ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ممنوعیت ثبت

Lithium
July 8th, 2019, 16:48
با سلام.

یک دامنه IR. ثبت کرده بودیم به مدت 5 سال و الآن پس از گذشتن مدت زمان منقضی شده و بلافاصله توسط خود NIC.IR مصادره شد. برای تمدید هم "ثبت و تمدید این دامنه ممنوع است" مشاهده می شود.
دوستان تاحالا کسی به این مشکل برخورده؟ چجوری میشه بررسی کرد و سایر راه های مربوطه؟

remarks: This domain is only available for registration under certain conditions

wapmaster
July 8th, 2019, 17:11
با سلام و احترام
باهاشون مکاتبه کنید و دلیل رو جویا بشید
بنده هم یکی ثبت کردم بهم ایمیل زدن که این دامین رو نمیتون ثبت کنی(در صورتی که قبل من ثبت شده بود).

M.Abooali
July 8th, 2019, 17:27
متاسفانه در ایرنیک این اتفاق امری کاملا عادی هست.

حتی برای ما اتفاق افتاده که قبل از ثبت اولیه و در بازه انتظار برای تائید دامنه ای را به سرقت برده باشند توسط خود ایرنیک و برخی وابسته ها مانند "رادکام" که خدای دامنه د.زد.ی هستند.

البته بنده از کجا با این اطمینان عرض می کنم؟

یک مورد پروژه برای بخشی از شهرداری تهران داشتیم که این اتفاق افتاد، بعد از یک هفته شاهد بالا امدن سایتی روی دامنه مذکور بودیم. در حالی که برای ما ثبت دامنه غیر مجاز گفته شده بود و ما گمان بردیم رزرو باشد. اما بعد دیدیم رادکام سایتی کاملا غیر رسمی را روش آورده بالا که با اعمال نفوذ از شهرداری و شورای شهر تهران دامنه از رادکام پس گرفته شد و محرز شد برای ما که در فرایند ثبت دامنه زمانی که انتظار تائید داریم لیست انتظار برای برخی وابسته ها (نوعی رانت) ارسال می شود و اگر رایشان بخواهند دامنه های برجسته و ایده آل را تصاحب (بهتره گفت سرقت) کرده و اییرنیک هم پیام امکان ثبت نمی باشد و مجاز نیست را به مشتری می دهد. چند هفته بعد هم روی همان نام شاهد بالا آمدن سایت های گاها شخصی هستید که البته با رهگیری مالک اصلی دامنه همان رادکام یا شرکت های شبیه اون که رانت دارن در ایرنیک می باشند.

حتی برای بنده بعد ها مشخص شد اساس فـبـلـــتـر دستی و نظارت دستی روی دامنه ها همین سرقت است نه چیز دیگر، چون ما شاهد تائید دامنه های زیادی با الفاظ کاملا رکیک و بدیهی بودیم ! اگر بحث اسامی رزرو هم باشد که یک فـبـلـــتـر خودکار میشه وجود داشته باشه که این نام ها مجاز نیست و تمام.

به روشنی روند دستی تائید ثبت دامنه ها کاملا با هدف انتفاع مالی و ایده د.زد.ی داز مشتریان است.

immox
July 15th, 2019, 19:03
اتفاق تازه ای نیست.
در گذشته ثبت دامنه مثل الان اصلا محدود نبود.
دامنه که آزاد بشه، مطابق قواعد جدید براش تصمیم گیری میشه.