توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم تسویه حساب درگاه فراپال
gameniko
June 19th, 2019, 19:13
سلام خسته نباشید دوستان متاسفانه این سایت سرویس درست حسابی دیگه اراعه نمیده حدود یک هفته چند روزه تسویه
انجام نمیده و بهونه مسدود شدن بانک داره میده ولی از فردا من پیگری میکنم 200 هزار تومن پولی نیست ولی زرنگ بازی خیلی سخته .
اول میگه به دلیل تعطیلی حالا مسدودی بانک در صورتی که هنوز داره سرویس میده
39374
39375
39376
39377
gameniko
June 20th, 2019, 13:33
دوستان این اقا
با نام کاربری almandata در این انجمن و نام کاربری mohammadsaeed در پرشین تولز اکانت ذاره که کلاهبرداره حدود 15 روز تسویه انجام نمیده
درحال پیگریزی از طریق بانک پارسیان هستم بالاخره یکی باید از این کلاهبردار شکایت کنه
armincity
June 20th, 2019, 14:31
دوست عزیز وقتی از شخص(نه شرکت) درگاه میگیرید نباید انتظار دریافت پولتونم داشته باشید
تاپیک من درباره ایشون هنوز تو پرشین تولز هست !
gameniko
June 20th, 2019, 14:33
دوست عزیز وقتی از شخص(نه شرکت) درگاه میگیرید نباید انتظار دریافت پولتونم داشته باشید
برا شما هم تسویه نزده ؟
مینا-صیفی
June 20th, 2019, 14:39
در حال حاظر idpay & zarinpal معتبر و فعال هستند از دیگر جا ها و جدید خیلی ریسک هست یا درگاه مستقیم بگیرید خیال خود را راحت کنید .
طی این چند سال اخیر از خیلی جاه ها درگاه داشتم که یا ثیلتر شدن جمع کردن یا گلاهبرداری کردن جمع کردن ... البته پول بنده را از شانس خوبم کسی نخورد :) با اینها ها کار کردم
jeypal - mehrpay - shetab biz - sharjiran - bazpardakht - pardakht net - sibapal - jahanpay - pay ir - directpay - idpay
amirizadi
June 20th, 2019, 15:09
با اینکه زرین پال هم مشکلات خودش را داره ولی حداقل کلاهبرداری تاکنون ازشون دیده نشده
به نظرم فقط در زمینه درگاه غیر مستقیم زرین پال را میشه اعتماد کرد - موارد دیگر مثل ای دی پی را تجربه نداشتم
gameniko
June 20th, 2019, 16:40
اشتباه کردم ، فعلا شنبه گفتن تماس بگیرید تا برسی کنیم از کجا psp گرفته 200 تومن پولی نیست معلوم نیست پول چند نفر خورده !
- - - Updated - - -
در حال حاظر idpay & zarinpal معتبر و فعال هستند از دیگر جا ها و جدید خیلی ریسک هست یا درگاه مستقیم بگیرید خیال خود را راحت کنید .
طی این چند سال اخیر از خیلی جاه ها درگاه داشتم که یا ثیلتر شدن جمع کردن یا گلاهبرداری کردن جمع کردن ... البته پول بنده را از شانس خوبم کسی نخورد :) با اینها ها کار کردم
jeypal - mehrpay - shetab biz - sharjiran - bazpardakht - pardakht net - sibapal - jahanpay - pay ir - directpay - idpay
اشتباه کردم ، فعلا شنبه گفتن تماس بگیرید تا برسی کنیم از کجا psp گرفته 200 تومن پولی نیست معلوم نیست پول چند نفر خورده !
dertgtr
June 21st, 2019, 20:31
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی : از فراپال این نوع درگاه رو داشتید ؟
nima73
June 21st, 2019, 21:52
درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم شرکت هستند و شخصیت حقوقی دارند
شرکت فاطر ایده پردازان مهام
البته طبق تجربه ایشان گاهی دچار مشکل می شوند اما در نهایت تسویه حساب میکنند و پول کسی را نمیخورند و در مورد شما هم انشاالله همینطور باشه
این بنده خدا خودش درگاه اختصاصی نداره و درگاهش به اسم یک سایت میزبانی وب که یک ساله وقت دامنه اش منقضی شده ، درگاه گرفته بعد بیاد درگاه اختصاصی به ملت بده ؟ به قول معروف : کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ...
متاسفانه شرکت تجارت الکترونیک پارسیان با دادن درگاه به سایتی که وجود نداره تخلف کرده و اگر به شاپرک شکایت کنید با این شرکت برخورد شدیدی خواهند کرد
gameniko
June 22nd, 2019, 10:53
بله از فراپال درگاه داشتم الان نزدیک 2 هفته است که بهونه مسدودی بانک داره میده و تسویه انجام نمیده !
