ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو و بهینه سازی سایت های اختصاصی

AHF-victory
June 22nd, 2019, 13:05
درود دوستان سایت های وردپرس عموما با کمک پلاگین میشه سئو کرد
اما سایت های که اختصاصی کدنویسی شدن(اسکریپت هستند مثلا php) در اصل CMS خودشان هست اینارو چه طوری باید سئو کرد؟
یکسری جایگزاری کد و ساخت مواردی مثل نقشه سایت و.. هست که هیچی اما به غیر از اینا چی؟منبع بخصوصی هست؟

hassanfe
June 22nd, 2019, 13:12
سلام

رعایت هدر ها
متا تگ ها
تعداد کلمات در هر پاراگراف
استفاده از کلمات کلیدی در متن و هدر ها
چگالی کلمات
و بسیاری موارد دیگه که باید یکی یکی اعمال کنید

AHF-victory
June 23rd, 2019, 09:37
سلام

رعایت هدر ها
متا تگ ها
تعداد کلمات در هر پاراگراف
استفاده از کلمات کلیدی در متن و هدر ها
چگالی کلمات
و بسیاری موارد دیگه که باید یکی یکی اعمال کنید

من یک سری کلاس و دوره رفتم تغریبا همینا بود واقعا سئو هیچی دیگه نداره؟

کل چیز هایکه یاد دادن همینا بود با عکس و نکاتی برای کاهش حجم و افزایش سرعت!!

hassanfe
June 23rd, 2019, 10:32
من یک سری کلاس و دوره رفتم تغریبا همینا بود واقعا سئو هیچی دیگه نداره؟

کل چیز هایکه یاد دادن همینا بود با عکس و نکاتی برای کاهش حجم و افزایش سرعت!!

سئو چیز عجیب غریبی نیست. یه سری قواعده که درست اجرا کنید نتیجه میگیرین.
بک لینک ها (با DA و PA بالا و spam score پایین) و لینک دهی های داخلی و خارجی هم خیلی تاثیر گذاره
بعضی از سایت ها هم هستن که درصد و میزان بهینه بودن و موارد قابل بهبود رو نشون میدن

gdfire
June 23rd, 2019, 10:53
خیلی چیزاس که خیلیا نمیگن
1 بخاطر درامدش
2 تجربه
هرسایتی مدل بهینه سازیش فرق داره و همچنین حیطه فعالیتش تنها یه قالب بهینه کردی که رتبه نمیگیری! مثلا سایت فیلم رو کلمات دانلود فیلم باید کاری کنی بیاد سرعت لودش طوری باشه کاربر موندگار بشه توش حتی تبلیغاتم یه جور حرکت بهینه سازیه بخصوص تو سایتا مشابه هم بک لینک میتونی بگیری همم که معرفی کنی و کاربر بریزی سایتت و........ بعدشم رو وبسرورش باید کار کنی طوری کانفینگ کنی که داون نشه! و خیلی کازا دیگه (یا هم که دیتابیس یه سایتو بخری یه روش قدیمیه چون خوده داشتنم مطلب اماده هم یجور بهینه سازی و گرفتن ورودیه!)
مقوله بهینه سازی خیلی بیشتر از این حرفاس البته تو ایران کمتر کسایی خوب بلدن!

ali-rezam
June 24th, 2019, 00:15
علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن افزایش time on site و کاهش bounce rate هم تاثیر فراوانی دارد ، هرچه بیشتر بتونید کاربر رو دعوت به مشاهده سایر صفحات وبسایتتون و مطالعه اون صفحه کنید باعث این امر میشه ، البته جذابیت ظاهری سایت شما هم در این مورد تاثیر گذار است ! تولید محتوای مفید و ایجاد وبلاگ و یا پایگاه دانش در کنار وبسایتتون و ایجاد شبکه لینک های داخلی بر روی کیورد ها ، استفاده از محتوای عکسی و ویدئویی و استاندارد سازی آنها ، افزایش سوشیال سیگنال ها ، دریافت لینک های خارجی اصولی (رپوزتاژ ها، منابع و...) از مواردی هستند که با انجام توسط شما میتونن تاثیر مثبتی بر روی سئو سایت شما داشته باشن . البته پارامتر های دیگری هم وجود داره که در کلی گویی نمیگنجه ، برخی نیز تجربی بوده و برخی در اختیار شما نیستند و به برندینگ و شناخته شدن شما بستگی دارد .