PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ابیوز هتزنر

ebikurd986
July 7th, 2019, 19:14
سلام خسته نباشید
بنده یه سرور اختصاصی هتزنر خریداری کردم که بعد از گذشت یک ماه از طرف هتزنر ابیوز زیر رو دریافت کردم و یکی از ای پی ها مسدود شد و بعد از یک روز از دریافت این اخطار دسترسی کل رنج ای پی بنده قطع شد.
کاریم که با ماشین های مجازی این سرور انجام میدم ارتباط 24 ساعته با سرورای تلگرامه و ترافیک نسبتا بالایی هم استفاده میکنم... چطور میشه از اتفاق دوباره این ابیوز جلوگیری کرد؟

Dear Sir or Madam

Your server with the above-mentioned IP address has carried out an attack on another server on the Internet.

This has placed a considerable strain on network resources and, as a result, a segment of our network has been adversely affected.

Your server has therefore been deactivated as a precautionary measure.

A corresponding log history is attached at the end of this email.

بعد هم پیام زیر رو دادن و کلا رنج ای پی رو مسدود کردن

We have noticed that your server sends packets back to the gateway, which are
your additional IPs.
As this is not permitted, we regret to inform you that your ips has been
deactivated.

mizban97
July 7th, 2019, 20:45
سلام خسته نباشید
بنده یه سرور اختصاصی هتزنر خریداری کردم که بعد از گذشت یک ماه از طرف هتزنر ابیوز زیر رو دریافت کردم و یکی از ای پی ها مسدود شد و بعد از یک روز از دریافت این اخطار دسترسی کل رنج ای پی بنده قطع شد.
کاریم که با ماشین های مجازی این سرور انجام میدم ارتباط 24 ساعته با سرورای تلگرامه و ترافیک نسبتا بالایی هم استفاده میکنم... چطور میشه از اتفاق دوباره این ابیوز جلوگیری کرد؟

Dear Sir or Madam

Your server with the above-mentioned IP address has carried out an attack on another server on the Internet.

This has placed a considerable strain on network resources and, as a result, a segment of our network has been adversely affected.

Your server has therefore been deactivated as a precautionary measure.

A corresponding log history is attached at the end of this email.

بعد هم پیام زیر رو دادن و کلا رنج ای پی رو مسدود کردن

We have noticed that your server sends packets back to the gateway, which are
your additional IPs.
As this is not permitted, we regret to inform you that your ips has been
deactivated.

سلام
مشکلتون قابل بررسی هست.
تلگرام پیام بدید.

offgigsup
July 7th, 2019, 20:59
سلام
روی فایروال خود سرور پورتهایی که مینوسم مسدود کنید tcp udp

111, 137, 138, 445, 446

با توجه به سیستم عامل و نوع فایروالتون اموزش ها در گوگل موجود هست که چگونه پورتها باید مسدود کنید

Z.eus
July 8th, 2019, 01:04
سلام

جهت بررسی سرور در ارتباط باشید.

ebikurd986
July 8th, 2019, 10:28
سلام
روی فایروال خود سرور پورتهایی که مینوسم مسدود کنید tcp udp

111, 137, 138, 445, 446

با توجه به سیستم عامل و نوع فایروالتون اموزش ها در گوگل موجود هست که چگونه پورتها باید مسدود کنید

بعد از خاموش کردن همه ماشینها و ماشینی که اسم برده بودن بهشون پیام دادیم که از مسدووی دربیارن که در جواب پیام زیر رو دادن:
,

the problem is that the server is sending the traffic back to the gateway. How can this fixed by blocking a VM?

Kind regards

مشکل تو سطح ماشینای مجازی نیست انگار
بنده دوتا رنج ۱۶تایی ip دارم که یکیش اخیرا اضافه شد و بعد از اون این ابیوزو دریافت کردم. امکان داره از اون باشه؟
واقعا کلافه میکنن ادمو

volome-1
July 25th, 2019, 23:56
سلام وقت بخیر .. دوست عزیز شما بلد هستی خودت رنج ست كنی در سرور مال خودتون خودت انجام دادی ؟؟ اگر انجام دادین من رنج خریدم مشكل ست دارم لطفا در تلگرام به من پیام بدید ممنون میشم @renzoooooo