- - - Updated - - -
درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم شرکت هستند و شخصیت حقوقی دارند
شرکت فاطر ایده پردازان مهام
البته طبق تجربه ایشان گاهی دچار مشکل می شوند اما در نهایت تسویه حساب میکنند و پول کسی را نمیخورند و در مورد شما هم انشاالله همینطور باشه
این بنده خدا خودش درگاه اختصاصی نداره و درگاهش به اسم یک سایت میزبانی وب که یک ساله وقت دامنه اش منقضی شده ، درگاه گرفته بعد بیاد درگاه اختصاصی به ملت بده ؟ به قول معروف : کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ...
متاسفانه شرکت تجارت الکترونیک پارسیان با دادن درگاه به سایتی که وجود نداره تخلف کرده و اگر به شاپرک شکایت کنید با این شرکت برخورد شدیدی خواهند کرد
من با فراپال کار کردم حدود چند ماه تسویه به موقع انجام نمیده ، ولی تسویه میزد الان نزدیک 2 هفته که تسویه نزده !
gameniko
June 24th, 2019, 18:52
دوستان این اقا ، 200 هزار تومن پول منو به دلیل اینکه تاپیک اینجا زدم مسدود کرده
و میگه باید درخواست کتبی بنویسی شکایت کردم ازت پول دادسری خودت بدی
:71:
39391
39392
39393
gameniko
June 25th, 2019, 00:56
دوستان الان هم ، حساب کاربری منو بست به دوست رفیق اگه با این اقا کار میکنن بگید کلاهبرداری میکنه
اون دوستانی که هم میخوان شکایت کنن از این اقا
با شماره تلفن
02122661777
داخلی
3157
کد پذیرنده : 261463832
آدرس سایت که معتبر نیست :
http://www.pardazmizban.com
39394
renjo
June 25th, 2019, 01:25
دوستان الان هم ، حساب کاربری منو بست به دوست رفیق اگه با این اقا کار میکنن بگید کلاهبرداری میکنه
اون دوستانی که هم میخوان شکایت کنن از این اقا
با شماره تلفن
02122661777
داخلی
3157
کد پذیرنده : 261463832
آدرس سایت که معتبر نیست :
http://www.pardazmizban.com
39394
تا اونجایی که میدونم این فرد ایلامی هست
hassanshaikhi
June 25th, 2019, 01:51
امروز برای من تسویه کردن
gameniko
June 25th, 2019, 12:32
تا اونجایی که میدونم این فرد ایلامی هست
سلام بله ایشون ایلامی هستن !
پول ما هم خوردن !
- - - Updated - - -
امروز برای من تسویه کردن
درسته تسویه حساب زده ، ولی چون من اینجا تاپیک زدم ک دیر تسویه حساب میزنه میگه چرا زدی
باید یه درخواست کتبی بدی که اره اگر من بابت این حرکت از شما شکایت کردم پول دادسری خودت بدی :113:
gameniko
June 30th, 2019, 16:54
دوستان گلم 4 هفته هست هنوز تسویه نزده به کنار حساب کاربری منم غیرفعال کرده
به دوستان خودتون اطلاع بدین از این شخص درگاه نگیرید کلاهبرداری میکنه !
kiavaco
June 30th, 2019, 17:41
جناب با اسپم در تاپیک فکر نکنم به جایی برسید میتونید شکایت تنظیم بکنید از دادسرا پیگیری کنید و معمولا درگاهای واسطی که پرداخت یار نیستن و عملا از نماد سایت دیگه برای درگاه واسط استفاده میکنن این خلاف شاپرک هست و خیلی سریعتر به نتیجه میرسید کافیه زمان پرداخت که مشتریتون انجام میداده کد پذیرنده و... رو بردارید و شکایت کنید
nima73
June 30th, 2019, 18:57
جناب با اسپم در تاپیک فکر نکنم به جایی برسید میتونید شکایت تنظیم بکنید از دادسرا پیگیری کنید و معمولا درگاهای واسطی که پرداخت یار نیستن و عملا از نماد سایت دیگه برای درگاه واسط استفاده میکنن این خلاف شاپرک هست و خیلی سریعتر به نتیجه میرسید کافیه زمان پرداخت که مشتریتون انجام میداده کد پذیرنده و... رو بردارید و شکایت کنید
اصلا همچین سایتی که درگاه براش گرفتن وجود خارجی نداره و عملا پککو تخلف بزرگی را مرتکب شده و در صورت اطلاع شاپرک برخورد شدیدی میکنندحالا استفاده از درگاه برای موارد متفرقه بماند اما اینکه درگاه به سایتی دادن که وجود خارجی نداره خودش جای سوال هست .
gameniko
July 2nd, 2019, 11:47
سلام کاملا درسته ، کد پذیرنده و شناسه پرداخت همه دارم فعلا دارم با تماس تلفنی پیگیری میکنم !
