PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت های جدید لایسنس سی پنل اصل

Pionokio
June 29th, 2019, 17:21
سی پنل دیروز قیمت های جدید رو اعلام کرده که از اول سپتامبر یا ۱۵ سپتامبر اجرا میشن و صورت حساب ها با این قیمت های جدید خواهد بود

https://cpanel.net/pricing/

For 5 accounts – $20/month
For 30 accounts – $30/month
For 100 accounts – $45/month + $0.20 for each additional account

و قیمت ها برای نمایندگان سی پنل ؛

For 5 accounts – $12.50/month
For 30 accounts – $17.50/month
For 100 accounts – $32/month + $0.10 for
each additional account

مهمترین تغییر در قیمت ها بحث قیمت برای هر اکانت هست که ۰.۲ دلار یا ۰.۱ دلار هست ( یا بین این ۲ تا بر اساس قیمتی که نماینگی مشخص میکنه )

برای مثال اگر شما از خود سایت سی پنل لایسنس برای سرور اختصاصی که ۹۰۰ تا اکانت روش هست تهیه کنید قیمتش میشه :

۴۵ دلار به علاوه ۹۰۰x۰.۲ یعنی ۱۸۰
در کل ۲۲۵ دلار

و اگه از سایت های فروش لایسنس تهیه کنید چیزی حدود این :

۴۰ دلار به علاوه ۹۰۰x۰.۱۳ یعنی ۱۰۸
در کل ۱۴۸ دلار

بعید میدونم نماینده ها کمتر از این بدن.

تقریبا هر لایسنس سرور اختصاصی برای هاست اشتراکی ۵ تا ۶ برابر میشه.

با این شرایط چیکار باید کرد ؟

سوال دوم : سیستم های لایسنس اشتراکی با این حالت جدید قابل استفاده هستند ؟ با توجه به اینکه لایسنس تعداد اکانت هر آی پی سی پنل رو میشماره؟

- - - Updated - - -

آیا باید با استفاده از لایسنس اصل خداحافظی کنیم با این شرایط ؟

- - - Updated - - -

لینک این بحث در فروم های خارجی :

https://www.lowendtalk.com/discussion/158547/new-cpanel-licensing-and-pricing-structure-thoughts

https://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1770316

- - - Updated - - -

اکثرا شوک شدن چون هزینه های لایسنسشون چند ده برابر شده و خیلی عصبانی هستند و بیچاره ! مثل خودم :دی

بیشترشون تصمیم دارن برن سمت دایرکت ادمین. یا کنترل پنل های دیگه.

- - - Updated - - -

دوستانی که لایسنس اشتراکی میدین فکر کنم الان وقتشه یه فکر اساسی بکنید ! بازار ایران احتمالا کلا بیاد این سمت. لطفا به جز اینکه قیمت ها رو بالا ببرید یه فکر اساسی بکنید این سیستم بدون مشکل کار کنه و قابل اعتماد باشه

- - - Updated - - -

با این شرایط قیمت لایسنس سی پنل در هاست های اشتراکی از قیمت خود سرور در ماه گرونتر درمیاد تقریبا.
با هاست های ریسلری باید خداحافظی کرد , مخصوصا اوور سل ها. از این پس هر اکانت سیپنل ماهانه 3 هزار تومان قیمت داره برای سرویس دهنده !

sherman2000
August 13th, 2019, 17:38
دقیقا سیپنل این تصمیم برای جلوگیری امکان دور زدن لایسنس اشتراکی اتخاذ کرده، تا جایی بنده اطلاع دارم فعلا فقط شرکت میهن وب هاست هیچی نشده ایمیل زده به کاربران و از نمایندگان سالانه خودش هزینه لایسنس رو بزور می خواد بگیره و در اقدامی ناجوانمردانه ایجاد اکانت جدید براشون لیمیت کرده! کار حرفه ای نیست که از مشتری که سالانه خرید کرده برای ۲ تا ۱۰ تا اکانت جدید روی نماینده ۶۰۰ هزارتومان پول زور گرفته بشود و بقیه شرکت ها مثل اسمان هاست و ... فعلا یا اطلاع ندارن یا میگن هزینه ای نمیگیریم که طبیعتا بزودی مشخص خواهد شد.

