3-4 تومنی حل میشه

البته هنوز هیچ احضاریه ای برای من صادر نشده
ممکنه پرونده درست کرده باشن!

esmaeil95
July 15th, 2019, 05:56
احتمالا این موضوع برمیگرده به قبل از درگاه بانکی که بصورت کارت به کارت انجام میدادم یک هفته بیشتر نیست که درگاه دارم درگاه واسطی هستش که با نوع فعالیت ما کار میکنه سوال اینجاست که من یکساله بصورت کارت به کارت کار میکنم حسابم مسدود نشده یک هفته است که درگاه دارم حسابم مسدود شده

- - - Updated - - -

البته هنوز هیچ احضاریه ای برای من صادر نشده
ممکنه پرونده درست کرده باشن!
دوست عزیز وقتی قاضی دستور به مسدودی حساب داده بنا به شکایت شخصی و یا به عنوان پرونده ای که مدعی العموم وارد شده و حتما پرونده شده و برسی شده مدارک کاملی بوده که قاضی دستور داده.
میره توی سامانه ثنا

mehriz
July 15th, 2019, 09:22
درود
بهترین کار اینه تو سامانه ثنا ثبت نام کنید.بعد از چند ساعت ابلاغه ای داشته باشید براتون میاد.
حکم جلب هم اجرای احکام میده.که یکی از اعضای خانواده به شعبه شون مراجعه کنند و دلیل و جویا میشوند البته اگر حکمی در جریان باشد-حکم جلب میتونه به دلیل عدم حضور در دادگاه و یا شورای حل اختلاف باشد.

مینا-صیفی
July 15th, 2019, 09:55
بنده احتمال میدم شما احتمالا درگاه واسط داشتید و ان درگاه واسط فهمیده شما کارتون اینه و طبق قوانین سایت های درگاه واسط اطلاعات شما را متوانند به فتا یا مراجع دیگر اطلاع بدند و با قوانین های سخت درگاه بانکی بایدم این کار را کنند و حتما این کار را کردند و حساب شما مسدود شد من فکر میکنم از این طریق شده وگرنه میلیون ها حساب کسی شمارا و حساب شما را نمیشناسه که بخواهد اینکار را کنه مگر اینکه شاکی خصوصی چیزی داشته باشید یا گلاهبرداری کرده باشید . بهترین کار اینه فقط از طریق کارت به کارت شخصی کار کنید راحت و امن درگاه نگیرید دیگه این 2 سال اخیر بسیار سخت شده قوانین ها برای درگاه داران .

gdfire
July 15th, 2019, 11:38
دوره درگاها واسط خط بکشین وقتی همه مدارکتونو میدین بهشون راحتم اینطوری زیراب میزنن خودتون درگاه اختصاصی درست کنید یه سایت فروش شارژ بیارین بالا همین! یا هم کارت به کارت کار کنید از این درگاها تلگرامیم که مد شده میتونید استفاده کنید یا هم که درگاها فیشینگ که مد شده گندشون پارسی گرامه 90درصد سایتا شرط بندی درگاهشون ازشه

Sohan Roh
July 16th, 2019, 00:00
بله تماس گرفتم جواب دادن

- - - Updated - - -

فروش قند شکن ، خیلی وقته اینکارو میکنم , چرا یکدفعه حسابم مسدود شده !

با سلام و احترام ،

اقا من بحث قضایی نمیخوام اینجا بکنم ، چون هم پیچیده است و هم وقت دوستان گرفته میشود!

هزار بار تو این انجمن گفته شده ، دور کار خلاف و مخالف قانون رو خط بکشید و برای چند هزار تومان آینده خودتون رو تباه نکنید.

کو گوش شنوا و نمونشم شما !

اگر حسابتون واقعا به دستور قاضی مسدود شده ، کارتون بیخ پیدا کرده و فقط خدا بهتون رحم کنه.

