توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف مطالب
JATHIYA
June 20th, 2019, 15:20
با سلام
یک سایتدارم که وردپرس و قالب خیلی بد نصب شده است و هرکار میکنم که قالب رو پاک کنم تا دوباره صحیح نصب کنم نمی شود
میخواهم از طریق دیتابیس اطلاعات مهم بخصوص اطلاعات محصولات و اطلاعات مربوط به افزونه دکان رو نگه دارم و اطلاعات کاربران
باید چیکار کنم که وردپرس رو دوباره نصب کنم در کنارش اطلاعاتم رو هم داشته باشم
با تشکر
1wp.ir
June 21st, 2019, 05:49
با سلام
یک سایتدارم که وردپرس و قالب خیلی بد نصب شده است و هرکار میکنم که قالب رو پاک کنم تا دوباره صحیح نصب کنم نمی شود
میخواهم از طریق دیتابیس اطلاعات مهم بخصوص اطلاعات محصولات و اطلاعات مربوط به افزونه دکان رو نگه دارم و اطلاعات کاربران
باید چیکار کنم که وردپرس رو دوباره نصب کنم در کنارش اطلاعاتم رو هم داشته باشم
با تشکر
سلام. قالب چطور بد نصب میشه؟ اگر هم بخواید وردپرس رو نصب کنید ربطی به دیتابیس نداره. دیتابیس سر جای خودش هست. منتها حتما باید از فولدر uplosads بک آپ بگیرید و روی هاست کپی بگیرید ازش .و در هر حال و هر ضورت نیاز هست که یه بک آپ از دیتابیس داشته باشید.
البته اگر الان سایتتون مشکلی داره بهتره اول مشکلش پیدا و رفع بشه و چون اگر مشکل مربوط به افزونه ها و یا قالب سایت باشه با نصب مجدد وردپرس هیچاتافقی نمیافته مشکل نوز پابرجاست. اگر تماسل داشتید با آِ دی onewp در ارتباط باشید تا یه بررسی کوچیک بشه