PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به پرداخت ملت

saeed.mihan
June 16th, 2019, 21:00
سلام
وقت بخیر
امروز ایمیلی با متن زیر از به پرداخت امده، منظورشون چی هست؟ گواهی تاکنون نصب نداشتیم که نیاز به تمدید باشه
پذیرنده گرامی
با سلام و احترامبه استحضار می رساند که گواهینامه فعلی درگاه پرداخت اینترنتی تا روز پنجشنبه مورخ 30/03/1398 منقتضی خواهد شد . به پیوست گواهینامه جدید جهت بهره برداری آورده شده است .

mirmohsen
June 16th, 2019, 21:38
برای منم اومده.اصلا نمیدونم چی هست.با اینکه درگاه بانک ملت من خیلی وقته بسته شده

hamed9292
June 16th, 2019, 21:42
خداروشکر که ما درگاهامون با واسط انجام میشه و همچین مشکلاتی نداریم . ولی اینطور که معلومه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید که به مشکل بر نخورید و api درگاه بسته بشه و مشتریاتون نتونن پرداخت کنن .

amirizadi
June 16th, 2019, 21:47
خداروشکر که ما درگاهامون با واسط انجام میشه و همچین مشکلاتی نداریم . ولی اینطور که معلومه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید که به مشکل بر نخورید و api درگاه بسته بشه و مشتریاتون نتونن پرداخت کنن .

فکر نمیکنم تغییرات درگاها انقدر سخت باشه که هر شخصی مجبور به استفاده از درگاه واسط برای سهولت در کار باشه - غیر از اینکه خیلی از تغییرات هم نیازی به انجام هرگونه عملیاتی از سمت پذبرنده ندارد
در اینکه درگاهای واسط سهولت بیشتری دارند شکی نیست
اما در اینکه درگاه مستقیم مزایای بیشتری هم دارد شکی نیست

hamed9292
June 16th, 2019, 21:51
فکر نمیکنم تغییرات درگاها انقدر سخت باشه که هر شخصی مجبور به استفاده از درگاه واسط برای سهولت در کار باشه - غیر از اینکه خیلی از تغییرات هم نیازی به انجام هرگونه عملیاتی از سمت پذبرنده ندارد
در اینکه درگاهای واسط سهولت بیشتری دارند شکی نیست
اما در اینکه درگاه مستقیم مزایای بیشتری هم دارد شکی نیست
بله حرفتون کاملا صحیح و درست هست . ولی این هم درست هست که درگاه واسط درد سر کمتری داره . و همینطور دریافت راحت و اسان تر ...
بنده الان حدود 9 ماه هست از idpay استفاده میکنم (درگاه واسط) هیچ مشکلی هم نداشته و پول ها هم اتوماتیک از طریق شبا روز بعد به طور اتوماتیک بین ساعت 12 تا 1 ظهر میاد تو حسابم . یعنی نیاز به درخواست پول نیست برای اینکه انتقال بدن به حسابم . مثل درگاه مستقیم بانک ها....

amirizadi
June 16th, 2019, 21:53
بله حرفتون کاملا صحیح و درست هست . ولی این هم درست هست که درگاه واسط درد سر کمتری داره . و همینطور دریافت راحت و اسان تر ...
بنده الان حدود 9 ماه هست از idpay استفاده میکنم (درگاه واسط) هیچ مشکلی هم نداشته و پول ها هم اتوماتیک از طریق شبا روز بعد به طور اتوماتیک بین ساعت 12 تا 1 ظهر میاد تو حسابم . یعنی نیاز به درخواست پول نیست برای اینکه انتقال بدن به حسابم . مثل درگاه مستقیم بانک ها....

بله دقیقا - عرض کردم که سهولت بیشتری دارد
و البته معایبی هم دارد

که در کل باید خوب و بد را کم هم گذاشت ;)

arc1o0
June 16th, 2019, 21:54
منظورشون ssl خودشون بوده، چیز مهمی نیست

amirizadi
June 16th, 2019, 21:59
منظورشون ssl خودشون بوده، چیز مهمی نیست

کاملا درسته ;) - در پست شماره ۴ اعلام کردم

arc1o0
June 16th, 2019, 22:32
کاملا درسته ;) - در پست شماره ۴ اعلام کردم

ندیدم مهندس :d