ممنونم.

dertgtr
July 16th, 2019, 00:39
فوقش جریمه هست نگران نباش

behtash007
July 16th, 2019, 00:49
با سلام و احترام ،

اقا من بحث قضایی نمیخوام اینجا بکنم ، چون هم پیچیده است و هم وقت دوستان گرفته میشود!

هزار بار تو این انجمن گفته شده ، دور کار خلاف و مخالف قانون رو خط بکشید و برای چند هزار تومان آینده خودتون رو تباه نکنید.

اگر حسابتون واقعا به دستور قاضی مسدود شده ، کارتون بیخ پیدا کرده و فقط خدا بهتون رحم کنه.

ممنونم.

امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم

- - - Updated - - -

امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم

Sohan Roh
July 16th, 2019, 01:02

با سلام ،

فوقش جریمه است ؟؟؟؟!!!! به همین راحتی ؟؟؟؟!!!!

اطمینان دارید به همین راحتی مشکلشون حل میشه ، اونم با دستور مسدود شدن توسط دادستانی کل کشور و نه شهرستان محل سکونت ؟

از قوانین قضایی چقدر اطلاع دارید ؟

ممنونم.

dertgtr
July 16th, 2019, 01:21
با سلام ،

فوقش جریمه است ؟؟؟؟!!!! به همین راحتی ؟؟؟؟!!!!

اطمینان دارید به همین راحتی مشکلشون حل میشه ، اونم با دستور مسدود شدن توسط دادستانی کل کشور و نه شهرستان محل سکونت ؟

از قوانین قضایی چقدر اطلاع دارید ؟

ممنونم.

طرف آدم کشته با 200 هزار تومن ازاد شده . راه داره .

hamra
July 16th, 2019, 01:24
بعضی مواقع رایگان هم اومده بیرون طرف / راه دستشونه :)

- - - Updated - - -

با سلام و احترام ،

ممنونم.
اگه کارشون خیلی بیخ پیدا کرده بود شک نکنید جوری میبردنشون جایی که هیچکس از ناپدید شدنشون خبردار نمیشد . / باز خدا میدونه شایدم اوضاع خرابه
این احتمال هست کسی شکایت کرده و اون شخص کسی بوده برای خودش

--------

حالا سوال پیش میاد که توی 1 ماه اخیر خسابتون چقدر ورودی داشته ؟ یا حتی 6 ماه اخیر .

اگر مبلغ کم هست که خب فکر نمیکنم خیلی گیر باشه/ باز معلوم نیست / اینجا هر ثانیه قوانین ادیت میشه
امیدوارم مشکل رفع بشه

Sohan Roh
July 16th, 2019, 01:37
- - - Updated - - -

بعضی مواقع رایگان هم اومده بیرون طرف / راه دستشونه :)

- - - Updated - - -

اگه کارشون خیلی بیخ پیدا کرده بود شک نکنید جوری میبردنشون جایی که هیچکس از ناپدید شدنشون خبردار نمیشد . / باز خدا میدونه شایدم اوضاع خرابه
این احتمال هست کسی شکایت کرده و اون شخص کسی بوده برای خودش

--------

حالا سوال پیش میاد که توی 1 ماه اخیر خسابتون چقدر ورودی داشته ؟ یا حتی 6 ماه اخیر .

اگر مبلغ کم هست که خب فکر نمیکنم خیلی گیر باشه/ باز معلوم نیست / اینجا هر ثانیه قوانین ادیت میشه
امیدوارم مشکل رفع بشه

با سلام ،

استاد از خبرها نیست !

ممنونم.

- - - Updated - - -

شما تخیلات قوی دارین !

مطالب منو یک بار با دقت مطالعه کنید!

dertgtr
July 16th, 2019, 01:52
- - - Updated - - -

با سلام ،

استاد از خبرها نیست !

ممنونم.

- - - Updated - - -

شما تخیلات قوی دارین !

نیازی به مطالعه نیست ای سوهان روح :))

yd2018
July 16th, 2019, 02:55
- - - Updated - - -

با سلام ،

استاد از خبرها نیست !

