ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید تورو خدا التماس

takinweb
February 10th, 2011, 23:44
سلام دوستان من یک وی پی اس دارم با رم 1 گیگ 25 تا سایت هم روش است اما الان سرور را ریبوت دادم اما الان هیچ چیز نمیا بالا حتا نمیتونم وصل بشم به ssh اما تایمک میزنه ای پی ولی سایت ها نمیاد بالا من میخوام فاورال رو پاک کنم اما نمیشه تورو خدا الان کمک کنید التملس میکنم

Masoud.B
February 10th, 2011, 23:59
به مدیر سرور بگید از کنسول میتونند مشکلتون را حل کنند

takinhost
February 11th, 2011, 00:03
به مدیر سرور بگید از کنسول میتونند مشکلتون را حل کنند
چطوری من مال ssh را دارم ولی نمیدونم میتونید با من داخل یاهاو حرف بزنید milade_m

Masoud.B
February 11th, 2011, 00:05
آها ssh دارین ؟ متنتون ناخوانا بود عذر میخوام

یاهو ندارم الان ، خواستین پ.خ کنید یک نگاه بندازم

kingoftehran
February 11th, 2011, 00:17
با سلام
تنها راه شما این هست که بگید دیتاسنتر و مسئول سرور پیگیری نمایند.

takinhost
February 11th, 2011, 00:20
با سلام
تنها راه شما این هست که بگید دیتاسنتر و مسئول سرور پیگیری نمایند.
تازه سرور تایم میداد اما یک دفعه قطع شد اقایون تور خدا یک کمک کنید بابا خیلی فوری است اگه این سایت هام نیاد بالا بدبخت میشم تورو خدا

akbari
February 11th, 2011, 00:47
خرید هاست لینوکس با بهترین کیفیت

1گیگ فضا با 500 گیگ پهنای باند سالیانه فقط 5 هزار تومان
2گیگ فضا با 1000 گیگ پهنای باند سالیانه 10 هزار تومان
5 گیگ فضا با 2500 گیگ پهنای باند سالیانه 15 هزار تومان
25 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود سالیانه 45 هزار تومان

تکین هاست بزرگترین میزبان شما در ایران با قدرتمند ترین سرور های المانی و امریکایی
www.takinhost.com
سایه بان اطلاعات شما
www.takinhost.com
امنیت 100 درصد
اپ تایم 99.9 درصد
پشتیبانی 24 ساعته
www.takinhost.comا
:65:

akbari
February 11th, 2011, 00:47
خرید هاست لینوکس با بهترین کیفیت

1گیگ فضا با 500 گیگ پهنای باند سالیانه فقط 5 هزار تومان
2گیگ فضا با 1000 گیگ پهنای باند سالیانه 10 هزار تومان
5 گیگ فضا با 2500 گیگ پهنای باند سالیانه 15 هزار تومان
25 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود سالیانه 45 هزار تومان

تکین هاست بزرگترین میزبان شما در ایران با قدرتمند ترین سرور های المانی و امریکایی
www.takinhost.com
سایه بان اطلاعات شما
www.takinhost.com
امنیت 100 درصد
اپ تایم 99.9 درصد
پشتیبانی 24 ساعته
www.takinhost.comا
:65:

pardishosting
February 11th, 2011, 00:55
خجالت نمی کشی ؟ اون از ادعاهایی که تو امضات کردی ، اون از کاربر های بدبختی که سرگردون هستند .

takinhost
February 11th, 2011, 01:12
خجالت نمی کشی ؟ اون از ادعاهایی که تو امضات کردی ، اون از کاربر های بدبختی که سرگردون هستند .
خب حاجی اگه بلد هستی بهمون یاد بده چطوری سرور را درست کنیم که ایننطور مشکل نخوریم

khudeman
February 11th, 2011, 01:16
آقایون حالا وقت حال گیری نیست. اگه بلدین کمکش کنین

takinhost
February 11th, 2011, 01:19
آقایون حالا وقت حال گیری نیست. اگه بلدین کمکش کنین

ممنون

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

دوستان از خیلی ها پرسیدم گفتن باید از اول شروع کنم خیلی ها هم گفتن یک ریبوت بدم درست میشه تورو خدا یک راهنمایی کنید

pardishosting
February 11th, 2011, 01:23
وقتی دسترسی به ssh ندارید . یعنی باید با مدیریت سرور و یا وی پی اس تماس بگیرید.

