PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های پارس انلاین

behrozcm
June 13th, 2019, 02:35
سلام من یک سرور از از خود سایت پارس انلاین سفارش دادم که نمیدونم چرا اینطوری هست که خود دیتاسنتر گفت باید خودت ip public رو تنظیم کنی مگه خودشون نمیتونن تنظیم کنن و اماده تحویل بدن ؟
بعدا موقع نصب دایرکت ادمین حتی لایسنس هم دارم ولی انگار سرور نمیتونه به سرور اصلی دایرکت ادمین وصل بشه خیلی عجیب غریبه

اسکرین شات اضافه شد

RoobinaServer
June 13th, 2019, 06:30
سلام من یک سرور از از خود سایت پارس انلاین سفارش دادم که نمیدونم چرا اینطوری هست که خود دیتاسنتر گفت باید خودت ip public رو تنظیم کنی مگه خودشون نمیتونن تنظیم کنن و اماده تحویل بدن ؟
بعدا موقع نصب دایرکت ادمین حتی لایسنس هم دارم ولی انگار سرور نمیتونه به سرور اصلی دایرکت ادمین وصل بشه خیلی عجیب غریبه

اسکرین شات اضافه شد

سلام

در خرید مستقیم خیلی از موارد و پشتیبانی ها توسط دیتاسنتر ها انجام و ارائه نمیشود.

این مشکل عدم دسترسی هم باید با خودشان مذاکره و پیگیری و تیکت ارسال کنید، مشکل دارند.

Amirhossein.M
June 13th, 2019, 10:16

اسکرین شات اضافه شد

سلام ،

دیتاسنتر وظیفه ی ارائه ایپی داره ست کردن ایپی را باید خودتون انجام بدید.
در مورد این اتصال شما فایروالی تنظیم کرده اید یا دیتاسنتر مواردی رو بارتون لیمیت کرده اند؟
یکی از کاربران من چنین مشکلی داشتند که مشخص شد از سمت دیتاسنتر هست.

1eng.ir
June 13th, 2019, 10:22
Would you like to search for the fastest download mirror? Y

اینو تایید کن تا بتونه از میرور سریع‌تر بگیره
تو ایران هم میرور داریم

behrozcm
June 13th, 2019, 10:35
سلام ،

دیتاسنتر وظیفه ی ارائه ایپی داره ست کردن ایپی را باید خودتون انجام بدید.
در مورد این اتصال شما فایروالی تنظیم کرده اید یا دیتاسنتر مواردی رو بارتون لیمیت کرده اند؟
یکی از کاربران من چنین مشکلی داشتند که مشخص شد از سمت دیتاسنتر هست.

احتمالا از سمت دیتاسنتر لیمیت هست

- - - Updated - - -

Would you like to search for the fastest download mirror? Y

اینو تایید کن تا بتونه از میرور سریع‌تر بگیره
تو ایران هم میرور داریم

اینم تایید کردم هیچ فرقی نکرد بازم چک کرد و بازم connection timed out میده مشکل از سمت سرور فک کنم

RoobinaServer
June 13th, 2019, 10:53
احتمالا از سمت دیتاسنتر لیمیت هست حتی سرور تیم اسپیک هم نمیشه ران کرد فقط سرور کوئری کانکت میشه و خود سرور از سمت کلاینت بالا نمیاد

- - - Updated - - -

اینم تایید کردم هیچ فرقی نکرد بازم چک کرد و بازم connection timed out میده مشکل از سمت سرور فک کنم

برخی پورت ها بر روی لبه شبکه بسته است، همانطور که به حضورتان اعلام کردیم مشکل شبکه دارید و باید به دیتاسنتر اعلام کنید برای شما چک و برطرف کنند که فقط باید به آنها تیکت بزنید تا بررسی کنند.

behrozcm
June 14th, 2019, 21:49
برخی پورت ها بر روی لبه شبکه بسته است، همانطور که به حضورتان اعلام کردیم مشکل شبکه دارید و باید به دیتاسنتر اعلام کنید برای شما چک و برطرف کنند که فقط باید به آنها تیکت بزنید تا بررسی کنند.

ایا کسی در این انجمن هست که بتونه دایرکت ادمین رو نصب کنه ؟ چون سرور رو مستقیم از پارس انلاین سفارش دادم نمیدونم چه مشکلی هست که داره و تیکت هم زدم و فقط گفتن ای پی رو پابلیک کنید درست میشه الان پابلیک هم کردم و فرقی نکرده

RoobinaServer
June 14th, 2019, 21:57
ایا کسی در این انجمن هست که بتونه دایرکت ادمین رو نصب کنه ؟ چون سرور رو مستقیم از پارس انلاین سفارش دادم نمیدونم چه مشکلی هست که داره و تیکت هم زدم و فقط گفتن ای پی رو پابلیک کنید درست میشه الان پابلیک هم کردم و فرقی نکرده

سلام

از طریق سایت مجموعه ما، با ارسال تیکت به واحد فنی سرور در ارتباط باشید

http://www.roobinaserver.ir

باتشکر

vMizban
June 14th, 2019, 22:05
با عرض سلام و خسته نباشید

با این آیدی تلگرام در تماس باشید دایرکت ادمین بر روی سرور ایرانتون با بهترین کیفیت نصب میشه

https://t.me/vmizbansupport