ممنونم.

- - - Updated - - -

شما تخیلات قوی دارین !

ایشون اومده یه مشکلی رو مطرح کرده برای دریافت کمک فکری، اما ظاهرا شما فقط قصد آزار رسوندن و سلب آسایش ایشون رو دارید.
یکمی اخلاق داشته باشید.

hoka
July 16th, 2019, 09:57
عزیز دل 3 راه بیشتر نداری

1- فرار نمایی از ایران و برنگردی !!!!! اگر فکر میکنی واقعا کار خیلی بیخی کردی و راهی نداری و امکان رفتن داری!!!

2- بیخیالش باشی ببینی میان سراغت یا نه ( استرس بکشی )

3 - پاشی بری اونجا ببینی چه خبره ( بی استرس ) . فوقش دادگاهه دیگه اونم چند ماه طول میکشه تا به نتیجه ای برسه

من خودم راه سومو انتخاب میکنم چون راه اول رو امکانات ندارم :d راه دومم رفتم خیلی روی روان آدم هست

یه سند آماده داشته باش برو اونجا ببین چه خبره

احتمال زیاد یا پول ***ی اومده توی حسابت یا فتا نامه زده . در هر دو صورت اونقدر پیگیرانه نیست .قوانین رو بخون برای فروش اون موضوع قانون خیلی محدود هست

در کل اگر خیلی خیلی اوضاعتون خراب بود قبل از اینکه حساب مسدود بشه و با خبر بشی ببینی چه خبره دستات و چشات بسته میشد

Drebrahimi
July 16th, 2019, 10:06
الزام بانک به فک مرهونه (https://drebrahimilawyer.com/index.php/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A8%D8%B1/the-bank-s-requirement)آقای مهدی (راهن) در قرارداد تسهیلاتی ضامن تسهیلات گیرنده (مشتری) می‌شود و به عنوان راهن منزل مسکونی خود را در رهن بانک قرار داده و متعاقباً با تنظیم متمم قرارداد، حد اعتباری مندرج در سند رهنی را افزایش می‌دهد.
ادامه در وب سایت دکتر امیرعباس ابراهیمی (https://drebrahimilawyer.com/index.php/بخش-خبر/the-bank-s-requirement)

gdfire
July 16th, 2019, 11:43
الزام بانک به فک مرهونه (https://drebrahimilawyer.com/index.php/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A8%D8%B1/the-bank-s-requirement)

آقای مهدی (راهن) در قرارداد تسهیلاتی ضامن تسهیلات گیرنده (مشتری) می‌شود و به عنوان راهن منزل مسکونی خود را در رهن بانک قرار داده و متعاقباً با تنظیم متمم قرارداد، حد اعتباری مندرج در سند رهنی را افزایش می‌دهد.
ادامه در وب سایت دکتر امیرعباس ابراهیمی (https://drebrahimilawyer.com/index.php/بخش-خبر/the-bank-s-requirement)
تو دیگه چی میگی فرصت طلبه بیسواد چرا مدیرا جلو این اسپمارو نمیگیرن

iraniam2000
July 16th, 2019, 11:48
تو دیگه چی میگی فرصت طلبه بیسواد چرا مدیرا جلو این اسپمارو نمیگیرن

آقای داک تر تشریف دارن

mrasol
July 16th, 2019, 17:35
- - - Updated - - -

با سلام ،

استاد از خبرها نیست !

ممنونم.

- - - Updated - - -

شما تخیلات قوی دارین !

