ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لایسنس cpanel

starting
June 24th, 2019, 18:57
درود
من از لایسنس تونل استفاده میکنم الان لایسنس بالا نمیاد و ارور زیر هم در لاگ هست

[2019-06-24 18:10:06 +0430] W NOTE: A system upgrade was not possible due to the following blockers:
[2019-06-24 18:10:06 +0430] W [FATAL] - Newer releases of cPanel & WHM are not compatible with your local MySQL version: 5.5. You must upgrade your local MySQL server to a version greater or equal to 5.6 using the MySQL/MariaDB Upgrade interface.
=> Log closed Mon Jun 24 18:10:06 2019
در پوتی هم وقتی میزنم
برای لایسنس میزنه

Your cPanel Update is Blocked for some reasons , Please check the cPanel Update log for E Blocker.
For using Our licensing system cPanel Version must be update to date.
You can check the problem with the check latest log from /var/cpanel/updatelogs
من یک سرور دارم در حد استفاده شخصی خودم و زیاد سر در نمیارم باید چکار کنم؟
سرور ددیکیت هتزنر آلمان هست و سنتوس 6 روش نصبه و سی پنل هم از آقای سنجری لایسنس دارم شاید 3 سال بیشتره دارم لایسنس رو
اگر دوستان راهکاری دارید ممنون میشم لینک رفرنس یا آموزشی که هست بدید انجام بدم
ممنون

Yas-Host
June 24th, 2019, 19:10
باسلام.

در وب سایت که پیام ارسال کرده بودید توضیحات ارسال شد.

ابتدا دستور زیر را اجرا کنید:

update_cpanelv2 --noupcp

سپس از داخل WHM قسمت Home »Software »MySQL/MariaDB Upgrade اقدام به بروزرسانی MySQL نمایید(اگر سرور شما ایران می باشد در تیکت اعلام نمایید تا تحریم MySQL برای شما دور زده شود) .

بعد از اتمام بروزرسانی MySQL یکبار دیگر دستور زیر را اجرا نمایید تا به اخرین ورژن سی پنل بروزرسانی صورت بگیرد:

update_cpanelv2 --upcp

موفق و پیروز

starting
June 24th, 2019, 19:27
باسلام.

در وب سایت که پیام ارسال کرده بودید توضیحات ارسال شد.

ابتدا دستور زیر را اجرا کنید:

update_cpanelv2 --noupcp

سپس از داخل WHM قسمت Home »Software »MySQL/MariaDB Upgrade اقدام به بروزرسانی MySQL نمایید(اگر سرور شما ایران می باشد در تیکت اعلام نمایید تا تحریم MySQL برای شما دور زده شود) .

بعد از اتمام بروزرسانی MySQL یکبار دیگر دستور زیر را اجرا نمایید تا به اخرین ورژن سی پنل بروزرسانی صورت بگیرد:

update_cpanelv2 --upcp

موفق و پیروز

ممنون از شما
فکرش نمیکردم به این سرعت پاسخ بدن(گرچه قبلا با سرعت پاسخ دادن)
آقای سنجری واقعا عالی عمل میکنند اینو صادقانه میگم دفعه اولی هم نیست دیدم
طبق راهنمایی جلو رفتم و مشکل حل شد