توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی هاست خوب ایران
farshid17
July 3rd, 2019, 01:51
با سلام دوستان بنده سایت خیلی خاص دارم که روی وردپرس پیاده سازی شده ولی CMS اصلی روی سرور اختصاصی هست که به وردپرس وب سرویس داده
دنبال یه هاستینگ خوب واسه هاست خوب میگیردم دنبال پیشنهاد نیستم و سرور مجازی نمیخوام ( مدیریت شده ) بعد مشکل بخوره بگه پشتیبانی ما در همین حد هست دنبال هاست میگردم
که فوق العاده خوب باشه منابع اضافه کنه و معروف باشه از نظر پشتیبانی زیر ۱۰ دقیقه و شرکت معتبر باشه
ip اختصاصی , dns اختصاصی بده
RoobinaServer
July 3rd, 2019, 02:16
با سلام دوستان بنده سایت خیلی خاص دارم که روی وردپرس پیاده سازی شده ولی CMS اصلی روی سرور اختصاصی هست که به وردپرس وب سرویس داده
دنبال یه هاستینگ خوب واسه هاست خوب میگیردم دنبال پیشنهاد نیستم و سرور مجازی نمیخوام ( مدیریت شده ) بعد مشکل بخوره بگه پشتیبانی ما در همین حد هست دنبال هاست میگردم
که فوق العاده خوب باشه منابع اضافه کنه و معروف باشه از نظر پشتیبانی زیر ۱۰ دقیقه و شرکت معتبر باشه
ip اختصاصی , dns اختصاصی بده
سلام
شرکت هاستینگ که زیاد است در بخش درخواست سرویس هم تاپیک بزنید آفرهای زیادی دریافت خواهید کرد میتوانید در مورد آنها تحقیق کنید.
در پایان هیچ کس نمیتواند دقیق اعلام کند چه شرکتی مناسب شما است یا چه شرکتی نیست، به عنوان مثال یک شرکت بعد سوال کاربر اعلام میکند مثلا این مورد تایید میشود شما این مورد را میخواهید اگر بله بفرمائید ناگهان مشترک ناراحت میشود و این زمان هاستینگ بد خواهد بود. :-b یا یک شخصی سایت سبکی دارد و یک جا راحت است اما مناسب کار شما نیست.
توانایی و دانش فنی یک هاستینگ هم در یک حدی است این که بتواند ارتقا بدهد مهم است البته باز هم این مورد تا یک جایی پیش میرود در کل هر هاستینگی نمیتواند همه دانش ها را داشته باشد باز باید ببینید کدام هاستینگ با نیاز فنی شما سازگار است.
کلا بستگی دارد آن هاستینگ با اخلات و روحیات شما و نیازهای فنی شما جور است یا خیر.
1eng.ir
July 3rd, 2019, 10:01
farshid17 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=113453)
بنظر من میتونید روی HostDL به عنوان یکی از انتخابهاتون حساب کنید. :67:
--
شرکت هاستینگ که زیاد است در بخش درخواست سرویس هم تاپیک بزنید آفرهای زیادی دریافت خواهید کرد میتوانید در مورد آنها تحقیق کنید.
برداشت اشتباه!
اگر میخواستند در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند و منتظر آفرهای رنگارنگ دوستان از ۱۰۰۰ تومان تا چند میلیون میموندند!
صرفاً تو این بخش تاپیک زدن و نیاز به بازخورد و Review کاربران دارن (فقط کاربران، نه سرویسدهندگان)
کاربری که از شرکت x خرید کرده میتونه در مورد شرکت x نظر بده، وگرنه همیشه از نظر سرویسدهنده ماستش خوشمزست!!
در پایان هیچ کس نمیتواند دقیق اعلام کند چه شرکتی مناسب شما است یا چه شرکتی نیست
اتفاقاً برعکس ...
دوست این بنده خدا بگه شرکت x به این دلیل خوب نیست، چه دلیلی داره که ازش خرید کنه؟
وقتی بگه فلان شرکت به این چند تا دلیل خوب هست و بنظرم مناسبه برات، نمیتونه جز یکی از انتخابهاش باشه؟
mohammad1995
July 3rd, 2019, 10:18
سلام
دوست عزیز من از ایران سرور سرویس دارم . پشتیبانیشون تلفنی بصورت 24 ساعته هست . تیکت هم اکثر مواقع زیر نیم ساعت جواب میدن .