شما چرا سعی دارید بگید خیلی اتفاق وحشتناکی افتاده؟

- - - Updated - - -

با درود خدمت دوستان

دوست عزیز، بستگی داره اتهام شما چی باشه؟ اگر فقط فیل ترشکن فروختید دو تا اتهام بهتون میتونن بزنن (البته طبق چیزهایی ک دیدم)

تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع

که هر دو مورد رو میتونید دفاع کنید (اینکه میگن وای دادستانی کل زده فلان...) اینجوریا نیست، پرونده رو هر جایی درست کرده باشه نهایتا میره دادسرای ناحیه 31 و به ی شعبه بازپرسی یا دادیاری ارجاع داده میشه و شما میرید دفاع میکنید از خودتون، برای اطمینان سند یا کفیل داشته باشید با خودتون

در مورد اینکه حسابتون مسدود شده پیگیر نشید چیزی نمیشه هم بهتون بگم، قطعا پرونده قضایی دارید و بهتره سریعتر پیگیری کنید

behtash007
July 16th, 2019, 23:20

- - - Updated - - -

دوست عزیز، بستگی داره اتهام شما چی باشه؟ اگر فقط فیل ترشکن فروختید دو تا اتهام بهتون میتونن بزنن (البته طبق چیزهایی ک دیدم)

تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع

که هر دو مورد رو میتونید دفاع کنید (اینکه میگن وای دادستانی کل زده فلان...) اینجوریا نیست، پرونده رو هر جایی درست کرده باشه نهایتا میره دادسرای ناحیه 31 و به ی شعبه بازپرسی یا دادیاری ارجاع داده میشه و شما میرید دفاع میکنید از خودتون، برای اطمینان سند یا کفیل داشته باشید با خودتون

در مورد اینکه حسابتون مسدود شده پیگیر نشید چیزی نمیشه هم بهتون بگم، قطعا پرونده قضایی دارید و بهتره سریعتر پیگیری کنید

البته من شهرستان هستم ، هنوز هیچ احضاریه ای و تماسی با من نشده
اون چیزی که بانک پاسارگاد به من گفتند این بود که دادستانی کل کشور حساب شمارو مسدود کرده ، و فقط ***** شکن بوده . طبق قوانین میگن که 3 ماه زندانی داره یا 500 هزار تا 3 میلیون تومن جریمه داره دقیق نمیدونم
تنها کاری که من کردم این بود که به بخش جرایم رایانه ای فضای مجازی تهران تماس گرفتم و گفتن که باهاتون تماس میگیریم

Sohan Roh
July 16th, 2019, 23:31

- - - Updated - - -

سلام ،

شما چرا سعی دارید همه چیز رو کشکی بگیرید ؟!

فکر کنم کوچکترین اطلاعاتی در مورد موارد قضایی ندارید !

جمله خودتون رو در زیر مینویسم:

( تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع ).

مجازات قضایی بالا چیه ؟

من به علت مشغله کاری زیاد نمیتونم اینجا شما و دیگر دوستان رو توجیه کنم !

لطفا مطالعه بفرمایید.

ممنونم.

tabtak
July 17th, 2019, 00:27
با درود خدمت دوستان

در صورتی که هم حکم جلب برای شما هم صادر شده باشد و این حکم غیابی بوده با با واخواهی این حکم باطل می شود . و در صورت واخواهی به احتمالا هم جلو حساب تو باز کن با تضمین

vistaix
July 17th, 2019, 01:19
با درود خدمت دوستان

سایت شرط بندی داشتی؟

mrasol
July 17th, 2019, 08:24
سلام ،

( تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع ).

مجازات قضایی بالا چیه ؟

لطفا مطالعه بفرمایید.

ممنونم.
مجازاتش رو میدونم ک عنوان اتهامی رو گفتم و کاملا مسلط ب موارد حقوقی و قضایی هستم پس چطور ب خودتون اجازه میدید بفرمایید کوچکترین اطلاعی از موارد قضایی ندارم؟ لطفا قبل اینکه هر جمله ای بنویسید کمی فکر کنید!
مشکل اینجاس ک شما همه چیو تموم شده میدونید و حکم رو هم صادر شده
اونها میتونن هر اتهامی رو بزنن و اول باید ثابت شه ایشون ب قصد تسهیل دسترسی ب اون محتوا وی پی ان فروخته و سو نیت داشته
میتونن دفاع موثر کنن و همون مرحله تحقیقات مقدماتی منع تعقیب بگیرن
چرا فکر میکنید خودتون فقط مطلع هستید و بلدید بقیه بی سواد هستند ک به علت مشغله کاری نمیتونید توجیهشون کنید؟؟؟

gdfire
July 17th, 2019, 10:44
سلام ،

مجازات قضایی بالا چیه ؟

لطفا مطالعه بفرمایید.