در کل با توجه به قیمت های دلار هزینه های هاست سیپنل به شدت افزایش پیدا میکنه و امکان استفاده از لایسنس اشتراکی با محدودیت مواجه خواهد شد.

Pionokio
August 13th, 2019, 17:40
میهن وب هاست از لایسنس اشتراکی استفاده نمی کند و لایسنس اورجینال هست

vps247
August 14th, 2019, 08:28
متاسفانه یه عده ای سواستفاده گر ( که کارشون با د ز د ی فرق نداشت ) سیستم لایسنس اشتراکی را باب کردند و اینطور شد که سی پنل مجبور به این کار شده

Pionokio
August 14th, 2019, 09:06
الان مگر برای لایسنس اشتراکی مشکلی پیش آمده ؟

faryspeed
August 14th, 2019, 13:47
اصلا نگران نباشید
قطعا افرادی که سیستم های لایسنس رو زدن فکری برای این مورد هم میکنن

Yas-Host
August 14th, 2019, 15:54
دقیقا سیپنل این تصمیم برای جلوگیری امکان دور زدن لایسنس اشتراکی اتخاذ کرده، تا جایی بنده اطلاع دارم فعلا فقط شرکت میهن وب هاست هیچی نشده ایمیل زده به کاربران و از نمایندگان سالانه خودش هزینه لایسنس رو بزور می خواد بگیره و در اقدامی ناجوانمردانه ایجاد اکانت جدید براشون لیمیت کرده! کار حرفه ای نیست که از مشتری که سالانه خرید کرده برای ۲ تا ۱۰ تا اکانت جدید روی نماینده ۶۰۰ هزارتومان پول زور گرفته بشود و بقیه شرکت ها مثل اسمان هاست و ... فعلا یا اطلاع ندارن یا میگن هزینه ای نمیگیریم که طبیعتا بزودی مشخص خواهد شد.

در کل با توجه به قیمت های دلار هزینه های هاست سیپنل به شدت افزایش پیدا میکنه و امکان استفاده از لایسنس اشتراکی با محدودیت مواجه خواهد شد.

باسلام

از کجا اطلاع دارید که امکان استفاده از لایسنس های اشتراکی با محدودیت مواجه خواهد شد؟ مگر شما نویسنده یا برنامه نویس این نوع لایسنس ها هستید یا روش کار را اطلاع دارید؟

ما در روزی که سی پنل قیمت های جدید و برنامه خود را اعلام کرد تمامی موارد را بررسی کردیم و راهکار های مناسبی برای آن ها داریم.

موفق و پیروز.

Rezash
August 14th, 2019, 17:06

دقیقا سیپنل این تصمیم برای جلوگیری امکان دور زدن لایسنس اشتراکی اتخاذ کرده

اینو می تونید توضیح بدید ؟!
از نظر علمی اصلا منطقی نیست حرفتون
وقتی سیستم دستکاری میشه براحتی هم میشه تعداد اکانت ها رو هم متفاوت ارسال کرد
سی پنل اگر هدفش لایسنس های سیستمی بود راههای دور زدن لایسنس رو بیشتر و متفاوت میکرد نه اینکه سیاست قیمت گذاریش رو برای کل دنیا عوض کنه !
سیاست قیمت گذاری سی پنل هیچ ربطی به لایسنس های سیستمی نداره

gdfire
August 14th, 2019, 17:26
خیلیم خوب کرده

Sajad.Parsa
August 14th, 2019, 17:36
همه چی در دنیا روز به روز درصدی گرون میشه و سی پنل در 5 سال اخیر قیمت هاشو افزایش نداد الان هم به بهترین روش ممکن گرون کرد سرویسش رو ! (فرضا همین کارمندان سی پنل 5 سال پیش با 200$ میتونستند یک گوشی به روز در کشورشون بخرند ولی امروز باید مثلا 1000$ هزینه کنند و این یعنی گرون شدن محصولات مصرفی)