کافیه زنگ بزنی گزارش کنی اونا کد پذیرنده رو بزنن ببینن سایتش بر بالا نمیاد اصلا کاری با کلاهبرداری هم نداشته باشن درگاه شو میبندن
gameniko
July 2nd, 2019, 14:22
درگاه از کدام بانک داشت ؟
کافیه زنگ بزنی گزارش کنی اونا کد پذیرنده رو بزنن ببینن سایتش بر بالا نمیاد اصلا کاری با کلاهبرداری هم نداشته باشن درگاه شو میبندن
از پارسیان ، هم به شاپرک زنگ زدم هم به پارسیان جفتشون گفتن پیگیری میکنیم !
خود شاپرک گفت کار غیرقانونی داره انجام میده
dertgtr
July 2nd, 2019, 14:33
اطلاع دارن شما اینجا تاپیک انتقادی ایجاد کردید ؟
gameniko
July 2nd, 2019, 14:40
اطلاع دارن شما اینجا تاپیک انتقادی ایجاد کردید ؟
بله ، گفتم تو یکی از انجمن های اینترنتی تاپیک باز کردم برای اینکه انتقاد کردم حساب منو کاملا مسدود کردن
refigh
July 2nd, 2019, 15:04
هیج کاری نکن و هیجا نرو
به چند روز نمیکشه درگاه بسته میشه
- - - Updated - - -
راه های خیلی زیادی برای بستنش است ولی درست نیست بیان بشه بد اموزی داره
و شاید این بنده خدا مشکلی براش پیش اومده که واریز نمیکنن
gameniko
July 2nd, 2019, 15:18
هیج کاری نکن و هیجا نرو
به چند روز نمیکشه درگاه بسته میشه
- - - Updated - - -
راه های خیلی زیادی برای بستنش است ولی درست نیست بیان بشه بد اموزی داره
و شاید این بنده خدا مشکلی براش پیش اومده که واریز نمیکنن
من ادمی نیستم شکایت کنم ، ولی هم حساب کاربریم کاملا غیرفعال کرده هم 2 هفته تسویه نزده
من بیخیال پول شدم فقط درگاه بسته شه ! کافیه
almandata
July 2nd, 2019, 15:34
سلام شما تا یکسال دیگر اینجا اسپم ارسال کنید بدون شک به پولتون نخواهید رسید مگر تعهد کتبی ارسال کنید در صورت تکرار تهمت و توهین تمامی کارهایی که کردید برعهده شما هستش
2- تا یکسال اینده با پارسیان و شاپرک صحبت کنید موفق به غیرفعال شدن ترمینال ما نخواهید شد
3-از شما شکایت شده بابت این موارد که مسلما اگر از قبل پرونده داشته اید پیامک اطلاع رسانی برای شما امده(شاید به این زودی جواب ندهد این موضوع اما بالاخره جواب خواهد داد شما هم باید پاسخگو باشید برای این مورد پیشنهاد میکنم قبل از هرچیزی در این باره با وکیل صحبت کنید)
4-صفحه ذخیره شده در صورتی که پاک کنید یا ویرایش کنید سند هستش
برای مثال همین امروز
https://web.archive.org/save/http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=209181
5-اگر پاسخی به تاپیک دادم نه بخاطر اینکه مشکلی بوجود آوردید بلکه به این خاطر که متوجه بشید با اینکارا به هیچ عنوان به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید
6-بابت تاپیک حساب شما مسدود شد اما قبل از هرچیز بابت توهین و تهمت ها از شما تعهد خواستیم که اعلام کردید اینکارا نخواهم کرد و در انجمن ادامه میدم که ماهم مخالف کار شما نبودیم
7- امیدوارم موفق باشید (پاسخی دیگر در این تاپیک به شما داده نخواهد شد):-*
gameniko
July 2nd, 2019, 16:10
سلام شما تا یکسال دیگر اینجا اسپم ارسال کنید بدون شک به پولتون نخواهید رسید مگر تعهد کتبی ارسال کنید در صورت تکرار تهمت و توهین تمامی کارهایی که کردید برعهده شما هستش
2- تا یکسال اینده با پارسیان و شاپرک صحبت کنید موفق به غیرفعال شدن ترمینال ما نخواهید شد
3-از شما شکایت شده بابت این موارد که مسلما اگر از قبل پرونده داشته اید پیامک اطلاع رسانی برای شما امده(شاید به این زودی جواب ندهد این موضوع اما بالاخره جواب خواهد داد شما هم باید پاسخگو باشید برای این مورد پیشنهاد میکنم قبل از هرچیزی در این باره با وکیل صحبت کنید)
4-صفحه ذخیره شده در صورتی که پاک کنید یا ویرایش کنید سند هستش
برای مثال همین امروز
https://web.archive.org/save/http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=209181
5-اگر پاسخی به تاپیک دادم نه بخاطر اینکه مشکلی بوجود آوردید بلکه به این خاطر که متوجه بشید با اینکارا به هیچ عنوان به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید
6-بابت تاپیک حساب شما مسدود شد اما قبل از هرچیز بابت توهین و تهمت ها از شما تعهد خواستیم که اعلام کردید اینکارا نخواهم کرد و در انجمن ادامه میدم که ماهم مخالف کار شما نبودیم
7- امیدوارم موفق باشید (پاسخی دیگر در این تاپیک به شما داده نخواهد شد):-*
درود مجدد ، اسپمی زده نشده و توهینی انجام نشده فقط از تسویه به موقع شما انتقاد کردم
هیچ تعهد کتبی برای شما ارسال نمیشه
شما شکایتت بکن من بعدا به فکر وکیل میوفتم :65:
من باید شاکی باشم که پول منو بلاک کردید !