ممنونم.
بقالیه سر کوچه ماهم یه مدرک حقوق داره عزیزم
یادش بخیر یه زمونی کنکوری بود نه که پول بده مدرک بگیر پز بده

softestan
July 17th, 2019, 18:58
دوست عزیز
اگر فقط یک حساب شما مسدود شده و پول کمی هم داشتید بی خیال بشید و دادسرا نرین...

یکی استفاده از *****شکن هست که جرم نیست
یکی فروش *****شکن هست که جزو مواد مجرمانه محسوب میشه و مجازات داره ( جریمه نقدی و اگر خیلی سختگیر باشه حبس )

طبق ماده 25 قانون جرایم رایانه‌یی تولید، انتشار یا توزیع یا معامله داده‌ها یا نرم‌افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه‌یی به کار می‌روند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.
بر اساس آنچه در فصل هفتم قانون جرایم رایانه‌یی آمده، هر فردی مرتکب اعمالی چون تولید یا انتشار یا توزیع یا معامله داده‌ها یا نرم‌افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه‌یی به کار می‌روند، شود و یا این که نسبت به فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌یی یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم کند، شود به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

- - - Updated - - -

در ضمن قضات در این موارد حکم جلب صادر نمیکنن...

من دو سایتم توسط دادسرا مسدود شد و اصلا دادسرا هم نرفتم و در سامانه خدمات قضایی هم هیچ پرونده ای برام تشکیل ندادن....

اگر خیلی براتون مهمه حساب بانکی و میخواین ببینین تهش قراره چی بشه
وکیل بگیرید تا بره
وکیل رو دیگه بازداشت نمیکنن!! نهایتا بهش میگن شما باید بیاین و وثیقه بذارین تا صدور کیفرخواست

esmaeil95
July 18th, 2019, 01:29
دوست عزیز
اگر فقط یک حساب شما مسدود شده و پول کمی هم داشتید بی خیال بشید و دادسرا نرین...

یکی استفاده از *****شکن هست که جرم نیست
یکی فروش *****شکن هست که جزو مواد مجرمانه محسوب میشه و مجازات داره ( جریمه نقدی و اگر خیلی سختگیر باشه حبس )

طبق ماده 25 قانون جرایم رایانه‌یی تولید، انتشار یا توزیع یا معامله داده‌ها یا نرم‌افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه‌یی به کار می‌روند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.
بر اساس آنچه در فصل هفتم قانون جرایم رایانه‌یی آمده، هر فردی مرتکب اعمالی چون تولید یا انتشار یا توزیع یا معامله داده‌ها یا نرم‌افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه‌یی به کار می‌روند، شود و یا این که نسبت به فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌یی یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم کند، شود به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

- - - Updated - - -

در ضمن قضات در این موارد حکم جلب صادر نمیکنن...

من دو سایتم توسط دادسرا مسدود شد و اصلا دادسرا هم نرفتم و در سامانه خدمات قضایی هم هیچ پرونده ای برام تشکیل ندادن....

