ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی بدون ریموت

havin
June 21st, 2019, 03:20
سلام خدمت دوستان
مدتیه سرور مجازی از جایی تهیه میکنم که به من فقط دسترسی ssh میده و قابلیت ریموت یا همون پنل گرافیکی نداره و خب به قیمت پایینی که داره می ارزه . اول اینکه میخاستم بدونم این چنوع سرویسی هست و اینکه کسی سرور مجازی که فقط دسترسی ssh داره (بسیار ارزان ) سراغ داره!

ULTRAWEB
June 21st, 2019, 13:43
دوست گرامی سرور لینوکسی هس , میتونین یک محیط گرافیکی روش نصب کنین.

havin
June 21st, 2019, 14:54
دوست گرامی سرور لینوکسی هس و چون میتونین یک محیط گرافیکی روش نصب کنین.

ممنون بابت پاسختون. بله لینوکس سنتوس هست این سرور

hamed9292
June 21st, 2019, 17:46
سلام خدمت دوستان
مدتیه سرور مجازی از جایی تهیه میکنم که به من فقط دسترسی ssh میده و قابلیت ریموت یا همون پنل گرافیکی نداره و خب به قیمت پایینی که داره می ارزه . اول اینکه میخاستم بدونم این چنوع سرویسی هست و اینکه کسی سرور مجازی که فقط دسترسی ssh داره (بسیار ارزان ) سراغ داره!
اگر تا به حال با لینوکس کار نکردید خیلی اذیت میشید چون بر خلاف تصورتون اصلا محیط گرافیکی لینوکس مثل ویندوز جذب کننده و اسون نیست . پیشنهاد میکنم همون سرور ویندوز رو برای کارهای شخصیتون استفاده کنید .

havin
June 21st, 2019, 18:29
عزیز من الان دارم استفاده میکنم. اما جایی که ازش میخرم فقط سرور امریکا داره دنبال سرور اروپا میگردم با این شرایط

ULTRAWEB
June 21st, 2019, 18:36
عزیز من الان دارم استفاده میکنم. اما جایی که ازش میخرم فقط سرور امریکا داره دنبال سرور اروپا میگردم با این شرایط
سرورهای اروپا گرون تر از سرورهای امریکا هستن پس بهترهس به همون قناعت کنین:53::105:

havin
June 21st, 2019, 18:41
اها ممنون