Roka
February 11th, 2011, 11:12
با عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان
یه سرور هاستینگ ، از سرور قبلیش فول بک آپ گرفته و توی سرور جدید ریستور کرده
همه فایل ها ریستور شده ، بدون مشکل
همه دیتابیس ها ساخته شده ، بدون مشکل ! ( یعنی با همون یوزر و پسوردی که توی سرور قبل بود )
ولی مشکل اینجاست که جدول های دیتابیس ها نیست ! فایل های بک آپ چند یوزر رو از فشرده خارج کردم و دیدم که همه فایل های .sql حجمشون 0kb هست ( همه یوزر ها )
در واقع مشکل اینجاست : موقع بک آپ گرفتن از جدول های دیتابیس بک آپ گرفته نشده !
چیزی که عذابم میده اینه که موقع فول بک آپ گرفتن از پنل ادمین ، هیچ سئوالی مبنی بر اینکه از چی بک آپ بگیره / از چی بک آپ نگیره نیست ! و از همه اطلاعات یوزر ها بک آپ میگیره ولی این بار این مشکل پیش اومده و همه چیز هست جزء اصل کاری ( دیتابیس ها )
مشکل اساسی تر اینه که سرور قبلی هم terminate شده و هیچ کاری نمیشه کرد
بک آپ هم توی 2-3 سرور دارم که همشون همینجوری ان
به پشتیبانی دایرکت ادمین هم ایمیل فرستادم جواب مطلوبی ندادن ( در واقع هیچ جوابی نداشتن بدن ) و گفتن مشکل موقع بک آپ گرفتن بوده !
حالا واسه بقیه دوستان این مشکل پیش اومده تا حالا ؟
نظری دارین ؟
با سپاس ویژه
یه سرور هاستینگ ، از سرور قبلیش فول بک آپ گرفته و توی سرور جدید ریستور کرده
همه فایل ها ریستور شده ، بدون مشکل
همه دیتابیس ها ساخته شده ، بدون مشکل ! ( یعنی با همون یوزر و پسوردی که توی سرور قبل بود )
ولی مشکل اینجاست که جدول های دیتابیس ها نیست ! فایل های بک آپ چند یوزر رو از فشرده خارج کردم و دیدم که همه فایل های .sql حجمشون 0kb هست ( همه یوزر ها )
در واقع مشکل اینجاست : موقع بک آپ گرفتن از جدول های دیتابیس بک آپ گرفته نشده !
چیزی که عذابم میده اینه که موقع فول بک آپ گرفتن از پنل ادمین ، هیچ سئوالی مبنی بر اینکه از چی بک آپ بگیره / از چی بک آپ نگیره نیست ! و از همه اطلاعات یوزر ها بک آپ میگیره ولی این بار این مشکل پیش اومده و همه چیز هست جزء اصل کاری ( دیتابیس ها )
مشکل اساسی تر اینه که سرور قبلی هم terminate شده و هیچ کاری نمیشه کرد
بک آپ هم توی 2-3 سرور دارم که همشون همینجوری ان
به پشتیبانی دایرکت ادمین هم ایمیل فرستادم جواب مطلوبی ندادن ( در واقع هیچ جوابی نداشتن بدن ) و گفتن مشکل موقع بک آپ گرفتن بوده !
حالا واسه بقیه دوستان این مشکل پیش اومده تا حالا ؟
نظری دارین ؟
با سپاس ویژه