اگر خیلی براتون مهمه حساب بانکی و میخواین ببینین تهش قراره چی بشه
وکیل بگیرید تا بره
وکیل رو دیگه بازداشت نمیکنن!! نهایتا بهش میگن شما باید بیاین و وثیقه بذارین تا صدور کیفرخواست

دوس عزیز تا وقتی برای کسی پرونده تشکیل نشه قاضی دستور مسدودی حساب بانکی نمیده

softestan
July 18th, 2019, 15:34
دوس عزیز تا وقتی برای کسی پرونده تشکیل نشه قاضی دستور مسدودی حساب بانکی نمیده

قطعا همینطوره
ولی در این موارد شاکی خصوصی نیست
بلکه جرایم عمومی هستش و شاکی هم یا دستگاه های انتظامی و امنیتی مثل پلیس فتا هستن
یا خود دادستانی هستش ...

بنده شکایت خصوصی داشتم ملزم به رفتن بودم
هیچ راهی نداشت

ولی دو بار از طرف خود دادستانی و دادسرا پرونده تشکیل شد که نهایتا سایت رو مسدود کردن و حتی یه احضاریه هم نیومد

sepidgra
July 21st, 2019, 10:25
بله در این جور مواقع که شما شاکی داشته باشید می تونه با تعهد مقداری پول معادل وجهی که ادعا داره ، حساب شما رو مسدود کنه
دادگاه که برگزار شد اگر حق با اون باشه هزینه از حساب شما کسر میشه
اگر حق با شما باشه از اون طرف ضرر و زیان دریافت میشه

salar123-user8
July 21st, 2019, 12:33
اتفاق خاصی نمیفته شما برو نهایت جریمت میکنن. نری نمیان سراغت ولی هر چی حساب خودت و بچت داشته باشین مصدود میکنن.
پس در نتیجه برو جریمه بده خودت راحت کن.
شاکی خصوص هم داشتی یه پولی بهش بدی رضایت بگیری تمومه.

medadrangi_me
July 21st, 2019, 12:49
از درگاهی استفاده کردید ؟؟؟ یا فیشینگ صورت گرفته؟

behtash007
July 21st, 2019, 19:12
از درگاهی استفاده کردید ؟؟؟ یا فیشینگ صورت گرفته؟

درگاه بانکی یک هفته بیشتر نیست دارم ،
قبل اون از طریق سیستم کارت به کارت و ثبت فیش استفاده میکردم ، فیشینگ نبوده

OMIDTU5
July 21st, 2019, 19:39

اگه فعالیت گسنرده نبوده و خیلی تو چشم نبودی ممکنه رقبا برات شکایت الکی ثبت کرده باشن که سرتو زیر اب کنن

refigh
July 21st, 2019, 23:02
دوست عزیز من کل مطالب تاپیک را مطالعه کردم کاملا در جریانم که قضیه کار شما چیه دوستانیکه نظر دادن متاسفانه هیچکدام از اصل قضیه خبر ندارن فقط در حد نظر دادنحساب شما توسط سامانه کاشف رصد شده
سامانه کاشف تمام درگاه های بانکی و حساب های بانکی که در روز تعداد بالای تراکنش داشته باشد ویا مبلغ های بالا بصورت روزانه واریز بشه و منبع پول مشخص نباشه را رصد میکند
مخصوصا زمانیکه بصورت کارت به کارت کار میکنید و روزانه تعداد زیاد تراکنش دارید حساب شما میره تو لیست بررسی ها و به همین دلیل دستور مسدودی صادر میشه
باید برید توضیح بدید و منبع پول را روشن کنید
در غیر اینصورت به جرم اداره سایت شرط بندی برای شما پرونده سازی میشود
در اصل این سامانه مختص این سایت های شرط بندی و امسال ان راه اندازی شده
اصلا نگران نباشید برید خودتونو معرفی کنید تا قضیه شرط بندی از رو پرونده شما برداشته بشه
بدترین و شدیدترین جرم شما 3 ماه حبس با 500 ت جریمه است که میتونی حبس بخری در کل حتما برو
و اینم منبع صحبت های من است که فک نکنی از خودم دارم میگم