الان واسه کاربران ضعیف و کم مصرف قیمت ها کاهش هم پیدا کردند

اینکه قیمت ها بالاس مقصرش سی پنل نیست بلکه ارزش پول ما پایین هست

اکثر هاستینگ های نوپا یا کوچک کمتر از 100 اکانت دارند و الان همچنان در بازار میبینیم گاها افرادی هاست 1000 تومانی ( 10 سنت $$$ ) میفروشند با اینکار فقط هزینه ی لایسنس هر هاست میشه 3000 تومان چه برسه به باقی موارد

به نظر من این سیستم های دور زدن لایسنس بزرگترین خیانت به هاستینگ ها و فعالان این عرصه هست - افرادی که به هر طریق یا کرک یا ... باعث از دست رفتن ارزش محصولی میشوند بزرگترین ضربه هارا به این تجارت وارد میکنند

اتفاقا در حال تکمیل مستندات کاملی بودم (بنا به مشغله کاری وقتم پر بود) که برای وزیر محترم ارتباطات بفرستم در رابطه با این موضوع تا اینچنین کارهایی که سبب ضربه به این تجارت میشه رو شدیدتر سخت گیری کنند که لااقل خیلی راحت نیایند و اینکار رو انجام بدهند و مدعی بشوند چون خارجی هست و مدعی در ایران نداره خیالمون راحته !

دوستانی هم که مدعی هستند مربوط به جلوگیری از دور زدن لایسنس هست شایدم این هم دخیل باشه ...

Rezash
August 14th, 2019, 18:36
همه چی در دنیا روز به روز درصدی گرون میشه و سی پنل در 5 سال اخیر قیمت هاشو افزایش نداد الان هم به بهترین روش ممکن گرون کرد سرویسش رو ! (فرضا همین کارمندان سی پنل 5 سال پیش با 200$ میتونستند یک گوشی به روز در کشورشون بخرند ولی امروز باید مثلا 1000$ هزینه کنند و این یعنی گرون شدن محصولات مصرفی)

الان واسه کاربران ضعیف و کم مصرف قیمت ها کاهش هم پیدا کردند

اینکه قیمت ها بالاس مقصرش سی پنل نیست بلکه ارزش پول ما پایین هست

اکثر هاستینگ های نوپا یا کوچک کمتر از 100 اکانت دارند و الان همچنان در بازار میبینیم گاها افرادی هاست 1000 تومانی ( 10 سنت $$$ ) میفروشند با اینکار فقط هزینه ی لایسنس هر هاست میشه 3000 تومان چه برسه به باقی موارد

به نظر من این سیستم های دور زدن لایسنس بزرگترین خیانت به هاستینگ ها و فعالان این عرصه هست - افرادی که به هر طریق یا کرک یا ... باعث از دست رفتن ارزش محصولی میشوند بزرگترین ضربه هارا به این تجارت وارد میکنند

اتفاقا در حال تکمیل مستندات کاملی بودم (بنا به مشغله کاری وقتم پر بود) که برای وزیر محترم ارتباطات بفرستم در رابطه با این موضوع تا اینچنین کارهایی که سبب ضربه به این تجارت میشه رو شدیدتر سخت گیری کنند که لااقل خیلی راحت نیایند و اینکار رو انجام بدهند و مدعی بشوند چون خارجی هست و مدعی در ایران نداره خیالمون راحته !

دوستانی هم که مدعی هستند مربوط به جلوگیری از دور زدن لایسنس هست شایدم این هم دخیل باشه ...

البته این اعتراض به قیمت اصلا محدود به ایرانی ها نیست و تو 30 صفحه تاپیک بزور میشه نظر مثبتی پیدا کرد
https://forums.cpanel.net/threads/announcing-account-based-pricing.656071/
توییتر هم پر از بد و بیراه به سی پنل هست که ایرانی نیستند
البته در مجموع با شرایط پولی ایران این تغییر چند برابر خارجی ها برای ما سخت هست