Arvin
February 11th, 2011, 01:25

بنظرتون طرز برخوردتون درسته؟من خودم مخالف سرسخت این گونه کارام ولی تخریب شخصیت اصلا درست نیست!یه لحظه خودتونو بزارید جای ایشون!راهنمایی نمی کنید لا اقل نمک رو زخم نپاشید!

takinhost
February 11th, 2011, 01:32
خب من الان اشکم در اومده دیگه همه میگن باید او اس ریلود کنم بابا کمک کنید من هم زنگ زدم گفته وایسم

SPAM
February 11th, 2011, 02:27
اول باید ببنی برای چی این اتفاق افتاده شاید زیر دی داس هستی و سرورت به ملکوت رفته حتما هم open vz هست . شاید اپاچی مشکل پیدا کرده . هزار دلیل دیگه میتونه داشته باشه خود به خود که سرور نمیخوابه . شاید سرور اصلی مشکل داره یا اصلا دیتا سنتر قطع هست .
از هر کی سرور رو گرفتی از همون بخواه کمکت کنه . هاست هم میفروشی ضرر نمیکنی ماهی چند دلار بده در راه خدا و یه سرور بک اپ بگیر که اینطوری اشکت در نیاد و منت هیچ کسی رو نکشی هر موقع مشکل بوجود اومد اطلاعات رو ببر روی سرور جدید و ریستور کن .

خدا عاقبت اخرت همه هاست فروش ها رو بخیر کنه

packsaft
February 11th, 2011, 02:30
بهشون بگین اگه میتونن فایروال رو از طریق فایل منیجر از کار بندازن!

MelatHOST
February 11th, 2011, 02:36
اگر برای چند ثانیه هم ssh کار میکنه وارد ssh شوید و
service iptables stop را بزنید و سپس میتونید فایروال رو از کار بندازید
اگر هایپر وی ام دارید از پنلش میتونید مستقیم sshکنید
مشکل شما ممکن هست به دلیل کمبود رم هم باشه یا کرش کردن هارد

znhost
February 11th, 2011, 11:01
بیا باهم یه بلایی سرش میاریم اگه مشکل داری هنوز

takinhost
February 11th, 2011, 11:09
دوستان الان سرور را ریبوت کردم با کنترل پنلش البته دیتاسنتر انجام داد من الان داخل ssh با چه دستوری میتونم اون فاورال که نصب کردم رو پاک کنم

patteerr2
February 11th, 2011, 11:43
رم 1 گیگ واقعا میتونه 25 سایت رو بکشه ؟؟

من فکر میکردم 3تا بیشتر بزنی سرور کلا داون میشه .

Roka
February 11th, 2011, 11:52
دوستان الان سرور را ریبوت کردم با کنترل پنلش البته دیتاسنتر انجام داد من الان داخل ssh با چه دستوری میتونم اون فاورال که نصب کردم رو پاک کنم

چه فایروالی نصب کردی ؟ واسه شروع سه دستور زیر رو بزن تا استاپ شن

service csf stop
service apf stop
service iptables stop
این دو تا یکیش باید باشه ( احتمالاً )

رم 1 گیگ واقعا میتونه 25 سایت رو بکشه ؟؟

من فکر میکردم 3تا بیشتر بزنی سرور کلا داون میشه .