ColdWorld
July 3rd, 2019, 10:29
بنظر من میتونید روی HostDL به عنوان یکی از انتخابهاتون حساب کنید. :67:
اینا که اصلا ادم نیستن ( با عرض معذرت) خیلی بد اخلاق و طلبکار صحبت میکنن انگار ارث نداشته پدرشون دست ماست. یه بار خواستم خرید کنم گفت مشخصاتت رو کامل بده بعد اینکه مشخصات دادم گفت سایتت رو باید حتما ثبت کنی 3 جا بعد تایید بدن ما بهت هاست بفروشیم یعنی حیف پول که بریزی تو شکم این بی لیاقت ها. انقدر شرکت خوب تو خارج داریم که الان از اونا سرویس دارم با بیتکوین پرداخت میکنم و راحتم. به نظرم این شرکت فقط برای سایتهای زیر 200 بها میده که این اسمش میشه تبعیض!
gdfire
July 3rd, 2019, 10:33
فقط هاست دی ال
Behroz_ice
July 3rd, 2019, 10:52
هاست دی ال به شدت تبعیض میزاره بین هاست ها مثلا به چند سایت الکسا بالا سرور اختصاصی اسپانسری میده و بقیه باید پول بدند تازه کیفیت و پورت اون سرور ها رو هم نداره .
کلا با ادم های گنده کارش خوبه ولی سرور عادی اینا بی کیفیته
روبینا سرور هم فقط ادعا داره کیفیت هاش کلا خیلی پایینه که هاست دی ال بازم خیلی بهتره
RoobinaServer
July 3rd, 2019, 12:02
بنظر من میتونید روی hostdl به عنوان یکی از انتخابهاتون حساب کنید. :67:
--
برداشت اشتباه!
اگر میخواستند در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند و منتظر آفرهای رنگارنگ دوستان از ۱۰۰۰ تومان تا چند میلیون میموندند!
صرفاً تو این بخش تاپیک زدن و نیاز به بازخورد و review کاربران دارن (فقط کاربران، نه سرویسدهندگان)
کاربری که از شرکت x خرید کرده میتونه در مورد شرکت x نظر بده، وگرنه همیشه از نظر سرویسدهنده ماستش خوشمزست!!
اتفاقاً برعکس ...
دوست این بنده خدا بگه شرکت x به این دلیل خوب نیست، چه دلیلی داره که ازش خرید کنه؟
وقتی بگه فلان شرکت به این چند تا دلیل خوب هست و بنظرم مناسبه برات، نمیتونه جز یکی از انتخابهاش باشه؟
مورد اول که اعلام شد به این خاطر بود که حداقل نامی از هاستینگ های مدنظر نبردند باید یک حداقل انتظار هایی مشخص نمایند و یک سری هاستینگ حالا 10 تا یا 20 تا و ... فاکتور بگیرند و اعلام کنند (برخی تاپیک های شبیه تاپیک استارتر را در انجمن ببینید به همین شکل بوده و نظر سنجی حتی گذاشته اند)، در مورد ماستش خوشمزست هم خیر برخی سرویس های خودمان به عنوان نمونه ممکن است مناسب کاربر نباشد بلکه به ضرر وی نیز باشد (چنانچه که برخی به اشتباه خرید میکنند و مشکل میخورند) و برخی دیگر مناسب وی باشند، همه شرکت ها ماستشون را خوشمزه نمیگویند فقط بازاریاب های با حقوق وابسته به فروش خودشان هستند که همیشه چنین حرفی میزنند.(تفاوت صحبت مثلا مشاورین فنی دیتاسنتر ها با فروش هم دقیقا همین مورد است یک مورد را فروش تعریف میکند اما فنی میگوید نگیرید بهتر است به جای آن این مورد را بگیرید ولی فروش دیتاسنتر همه را تعریف میکند) پس فقط پیدا کردن سرویس دهنده به صورت کلی بر اساس نیازهای اساسی و بعد تحقیق تحقیق تحقیق.
مورد دوم طبق تجربه خیر، هرکسی نظر خودش را دارد و البته ممکن است کاربری حتی جدیدا عضو بشود و یک نظر تبلیغاتی بدهد یا هر مورد دیگری ... اما به صورت کلی میتوان در نظر گرفت ولی برای انتخاب نهایی خیر زیرا مصرف هر کاربری متفاوت است مانند شرکت x که همینجا نام بردند و یک سری اعلام میکنند پشتیبانی بد است یک سری میگویند خوب است خب آیا از طرف اول خبر دارید چه برخوردی اول داشته اند ؟ به چه دلیل خوب است ؟ چه موردی که با نیاز استارتر است مربوط بوده و خوب است ؟ یا کلا چه شرایطی داشته اند ؟ خود شما الان فقط یک مورد را تایید کردید بر چه اساسی ؟ علت ؟ کدام نیاز استارتر در آن دخیل و قابل سرویس گرفتن است ؟ در کل صحبت ها استارتر یا باید بر اساس نیازشان برخی هاستینگ ها را پیدا کرده و مدنظر بگیرند و بعد تحقیق کنند یا کلا ریز به ریز سرویس درخواستی و انتظارات را بیان کنند و هرکسی با توجه به آن انتظارات نظر بدهد(که البته باز هم با توجه به دلایلی که گفتیم حساب کردن روی پاسخ ها قطعی نیست اما باز بهتر و نزدیکتر است)، در کل قصد فقط راهنمایی بود صلاح خویش خسروان دانند. :53::">
- - - Updated - - -
هاست دی ال به شدت تبعیض میزاره بین هاست ها مثلا به چند سایت الکسا بالا سرور اختصاصی اسپانسری میده و بقیه باید پول بدند تازه کیفیت و پورت اون سرور ها رو هم نداره .
