PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار با سرور

unknown
February 10th, 2011, 14:23
با سلام به دوستان خوب،من به علت کار با سرور ها در آینده برای سایت هایم نیاز به مدیریت انها دارم یعنی می خواهم خودم مدیریت کنم و بر روی انها ابزار های وب مستر را نصب کنم باید بر روی چه مباحثی کار کنم،مدیریت سرور اختصاصی،مجازی و هاست ها و البته در الویت کار با لینوکس و بعدا هم ویندوز اگر می شود راه آموزشی را بگید متشکر می شوم

Vahid
February 10th, 2011, 14:42
از کار با کنترل پنل ها شروع کنید

unknown
February 10th, 2011, 21:38
خب دوست عزیز منابع آموزشی را از کجا بیارم می تونی کتاب خوب،سایت یا ویدئو آموزشی معرفی کنی ؟

persian.developer
February 10th, 2011, 21:53
خب دوست عزیز منابع آموزشی را از کجا بیارم می تونی کتاب خوب،سایت یا ویدئو آموزشی معرفی کنی ؟
میتونید از مباحث انجمن استفاده کنید

unknown
February 11th, 2011, 10:18
بله دوست عزیز اما سرو ته نداره .... من تا حالا تو این همه کاری که کردم کم ترینش مباحث شبکه بوده این هم که با این همه گستردگی سرو ته نداره اگه کسی لطف کنه سر نخ را بده من خودم می رم من فقط ماهیگیری این کارو می خوام نه ماهی رو اما نمی دونم چطور تو این بازار ماهیگیر باشم البته نمی خوام مسلما در این حوزه فعالیت کنم فقط یه کم کارام باش گره خورده و در حد نیاز می خوام عادت ندارم برم در تخصص های دیگران هم فعالیت کنم

znhost
February 11th, 2011, 10:24
شما وقتی شروع کنی به یه سری سوال بر میخوری که میتونی به راحتی اونا رو تو جاهای مختلف یاد بگیری. مثل ریاضی نیست که بری کتاب بخونی. اینجا فقط عملیه و تئوری چیزی نداره.