مطلب مرتبط (http://www.hascogame.com/post/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D9%81%D8%9B-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7)

fos
July 22nd, 2019, 10:39
================================================== =========
دوست عزیز شما روزانه چند تراکنش داشتید ؟؟؟مبلغ هایی که به حسابتون روزانه میومده چقدر بوده چون تمامی اینها در سیستم بانکی قابل روییت میباشد ...و از طریق تعداد تراکنش های بالا و مبلغ های زیاد روتون زوم میکنند .

behtash007
July 22nd, 2019, 13:03
دوست عزیز شما روزانه چند تراکنش داشتید ؟؟؟مبلغ هایی که به حسابتون روزانه میومده چقدر بوده چون تمامی اینها در سیستم بانکی قابل روییت میباشد ...و از طریق تعداد تراکنش های بالا و مبلغ های زیاد روتون زوم میکنند .

روزانه 500 هزار تا یک میلیون تومان
مبالغ واریزی از 5 هزار تا 40 هزار تومان هستش

dertgtr
July 22nd, 2019, 13:11

کارت چی بوده ؟ ما هم بزنیم تو این کار :39:

almanwebhost
July 22nd, 2019, 14:45
هیچوقت نمیان دقیق بگن چیکار کردن
من مطمئن هستم فروش اکانت ماواله ای بوده :دی
چون اکانت های معمولی رو کاری ندارن

almandata
July 22nd, 2019, 14:54
ممکنه از کارت ***ی برات واریز کرده باشند
اخیرا بدون هیچ تماسی حساب رو مسدود میکنن و تا رفع مشکل و برگشت پول به حساب شاکی پول شما از مسدودی در نمیاد

refigh
July 22nd, 2019, 16:09
بنده خدا داره میگه و*پ*ن
شما حاضری استرش که این اقا داره حتی 5 دقیقه شو تحمل کنی ؟

gdfire
July 22nd, 2019, 16:18
بنده خدا داره میگه و*پ*ن
شما حاضری استرش که این اقا داره حتی 5 دقیقه شو تحمل کنی ؟
عوضش پوست کلفت میشه دفعه بعدی از مدل پرداختیا دیگه استفاده میکنه
https://www.instagram.com/montiego/
طرف اونوره دنیاس هرچی سایت قمار شرط بندیه اینه مسولش جدیدن زده تو فاز فوتبالیاهم سلبریتیا تموم شد نوبت فوتبالیاس خخخخ

mrasol
July 22nd, 2019, 17:30
ممکنه از کارت ***ی برات واریز کرده باشند
اخیرا بدون هیچ تماسی حساب رو مسدود میکنن و تا رفع مشکل و برگشت پول به حساب شاکی پول شما از مسدودی در نمیاد

دوست عزیز میگن از طرف دادستانی کل
شاکی خصوصی میره دادسرا...

- - - Updated - - -

دوست عزیز من کل مطالب تاپیک را مطالعه کردم کاملا در جریانم که قضیه کار شما چیه دوستانیکه نظر دادن متاسفانه هیچکدام از اصل قضیه خبر ندارن فقط در حد نظر دادنحساب شما توسط سامانه کاشف رصد شده
سامانه کاشف تمام درگاه های بانکی و حساب های بانکی که در روز تعداد بالای تراکنش داشته باشد ویا مبلغ های بالا بصورت روزانه واریز بشه و منبع پول مشخص نباشه را رصد میکند
مخصوصا زمانیکه بصورت کارت به کارت کار میکنید و روزانه تعداد زیاد تراکنش دارید حساب شما میره تو لیست بررسی ها و به همین دلیل دستور مسدودی صادر میشه
باید برید توضیح بدید و منبع پول را روشن کنید
در غیر اینصورت به جرم اداره سایت شرط بندی برای شما پرونده سازی میشود
در اصل این سامانه مختص این سایت های شرط بندی و امسال ان راه اندازی شده
اصلا نگران نباشید برید خودتونو معرفی کنید تا قضیه شرط بندی از رو پرونده شما برداشته بشه
بدترین و شدیدترین جرم شما 3 ماه حبس با 500 ت جریمه است که میتونی حبس بخری در کل حتما برو
و اینم منبع صحبت های من است که فک نکنی از خودم دارم میگم