Ashkankamangar.ir
August 14th, 2019, 18:50
به نظر من کاملا غیر قابل قبول است

البته فاکتوری که دیروز برای ما ساختند با قیمت قدیم هستش

ما برای این ماه هم واریز میکنیم و فکری برای انتقال به کنترل پنل دیگری میکنیم

Pionokio
August 14th, 2019, 18:55
افرادی که لایسنس اورجینال تهیه می کنند واقعا توان رقابت با شرکت هایی که لایسنس کرک شده نصب می کنند ندارن ! الان بعد از این تغییر قیمت سی پنل حداقل ماهانه ۲۵۰۰۰ تومان برای هر اکانت باید به سی پنل داد و طبیعتا اشخاصی که لایسنس اورجینال استفاده می کنند باید این مبلغ رو اضافه کنند.

ولی افراد یا شرکت هایی که از لایسنس کرک شده و غیر قانونی استفاده می کنند فکر نمی کنم افزایش چشم گیری داشته باشند و افزایش قیمت هم نخواهند داشت

و با توجه به قیمت انتخاب مشتری آن هایی هستند که اشتراکی و کرک شده استفاده می کنند.

همین موضوع باعث‌ میشه کسب و کارهای سالم نابود بشه و‌همه به لایسنس کرک شده و اشتراکی روی بیارن.

به نظرم این کار خیلی اشتباهه!

gdfire
August 14th, 2019, 18:55
البته این اعتراض به قیمت اصلا محدود به ایرانی ها نیست و تو 30 صفحه تاپیک بزور میشه نظر مثبتی پیدا کرد
https://forums.cpanel.net/threads/announcing-account-based-pricing.656071/
توییتر هم پر از بد و بیراه به سی پنل هست که ایرانی نیستند
البته در مجموع با شرایط پولی ایران این تغییر چند برابر خارجی ها برای ما سخت هست
منم موافقم بهتر شده اینطوری تو ایرانم پای بچه مدرسه ای و دانشجو و د ز د و کلاهبردار کمتر میشه و فنی تر میشه اوضاع کسی که نداره با این ارزم که روز به روز پاره تر میشه همراه با ارزم میره کنار
همه چی تو این یه دوسال 800درصد زده بالا! اینم برمیگرده به مشکل ارزمون وگرنه اینقدر که داریم میزنیم به سرمون عربیتو همون کشورا عربی ارزش ارزشون از ما بیشتره مردم فقط شدن بازیگر یه عده پس حقشونه تو ایران با خارجیا هم کار ندارم که اعتراض کردن چند صفحه تاپیک اوناهم نهایت عین ایرانیا قیمتارو میبرن بالا یا هم که میرن سراغ دایرکت ادمین یا پنلا مشابه پنل رایگانم داریم!

Pionokio
August 14th, 2019, 18:57
منم موافقم بهتر شده اینطوری تو ایرانم پای بچه مدرسه ای و دانشجو و د ز د و کلاهبردار کمتر میشه و فنی تر میشه اوضاع کسی که نداره با این ارزم که روز به روز پاره تر میشه همراه با ارزم میره کنار
همه چی تو این یه دوسال 800درصد زده بالا! اینم برمیگرده به مشکل ارزمون وگرنه اینقدر که داریم میزنیم به سرمون عربیتو همون کشورا عربی ارزش ارزشون از ما بیشتره مردم فقط شدن بازیگر یه عده پس حقشونه تو ایران با خارجیا هم کار ندارم که اعتراض کردن چند صفحه تاپیک اوناهم نهایت عین ایرانیا قیمتارو میبرن بالا یا هم که میرن سراغ دایرکت ادمین یا پنلا مشابه پنل رایگانم داریم!

فکر نمی کنم این طوری بشه و فقط به سمت لایسنس کرک شده و اشتراکی هدایت میشن همون افراد :) بزرگترین ضرر برای شرکت های هست که سالم کار می کنند.

