توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به api پیامکی برای وریفای ثبت نام داریم
seotools
June 10th, 2019, 18:53
سلام
اگر مراحل پیچیده و زمانبر دارید لطفا پیشنهاد نزارید
من سرعت برام مهم هست میخام همین امروز api رو بدید که کدش رو متصل کنم به سرویس خودم
یوزر تلگرامتون هم بزارید
a1994n1373
June 10th, 2019, 19:20
سلام .
در خدمتیم .
saeedj
June 11th, 2019, 09:40
سلام
من سرعت برام مهم هست میخام همین امروز api رو بدید که کدش رو متصل کنم به سرویس خودم
یوزر تلگرامتون هم بزارید
سلام
در بحث ارسال کدفعالسازی پیامکی، دو مورد خیلی مهم هست:
1- قابلیت ارسال به بلکلیست ( اگر این مورد نباشه، افرادی که در بلکلیست هستن نمیتونن ثبت نام کنن)
2- ارسال با سرعت بالا/ در حد آنی ( اگر ارسال کد بیش از چند دقیقه طول بکشد، کاربر کلافه شده و از ثبت نام منصرف میشود.
اگر هردوی این موارد رو کنار هم بخواید، در سامانه های ممکن است
و باید بر اساس وبسرویس ارسال پترن کدنویسی کنید که افزودن پترن چند ساعت تا یک روز ممکن است زمانبر باشد
اگر براتون اوکی هست، در خدمتیم
www.max-sms.ir
hoka
June 11th, 2019, 19:06
سلام
یوزر تلگرامتون هم بزارید
اگر بک اند کارتون رو میتونید خودتون بزنید که تائید پیامکی رو اضافه کنید کافیه یک پنل پیامک با قابلیت ارسال سیستمی با پترن بگیرید و متصلش کنید . ارسال سیستمی با پترن دیگه بلک لیست و تائید پیامک نداره و فورا برای هر نوع خطی ارسال میشه ( پترن ثابت هست و فقط میتونید کد دلخواه رو به پترن بدید . مثلا : کد تائید پیامکی شما {code} میباشد .)
lizard.tiny
June 12th, 2019, 09:07
درود
وب سرویس ارسال کد تایید از طریق برقراری تماس صوتی : https://miladworkshop.ir/panel/document-otp
وب سرویس ارسال پیامک ویژه ارسال کد تایید : https://miladworkshop.ir/panel/document-sms
برای دسترسی به مستندات باید در سایت ثبت نام کنید
contact_mehdi
June 13th, 2019, 23:19
سلام
یوزر تلگرامتون هم بزارید