کلا با ادم های گنده کارش خوبه ولی سرور عادی اینا بی کیفیته
روبینا سرور هم فقط ادعا داره کیفیت هاش کلا خیلی پایینه که هاست دی ال بازم خیلی بهتره
خوشحال میشویم حداقل مدرک اگر ندارید علت را اعلام کنید که چه سرویسی داشته اید و چه مشکلی بوده تا هم استارتر هم کل کسانی که تاپیک را میبینند متوجه شوند. تشکر>:D<
2JZ
July 3rd, 2019, 15:55
پارس پک تا حد خوبی پشتیبانی می کنه.
farshid17
July 4th, 2019, 01:44
دوستان طبق بررسی که کردم لطف کنید بین این هاستینگ اعلام کنید ممنون
پارس پک (هاست ابری )
ایران سرور
هاست ایران
هاست دی ال
نگاه روش پارس
و درصورتی که شرکت دیگه هم میشناسید معرفی کنید اولویت با پارس پک هست از نظر خودم ولی منتظر نظر شما هستم ممنون
m2n
July 4th, 2019, 01:48
هاست دی ال بهترین هست از هر نظر
- - - Updated - - -
پارس پک (هاست ابری ) به شکلی هست که سایت ایران به زور بالا میاد شایدم از شبکه و پورتش باشه
pouryamb
July 4th, 2019, 02:11
سلام دوست گرامی
بر اساس تجربه خودم که ایران سرور، هاست دی ال، نت افراز، پارس پک و چند هاستینگ دیگه هاست داشتم، نتیجه این شده که برای شروع کار تا بازدید متوسط نت افراز هاست خارجش عالیه و برای بازدید بالا هاست دی ال بی نظیره. بقیه مواردی که نام بردم رو با نارضایتی کامل خارج شدم ازشون و تجربه تلخی دارم. مخصوصا ایران سرور.
farshid17
July 6th, 2019, 18:00
up......
gdfire
July 6th, 2019, 18:29
up......
همه پیشنهادارو دادن دیگه خیلی حساسی از هر شرکت شروع کن مثلا هاست دی ال یا نت افزار یه هاست یه ماهه ارزونشو بخر ببین برخوردشون با مشتریا حل مشکلات فنی و سوادشون چطوره هرکدوم راضیت کرد ارتقا یا تمدیدش کن
sziaee
July 10th, 2019, 10:16
من یه سرویس ایمیل از شرکت دیتا میزبان دارم . از سرویس دهی، برخورد و سرعت تیکت جواب دادنشون بی نهایت راضی ام. و تو فکرم که یکی از سایتهام رو روی هاستشون ببرم.
از تلاش نت هاست گرفتم، خیلی ادعا دارن اما سایت کم در روز 2-3 بار هر بار در حدود 2 تا 3 دقیقه ارور میداد ! تا میومدم تیکت بزنم دوباره درست میشد و چند بار تیکت زدم جوابشون این بود که سایتتون که سالمه !! برای همین حس کردم از نظر فنی پشتیبانی خوبی ندارند. البته من ارزون ترین پلنشون را خرید کردم اونها پلن های خیلی قوی ای هم دارن که نمیدونم اون پلن هاشون چطوره.
با ماهان هاست هم کار کردم، تیکت میزنی یه 7-8 ساعت بعد جواب میدن، بعدم به جای عذر خواهی بابت دان شدن هاست که از سمت خودشون هم بود توی تیکت مینویسن " حالا چک کنید لطفا" ولی قیمتشون خوبه و من سایت های اقتصادیم هنوز روی ماهان هست.
از نگاه روشن خیلی راضی بودم ولی توی بحث مالی یه خرده تا فاکتور صادر کردن جون من رو گرفتن. ولی من یه مورد سایت یه کنگره رو داشتم روی نگاه روشن که توی یک شب باید تمام شرکت کننده ها فایل هایی با حجم 2-10 مگ را بارگزاری می کردند که بدون حتی یه ذره کندی هاست نگاه روشن کارم رو راه انداخت.
روی نت افراز هم سایت دارم با اونم مشکل خاصی نداشتم تا حالا.
روی فراسو سامانه پاسارگاد داشتم هاست خیلی سریع و خوب بود ولی خب سرویس هاشون خیلی گرونه و بیشتر مشتریان من افراد اقتصادی پسند هستند
من فکر میکنم دوستان تجربه کاربری شون را با هاست ها بگن میتونیم بفهمیم اوضاع سایت ها چیه !