Ashkankamangar.ir
August 14th, 2019, 18:58
پیشنهاد من به دوستان
https://www.plesk.com/plesk-generic/?utm_campaign=cpamaxmedia&utm_source=new-partners&utm_medium=ppc&utm_term=plesk&gclid=Cj0KCQjw4s7qBRCzARIsAImcAxbg5R_KJHmfhhPzkboE TTlaOhCS3FkgZnV4ajmhLSwsnUV3g-FLHuEaAhuWEALw_wcB
هستش

gdfire
August 14th, 2019, 18:58
افرادی که لایسنس اورجینال تهیه می کنند واقعا توان رقابت با شرکت هایی که لایسنس کرک شده نصب می کنند ندارن ! الان بعد از این تغییر قیمت سی پنل حداقل ماهانه ۲۵۰۰۰ تومان برای هر اکانت باید به سی پنل داد و طبیعتا اشخاصی که لایسنس اورجینال استفاده می کنند باید این مبلغ رو اضافه کنند.

ولی افراد یا شرکت هایی که از لایسنس کرک شده و غیر قانونی استفاده می کنند فکر نمی کنم افزایش چشم گیری داشته باشند و افزایش قیمت هم نخواهند داشت

و با توجه به قیمت انتخاب مشتری آن هایی هستند که اشتراکی و کرک شده استفاده می کنند.

همین موضوع باعث‌ میشه کسب و کارهای سالم نابود بشه و‌همه به لایسنس کرک شده و اشتراکی روی بیارن.

به نظرم این کار خیلی اشتباهه!
کسب و کار سالم هیچ وقت نابود نمیشه چون به فکر هزینه و سرمایش هست و از اول درست قدم برداشته نه کسیکه بفکر د ز د ی از اول بوده

- - - Updated - - -

فکر نمی کنم این طوری بشه و فقط به سمت لایسنس کرک شده و اشتراکی هدایت میشن همون افراد :) بزرگترین ضرر برای شرکت های هست که سالم کار می کنند.
پنل جایگزین زیاده حتی رایگانش!

Pionokio
August 14th, 2019, 19:06

کسب و کار سالم هیچ وقت نابود نمیشه چون به فکر هزینه و سرمایش هست و از اول درست قدم برداشته نه کسیکه بفکر د ز د ی از اول بوده

- - - Updated - - -

پنل جایگزین زیاده حتی رایگانش!

یا توجه به رقابت قیمتی که در بازار هست خیلی از مشتریان با توجه به قیمت های بالای شرکت هایی که سالم فعالیت می کنند به سمت افرادی میرن که لایسنس اشتراکی یا کرک شده نصب می کنند.

الان یه شرکت بخواد سی پنل لایت اسپید کلود جت بک آپ نصب کنه حداقل ماهی ۱۵۰ تا ۲۵۰ دلار هزینه لایسنسش هست فقط

بعد هزینه همین لایسنس های کرک شده ماهی ۱۰۰ هزار تومان :)

یوزر میبینه تمام این‌امکانات سالی 50 تومان برای ۱ گیگ و خرید میکنه :)

در صورتی که قیمت واقعی در شرکت هایی که لایسنس اورجینال میزنن کمتر از ۱۵۰-۲۰۰ نمیتونه باشه.

و رقابت جذب مشتری رو می بازن!

پنل رایگان هم مناسب کار هاستینگ نیست و حتی دایرکت ادمین هم کمبودهایی داره ولی بهترین گزینه هست.

mo_mohit1
August 14th, 2019, 21:14
آقا یاسین کارشون درسته. واسه منی که میخام یه سایت روی یه سرور راه اندازی کنم اصلا ارزش نداره بخام با این هزینه دلار بالا، سی پنل و ... رو اصلی بخرم. نصف ایران از ایشون لایسنس دارن. شرکت های بزرگم اگر نمیخان ضرر کنن خودشون برن یاد بگیرن یا از ایشون بگیرن. ضعف اونا دلیل به ***ی ایشون نیست. ایشون دارن از سوادی که دارن استفاده میکنن و کار چند هزار نفر دیگه هم راه میندازن.

reza21biologist
August 14th, 2019, 21:50
در این شرایط اقتصادی و تحریمی و *****ینگ کار انجام شده توسط YasIT بسیار جای تشکر و قدردانی داره، متاسفانه بعضی ها توانایی انجام این کار رو ندارن و از باب ناتوانی میان بد و بی راه میگن که کار بسیار نادرستی هست، در این شرایط تحریم و وضعیت بد اقتصادی یک نفر هم پیدا شده که مشکلات رو حل کرده متاسفانه بعضی ها مباحث بی ارتباط و نادرستی رو مطرح میکنن.

