ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل : خالی بودن دیتابیس فول بک آپ

Roka
February 11th, 2011, 11:12
با عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان

یه سرور هاستینگ ، از سرور قبلیش فول بک آپ گرفته و توی سرور جدید ریستور کرده
همه فایل ها ریستور شده ، بدون مشکل
همه دیتابیس ها ساخته شده ، بدون مشکل ! ( یعنی با همون یوزر و پسوردی که توی سرور قبل بود )
ولی مشکل اینجاست که جدول های دیتابیس ها نیست ! فایل های بک آپ چند یوزر رو از فشرده خارج کردم و دیدم که همه فایل های .sql حجمشون 0kb هست ( همه یوزر ها )

در واقع مشکل اینجاست : موقع بک آپ گرفتن از جدول های دیتابیس بک آپ گرفته نشده !

چیزی که عذابم میده اینه که موقع فول بک آپ گرفتن از پنل ادمین ، هیچ سئوالی مبنی بر اینکه از چی بک آپ بگیره / از چی بک آپ نگیره نیست ! و از همه اطلاعات یوزر ها بک آپ میگیره ولی این بار این مشکل پیش اومده و همه چیز هست جزء اصل کاری ( دیتابیس ها )

مشکل اساسی تر اینه که سرور قبلی هم terminate شده و هیچ کاری نمیشه کرد

بک آپ هم توی 2-3 سرور دارم که همشون همینجوری ان

به پشتیبانی دایرکت ادمین هم ایمیل فرستادم جواب مطلوبی ندادن ( در واقع هیچ جوابی نداشتن بدن ) و گفتن مشکل موقع بک آپ گرفتن بوده !

حالا واسه بقیه دوستان این مشکل پیش اومده تا حالا ؟
نظری دارین ؟

با سپاس ویژه

M-Soltani.ir
February 11th, 2011, 11:30
من از انجمن قبلیم بک آپ گرفتم فرستادم برای صاحب جدیدش ، اکانت هم دلت کردم
طرف گفت دیتابس خالیه , بک آپ هایی که از قبل داشتم هم خالی بود نمیدونم چرا :-<

Roka
February 11th, 2011, 11:43
احتمالاً یکی از مشکلات دایرکت ادمین نسخه های جدید هست

به هر حال منتظر نظر بقیه دوستان هستم تا به یه جمع بندی برسیم ...

vPsPersia.COM
February 11th, 2011, 12:21
یادمه زمانی که FUll backup می گرفتیم از قسمت Admin Level ، همه چیز و کامل و کامل بک آپ می گرفت

Roka
February 11th, 2011, 13:43
یادمه زمانی که FUll backup می گرفتیم از قسمت Admin Level ، همه چیز و کامل و کامل بک آپ می گرفت

درد اینجاست که فایل های .sql هم هستند توی بک آپ ولی خالین !!

Talahost.Com
February 11th, 2011, 21:46
جدول ها innoDB نیستند؟

Roka
February 11th, 2011, 21:54
جدول ها innoDB نیستند؟
نه
گفتم که کل یوزر ها این مشکل رو دارند

به هر حال من مشکل رو حل کردم

با دیتاسنتر قبلی صحبت کردم و اونها هم با دریافت هزینه setup fee دوباره قبول کردند !

مشکل این بود :
من برای بهینه کردن mysql از آموزش خود دایرکت ادمین استفاده کردم ( لینک زیر )
How to Optimize MySQL (http://www.help.directadmin.com/item.php?id=44)
بک آپ که گرفته بودم، چون هیچوقت مشکلی پیش نیومده بود ، و بک آپ هم تقریباً کامل بود زیاد به این مسائل اهمیت ندادم و لاگ چک نکردم
mysqldump error output: mysqldump: unknown variable 'local-infile=0'

این ارور رو داده بود ، در واقع توی my.cnf این خط بود
local-infile=0

همین باعث شده بود که نتونه دیتابیس ها رو dump کنه !

کاری که کردم ، بعد از بالا اومدن سرور کلیه محتوا فایل /etc/my.cnf رو پاک کردم ، mysqld رو ریستارت دادم و دوباره بک آپ گرفتم از یوزر ها و توی سرور جدید ریستور کردم

تقریباً یه اشتباه کوچیک ( هرچند نمیشه گفت اشتباه ... ) تقریباً 200 یورو برام خرج برداشت :D

Talahost.Com
February 12th, 2011, 00:53
local-infile=0
تا جایی که یادم میاد این مقدار رو csf پیشنهاد می کنه که داخل my.cnf قرار داده بشه.

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

بله درست حدس زدم
csf :
Check MySQL LOAD DATA disallows LOCAL
WARNING
You should disable LOAD DATA LOCAL commands in MySQL by adding the following to the [mysqld] section of /etc/my.cnf and restarting MySQL:
local-infile=0

Roka
March 22nd, 2011, 18:04
local-infile=0
تا جایی که یادم میاد این مقدار رو csf پیشنهاد می کنه که داخل my.cnf قرار داده بشه.

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

بله درست حدس زدم
csf :
Check MySQL LOAD DATA disallows LOCAL
WARNING
You should disable LOAD DATA LOCAL commands in MySQL by adding the following to the [mysqld] section of /etc/my.cnf and restarting MySQL:
local-infile=0

به هر حال ، این خط باعث ایجاد مشکل شد برای من و برای خیلی های دیگه هم شده ... !