شکایت شما در تاپیک ها و انجمن های دیگر موجود میباشد
موفق باشید =((
nv1374
August 28th, 2019, 03:06
با سلام
حساب منم الان یکماهه تسویه نشده از جناب مدیر فراپال درخواست دارم لطفا پیگیری کنند من چندین تیکت زدم الان یکماهه و اصلا جواب داده نشده داخل سایت هر روز تناس میگیرم هیچ کس جواب نمیده لطفا کمکم کنید مدیر عزیز میشه راهنمایی کنید
kazemiii
August 28th, 2019, 21:35
از من هم مقداری خوردند کسی اطلاع داشت خبر بده احتمالا شنبه میرم اونجا ببینم چه میکنند
کلاهبرداری
کلاهبرداری
gdfire
August 28th, 2019, 21:41
الا درگاه زدنو یه بچه هم بلده شما هنوز دنبال واسطه این ؟
nv1374
August 28th, 2019, 21:43
من مشکلی باهاشون نداشتم تا حالا بارها هم با من تسویه کردند فقط این دفعه زمان برد و طول کشید من البته وقت ندارم برم ایلام ولی مشخصاتشون را گرفتم از تجات الکترونیک پارسیان و دادم به وکیلمون دوشنبه هفته اینده عازم ایلام هستند برای شکایت و رسیدگی ازشون درخواست دارم قبل اینکه ما به دردسر بیوفتیم جوابگ باشن
با تشکر از انجمن
mirmohsen
August 31st, 2019, 16:04
کسانیکه نیازمند درگاه هستن پیام بدن
gameniko
September 1st, 2019, 02:44
دوستان عزیز ، الان حدود دو ماه میگذره ک مبلغ منو تسویه نزده !
منم همچنان در حال زنگ زدن به بانک پارسیان هستم
اینستگرام این آقا
https://www.instagram.com/mrmohammadsaeed/
راحت از طریق دوستانش میشه پیداش کرد این حروم زاده *** !
nv1374
September 2nd, 2019, 01:12
قربان من ایشون را پیدا کردم منو بردند پیش بانک تجارت که حسابشون بود و میگفتند مسدود هست مدیر بانک گفت کلا ۳۵ میلیون داره که ۴۰ تومن مسدودی رو حسابش هست یعنی کلا ایشون همه پولا را خورده ماشین و این چیزا خریده بنده درب منزلشون ررا هم پیدا کردم در شهر ایوان خیبان برق هر دوستی تمایل داشت زنگ بزنه ادرس دقیق بهش بدم منزلش هم رفتم گفت هر کار دوست دارید برید بکنید برید شکایت کنید به دروع میگه حسابم مسدوده مدیر بانک گفت کلا ۳۵ تومن تو حساب ایشون هست
و ۴۰ میلیون هم رو حسابش شکایت هست
۰۹۱۳۲۰۴۴۱۹۵
شماره من هست هرکی تمایل داره زنگ بزنه ادرس خونشونم بهش بدم بره اونجا برید واس کلاهبرداری ازش شکایت کنید من خودم شکایت کیفری کردن وکیلمم پیگر کارش هست شکایت از فتا نرید که زمان بر هست برید شکایت کلاهبرداری کنید بنده هم خودم میتونم راهنمایی کنم که چطور جلبش را بگیرید خاستید در خدمت هستم من که یک ماهه دیگه جلبشا میگیرم