مطلب مرتبط (http://www.hascogame.com/post/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D9%81%D8%9B-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7)

چقد خوبی تو...
اون مواردی ک شما گفتی ب درگاه بانکی‌ مربوطه
مطمئن باش عنوان اتهامی قمار و شرطبندی نیست
البته اخرش رو درست گفتی ۳ ماه یا جریمه و... پس عنوان اتهامی رو هم درست بگو
مطمئنا تسهیل دسترسی ب محتوای مبتذل و مس.تهجن از طریقه ارائه چیزشکنه

fos
July 22nd, 2019, 17:53

تراکنش بالایی دارید برای همین روتون زوم کردن البته مطممنم شاکی خصوصی ندارید بخاطر همین تراکنش های بالا هست ...

refigh
July 22nd, 2019, 18:19
دوست عزیز میگن از طرف دادستانی کل
شاکی خصوصی میره دادسرا...

- - - Updated - - -

چقد خوبی تو...
اون مواردی ک شما گفتی ب درگاه بانکی‌ مربوطه
مطمئن باش عنوان اتهامی قمار و شرطبندی نیست
البته اخرش رو درست گفتی ۳ ماه یا جریمه و... پس عنوان اتهامی رو هم درست بگو
مطمئنا تسهیل دسترسی ب محتوای مبتذل و مس.تهجن از طریقه ارائه چیزشکنه

دوست خوبم من از بیخ مشکل این اقا رو میدونم همانطوریکه عرض شد مشکل ایشون تعداد تراکنش ها است
لینک منبع که دادم 5 دقیقه وقت بزارید بخونید درگاه های بانکی سایت های قمار دیگه برچیده شده و گرفتن نماد و درگاه به سخت ترین مرحله خود رسیده و تمامی درگاه های که تو این زمینه فعالیت داشتن تا 99 درصد بسته شدن
و روش جدید سایت های شرط بندی کارت به کارت است
به همین دلیل وقتی تعداد تراکنش های کارت به کارت و یا مبالغ ورودی وقتی مشکوک بنظر برسد و کار طرف مشخش نباشه مسدود میکنن و طرف میخوان توضیح بده و مدارک ارایه کند

- - - Updated - - -

تراکنش بالایی دارید برای همین روتون زوم کردن البته مطممنم شاکی خصوصی ندارید بخاطر همین تراکنش های بالا هست ...
دقیقا و تعداد تراکنش مقداری سانسور کردن با 500 تا 1 تومن کاری ندارن ایشون مطمینا بالای 5 میلیون تراکنش داشتن در روز

mrasol
July 22nd, 2019, 20:31
دوست خوبم من از بیخ مشکل این اقا رو میدونم همانطوریکه عرض شد مشکل ایشون تعداد تراکنش ها است
لینک منبع که دادم 5 دقیقه وقت بزارید بخونید درگاه های بانکی سایت های قمار دیگه برچیده شده و گرفتن نماد و درگاه به سخت ترین مرحله خود رسیده و تمامی درگاه های که تو این زمینه فعالیت داشتن تا 99 درصد بسته شدن
و روش جدید سایت های شرط بندی کارت به کارت است
به همین دلیل وقتی تعداد تراکنش های کارت به کارت و یا مبالغ ورودی وقتی مشکوک بنظر برسد و کار طرف مشخش نباشه مسدود میکنن و طرف میخوان توضیح بده و مدارک ارایه کند

- - - Updated - - -

دقیقا و تعداد تراکنش مقداری سانسور کردن با 500 تا 1 تومن کاری ندارن ایشون مطمینا بالای 5 میلیون تراکنش داشتن در روز

حالا بزودی مشخص خواهد شد عنوان اتهامی چیه!
سایت های شرطبندی هم مبالغ خیلی خیلی بیشتر ازین حرفهاست