@
Yas-Host (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=61464) ما که از این کار هم استقبال میکنیم هم حمایت، حتی اگر مشکلات جلوی ادامه فعالیت شون رو بگیره، بدون توجه به صحبت های بقیه با قدرت ادامه بدید....

tikweb.ir
August 14th, 2019, 21:54
طبق همون فتوایی که دادن و استفاده از نرم افزار های کرکی ایرادی نداره
وقتی ایران تحریمه و کلا سی پنل سرویس نمیده بهمون
و وقتی ایران قانون کپی رایت هم نداره

پس بنظرم بجای اینکه تهمت و توهین کنیم بهتره روحیه بدیم تا ادامه پیدا کنه
الان دیگه با قیمتای جدید سی پنل حتی برا خارجیاشم تو wht.com بحث و دعواست که نمیصرفه و ...
چه رسد به ما با این ارزش پولمون
مطمئن باشید اگر سیستم لایسنس ایشون نبود الان هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)

Pionokio
August 14th, 2019, 23:24
"هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)"

چرا باید نابود بشه ؟! مگر بعد از افزایش قیمت دلار و چند برابر شدن بلیط هواپیما ، لباس ، خوراک و ... تمام کالا ها و‌ خدماتی که با دلار رابطه داشت نابود شد ؟

خیر هرکس احتیاج داشت با قیمت جدید خرید میکنه.
هرکس میتونه جایگزین داخلی یا قیمت کمتر استفاده کرد.

میشه رفت سمت دایرکت ا‌دمین یا پنل های ارزانتر برای مشتری که امکان خرید هاست سی پنل نداره.

هرکس هم امکان خرید داره خوب سرویس رو‌ با قیمت واقعی خرید میکنه.

به هیچ‌ هیچ نابودی رخ نخواهد داد.

Rezash
August 15th, 2019, 00:26
"هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)"

چرا باید نابود بشه ؟! مگر بعد از افزایش قیمت دلار و چند برابر شدن بلیط هواپیما ، لباس ، خوراک و ... تمام کالا ها و‌ خدماتی که با دلار رابطه داشت نابود شد ؟

خیر هرکس احتیاج داشت با قیمت جدید خرید میکنه.
هرکس میتونه جایگزین داخلی یا قیمت کمتر استفاده کرد.

میشه رفت سمت دایرکت ا‌دمین یا پنل های ارزانتر برای مشتری که امکان خرید هاست سی پنل نداره.

هرکس هم امکان خرید داره خوب سرویس رو‌ با قیمت واقعی خرید میکنه.

به هیچ‌ هیچ نابودی رخ نخواهد داد.

شما اول تاپیک از این افزایش قیمت ناراحت بودید و طرفدار لایسنس های اشتراکی
الان حامی لایسنس و قیمت اصلی
یکم پیچیده شد !

Pionokio
August 15th, 2019, 00:29
بله من از افزایش قیمت ناراحت بودم و هستم
ولی اگر سیستم لایسنس کرک شده و غیر قانونی استفاده نشه بازار به صورت منطقی روند رو طی میکنه ولی اینجوری رقابت نا سالم ایجاد میشه و کسانی که لایسنس اورجینال استفاده می کنند و مجبور به افزایش قیمت هستند دچار مشکل میشن.

gdfire
August 15th, 2019, 00:43
بیخیال بابا گرون شد که شد شماهم سرویس دهیتونو گرون کنید الا خودتونو اینجا بکشین قیمت میاد پایین؟ تو ایران هر دقیقه یه چی گرون میشه اونم بخاطر همون بعضیاس وگرنه ماهم ارزمون با ارزش بود اصلا واسمون مهم نبود!
در مورد یاس ای تیم خیلیا دنبال ترفندین که زده بیخود پس بدوبیرا نگین عرضشو داشته زده پولم در میاره از داشتش شماهم بودین جاش مطمعن باشین می کردین

dertgtr
August 15th, 2019, 01:01
متاسفانه مشتری ایرانی فقط سی پانل رو قبول داره ! و دایرکت ادمین نه چون سی پانل شیک و مجلسی هست !