با 1 گیگ رم 25 تا سایت که هیچ ، 250 تا هم هیچ تا 600 تاشو خودم دیدم بدون هیچ مشکلی میتونه تحمل کنه ( بستگی به سایت ها داره )

patteerr2
February 11th, 2011, 11:57
چه فایروالی نصب کردی ؟ واسه شروع سه دستور زیر رو بزن تا استاپ شن

service csf stop
service apf stop
service iptables stop
این دو تا یکیش باید باشه ( احتمالاً )

با 1 گیگ رم 25 تا سایت که هیچ ، 250 تا هم هیچ تا 600 تاشو خودم دیدم بدون هیچ مشکلی میتونه تحمل کنه ( بستگی به سایت ها داره )

بابا ایول پس . پس من اطلاعاتم خیلی پائینه . دمت گرم .
یه سوال دیگه اجازه هست بپرسم ؟ 600گیگ پهنای باند برای سه تا سایت که فقط قراره بالابیان و چیزی برای دانلود ندارن و فقط قراره صفحه و چندتایی عکس باز کنن کافیه ؟؟؟

takinhost
February 11th, 2011, 11:58
سلام این ها رو زدم

service csf stop
service iptables stop
شد

Stopping csf:You have an unresolved error when starting csf. You need to restart csf successfully to remove this warning
[ OK ]

root@server [~]# service apf stop
apf: unrecognized service
root@server [~]# service iptables stop
Flushing firewall rules: [ OK ]
Setting chains to policy ACCEPT: mangle filter nat [ OK ]
Unloading iptables modules: [ OK ]

این ها رو داد

Roka
February 11th, 2011, 12:23
600گیگ پهنای باند برای سه تا سایت که فقط قراره بالابیان و چیزی برای دانلود ندارن و فقط قراره صفحه و چندتایی عکس باز کنن کافیه ؟؟؟

ببین من روال کار خودم رو میگم : کسی که از من هاست میگیره فقط باید سایتش + عکس های سایتش لود شه در ضمن سایتشم نباید سایت عمومی باشه ( فقط شرکت - مغازه،فروشگاه یا .... ) ( مثلاً سایت موزیک یا .... نباشه !!! ( هیچ فایلی هم نباید برای دانلود بزاره ، اگرم میزاره باید فایل لازمی باشه و نباید بیشتر از 1 مگ باشه )

تو یه سرور تقریباً 70 سایت هاست کردم با همین روال ، بخوام خیلی خیلی خیلی دستمو بالا بگیرم شاید سالی 100 گیگ مصرف میشه !

جواب دقیق سئوالتون : بستگی به سایت ها داره ، ولی اینجور که میگید فکر نکنم حالا حالاها مشکلی داشته باشید

takinhost
February 11th, 2011, 12:41
خب عزیز هر هاستینگی برای خودش قوانین داره و اینکه این هاست های که ما میدیم وارز است

patteerr2
February 11th, 2011, 14:16
ببین من روال کار خودم رو میگم : کسی که از من هاست میگیره فقط باید سایتش + عکس های سایتش لود شه در ضمن سایتشم نباید سایت عمومی باشه ( فقط شرکت - مغازه،فروشگاه یا .... ) ( مثلاً سایت موزیک یا .... نباشه !!! ( هیچ فایلی هم نباید برای دانلود بزاره ، اگرم میزاره باید فایل لازمی باشه و نباید بیشتر از 1 مگ باشه )

تو یه سرور تقریباً 70 سایت هاست کردم با همین روال ، بخوام خیلی خیلی خیلی دستمو بالا بگیرم شاید سالی 100 گیگ مصرف میشه !

جواب دقیق سئوالتون : بستگی به سایت ها داره ، ولی اینجور که میگید فکر نکنم حالا حالاها مشکلی داشته باشید

پس با این حرفا و نکات شما 600گبگ خیلی زیادم هست . ممنون / امیدوارم موفق و موید باشید .ممنون

Arvin
February 11th, 2011, 23:26
خب عزیز هر هاستینگی برای خودش قوانین داره و اینکه این هاست های که ما میدیم وارز است

دوست عزیز مشکل حل شد؟بدجور ترسیده بودین!