PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند طراح وبسایت شاپینگ ب زبان خارجی

sooshi
July 6th, 2019, 09:48
سلام
نیازمند یه طراح وبسایت هستم و چیزایی ک میخوام ب طور ساده به شرح زیر هست:

راه اندازی ی سیستم شاپینگ ساده که قابلیت دریافت کریپتو کارنسی(بیتکوین و..) داشته باشه

یه طرح هدر/بنر برای بالای سایت

1-2 طرح گرافیکی ساده

کل سایت از قسمت محصولات/محصولات تخفیف خورده/ تماس با ما/ درباره ما تشکیل شده ک چیز اصلا پیچیده ای نیست کلا 10 محصول در قسمت محصولات اصلی قرار میگیره و یکی دو محصول در قسمت محصولات تخفیف خورده
یوزر ها قابلیت ثبت نام داشته باشند و امکان ارسال گروهی ایمیل باشه

حتما محدوده قیمت رو در پیام خصوصی برام بفرستید با نمونه کارهاتون چون من دنبال یه چیز ساده و تقریبا ارزون میگردم و نمیخوام هزینه زیادی بکنم در ابتدای کار .

با تشکر

CaeZer
July 8th, 2019, 00:04
سلام
نیازمند یه طراح وبسایت هستم و چیزایی ک میخوام ب طور ساده به شرح زیر هست:

راه اندازی ی سیستم شاپینگ ساده که قابلیت دریافت کریپتو کارنسی(بیتکوین و..) داشته باشه

یه طرح هدر/بنر برای بالای سایت

1-2 طرح گرافیکی ساده

کل سایت از قسمت محصولات/محصولات تخفیف خورده/ تماس با ما/ درباره ما تشکیل شده ک چیز اصلا پیچیده ای نیست کلا 10 محصول در قسمت محصولات اصلی قرار میگیره و یکی دو محصول در قسمت محصولات تخفیف خورده
یوزر ها قابلیت ثبت نام داشته باشند و امکان ارسال گروهی ایمیل باشه

حتما محدوده قیمت رو در پیام خصوصی برام بفرستید با نمونه کارهاتون چون من دنبال یه چیز ساده و تقریبا ارزون میگردم و نمیخوام هزینه زیادی بکنم در ابتدای کار .

با تشکر

سلام ، برای شما ساده هست ولی از جانب طراح یا کدنویس اصلا کار ساده ای نخواهد بود

اگر یک فروشگاه نیاز دارید میتونید خودتون دست به کار بشید با وردپرس + وکامرسی و فروشگاه خودتون رو راه اندازی و تنظیم کنید.

اگر که نه میخواهید هزینه کنید تلگرام در ارتباط باشید : @Awino_support