iraniam2000
August 15th, 2019, 02:05
خوب خدا را شکر در مسجد وب هاستینگ تاک ببخشید همان انجمن وب هاستینگ ایرانی هستن بزرگوارانی که میخوان بقیه را به زور به بهشت ببرن و اعضا را به راه راست هدایت کنند
باشد که همگی رستگار شویم و همگی به جای لاس وگاس انشاالله به جنت وگاس رفته و شکمی سیر بنوشیم و کارهای مثبت 18 هم بکنیم
فقط یک سوال داشتم ! این آمریکایی ها و انگلیسی ها هم موقع ***یدن ثروت کشورهای فقیر و بدتر از اون با همین ثروت ها فریب دادن استعدادهای بزرگ و ***یدن مغزهای این کشورها ، دچار عذاب وجدان می شوند یا نه ؟ نقطه سر سطر

Nikihost
August 15th, 2019, 08:47
باسلام.

چند مدت بن بودید یا فکر میکنم مدارس باز بودند و درگیر درس و مشق بودید. لطفا بروید کلاس های تابستانه ثبت نام کنید تا به جای اینکه در اینجا به اراجیف گفتن ادامه دهید و به تمامی همکاران توهین کنید!

اطلاعات ما و مشخصات ما مشخص است . مکانی که زندگی میکنیم و نام و نشانمان کاملا روشن است. شما چطور؟ فقط از پدر و مادرتان توهین کردن به دیگران را یاد گرفتید؟ تا ۱۰۰ سالگی فقط قصد توهین و تمسخر دارید؟ کمی بزرگانه رفتار کنید.

فقط یک جوک جدید در اینجا شنیدم که سی پنل بخاطر سیستم لایسنس لیمیت اکانت رو اضافه کرده که واقعا خنده دار هست . جدی می فرمایید؟! یعنی ما اینقدر بزرگ شدیم و رشد کردیم که سی پنل بخاطر ما اینکار را کند؟!:) متاسفانه هنوز بچه اید و بحث کردن با بچه ها جایز نیست.

ترجیحا پیشنهاد میکنم تشریف ببرید با آب خنک دوش بگیرید بلکه کمی از سوختگیتان کمتر شود .

موفق و پیروز.

مهندس من به شخصه از شما حمایت میکنم و براتون ارزوی موفقیت میکنم.
سطح خودتون را بالاتر از اینها بدونید که با ... بحث کنید...

Ashkankamangar.ir
August 15th, 2019, 15:13
بعید میدونم دیگه سرویس سیپنل اشتراکی هم جواب بده با توجه به سیستمی که این مدل لایسنس ها ازش پیروی میکنند

اون عزیزانی که دنبال لایسنس اشتراکی هستند آموزشهای بسیاری در اینترنت وجود داره به زبان انگلیسی و روسی

موفق باشید

mizban97
August 15th, 2019, 15:19
بعید میدونم دیگه سرویس سیپنل اشتراکی هم جواب بده با توجه به سیستمی که این مدل لایسنس ها ازش پیروی میکنند

اون عزیزانی که دنبال لایسنس اشتراکی هستند آموزشهای بسیاری در اینترنت وجود داره به زبان انگلیسی و روسی

موفق باشید

درود
میشه لینک اون اموزش ها برام بفرستید؟

Ashkankamangar.ir
August 15th, 2019, 15:33
درود
میشه لینک اون اموزش ها برام بفرستید؟
تلگرام میفرستم

parsvia
August 15th, 2019, 17:35
چیزی که واسه من سواله چرا باید به شرکتی هزینه پرداخت کنید که مدت ها مارو تحریم کرده و هر لحظه ممکنه لایسنس شمارو مسدود کنه؟
مگه تجارت هاستینگ توی کشور ما قانون داره؟ یا اینکه کشور ما با دنیا تو صلح هست؟
زمان جنگ هم موشک های آمریکایی رو برداشتیم از روش ساختیم زدیم به خودشون! (عراق) حروم بود؟
اگه بحث حلال و حرومی هست شما به مراجه تقلیدتون رجوع کنید بگید تحریمیم! نرم افزارشون رو تغییر بدیم استفاده کنیم یا کسب و کارمون رو تعطیل کنیم زمانی که لایسنسمون مسدود شد!

شما ویندوز روی لپ تاپت کرکیه! تمام نرم افزارایی که داری باهاشون کار می کنی کرکیه! از اون vmware بگیر تا فوتوشاپی که نصب کردی!
از چی دقیقا دارید حرف می زنید وقتی خودتون توشید؟!

بنظر من کار افرادی مثل آقای سنجری بسیار درسته تو وضعیتی که کشور از همه طرف تحریمه و چه از داخل چه از بیرون فشار روی شرکت ها هست باید اینجوری با تحریم ها و مشکلات مقابله کرد
به این کار د ز دی نمی گن حتی نظر مراجع تقلید هم همینه اما اگه از نظر شما د ز د یه پس شما هم د ز دید! چون ویندوزت کرکیه! چون نرم افزارات کرکیه و د ز دیه!

پس اگه نمی تونید باری از مشکلات کسب و کار ها بردارید و نمی تونید رقابت کنید لازم نیست جوش بزنید. اجازه بدید کسانی که کارشون رو بلدن به کارشون برسن

کسانی هم که حتی با این وضعیت نمی خوان کرکی استفاده کنن برن کنترل پنل های اوپن سورس استفاده کنن یا از دایرکت ادمین کمک بگیرن
ماهم داریم بررسی می کنیم که بعضی سرور هارو به دایرکت ادمین یا کنترل پنل ajenti منتقل کنیم
می تونید پروژه ajenti رو از سایتشون بررسی کنید سیستم کامل و بروزیه
http://ajenti.org (http://ajenti.org/)

موفق باشید

asrhosting
August 16th, 2019, 12:29
دوستان بحث حرام بودن یا حرام نبودن رو مطرح کردن که کاملا واضح هست !

اول دوستانی که میگند کارمون توجیح پذیره ( به خاطر تحریم ها ) :
چرا خودمون رو گول می زنیم ! شما با تحریمش مشکل دارید ؟؟؟ 100% خیر شما با پولش مشکل دارید وگر نه می رفیید 299$ می دادید به دایرکت ادمین و دایرکت ادمین استفاده می کردید یا 40$ ماهیانه می دادید به پلسک و پلسک فوق العاده را استفاده می کردید ! دایرکت ادمین با شما مشکل داره که الان نالش می کنید ؟ یا پلسک و پلاگین های سی پنل که به وفور دوستان نالر دارند سیستمی شو می فروشند ! همین فردا سی پنل تحریم ها رو برداره 90% آفم بزاره مخصوص کاربرای ایرانی شما باز به این کارت ادامه می دی !

دوستانی که اعتقاد دارند د =زدیه :
شما کجایی دقیقا وقتی 40 ساله پول مردم ایران رو آمریکا بلوک کرده ؟! شما سود پولشو حساب کن میشه چند سال باهاش کشور رو اداره کرد ! شما کجا بودی وقتی سی پنل تو یک روز کل لایسنس های ایرانی ها رو با موجودی حساب هاشون بست چون قوانین آمریکا گفته ! اونا کارشون د-ز... دی نیست ؟! پس چیه ؟

پس مشکل دو طرز فکر این نیست که تحریمیم یا این کار حرامه !
در نهایت موسی به دین خود عیسی به دین خود !

الان جدای از سی پنل دایرکت ادمین هم لایسنس های 49$ رو حذف کرده و داره 299$ میده ! یه جورایی دارن مشتری می پرونند !
بایستی منتظر کنترل پنل های قوی نو ظهور باشیم .

Farzad90
August 16th, 2019, 20:19

موفق باشید
سلام
دقیقا میشه یکی از همون آموزش ها که به زبان روسی یا انگلیسی هست بفرستید؟